- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Tekrardan mı kan vereceksin canımBu çok iyi Bende yarın gideceğim inşallah canim daha kese yoktur büyük ihtimal ama değer düşük diye için rahat etmedi en iyisi gideyim biran önce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrardan mı kan vereceksin canımBu çok iyi Bende yarın gideceğim inşallah canim daha kese yoktur büyük ihtimal ama değer düşük diye için rahat etmedi en iyisi gideyim biran önce.
Benim de 7 mart görünüyor doğum tarihi hayırlı olsun bu aradamart annesi olacak hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi
ben de tüp bebek yaptirdim şuan hamileyim çok şükür keseyi görmek için ayın 10 unda gidicem doktora şuan 4+0 sat a göre böyle cikiyorum
Kadin doguma gideceğim direk canım bizim sağlık ocağı hergun kan almıyor alsa verirdim ona göre giderdim hem sağlık ocağına kalsaydık daha ogrenemediydikTekrardan mı kan vereceksin canım ☺
Kadın doğuma gitmediysen git tabiki canım Güzel haberlerle gelirsin inşallahKadin doguma gideceğim direk canım bizim sağlık ocağı hergun kan almıyor alsa verirdim ona göre giderdim hem sağlık ocağına kalsaydık daha ogrenemediydik
Sana vermişler topiği canım. hayırlı olsun. İnşallah burdaki herkes sağlıklı bir hamilelik geçirir. sevgilerCanım anlamadığım bi şekilde konuyu ben açmışım gibi gözüküyor zaten. Senin için üzüldüm inşallah önümüzdeki ay hamile olursun
İnşallah canım teşekkür ederizSana vermişler topiği canım. hayırlı olsun. İnşallah burdaki herkes sağlıklı bir hamilelik geçirir. sevgiler
Yok kuzum gitmedim daha inşallah sen gittin miKadın doğuma gitmediysen git tabiki canım ☺ Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Evet kuzum ben orda öğrendim zaten çünkü çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay Doktor 3 temmuzda gel dediYok kuzum gitmedim daha inşallah sen gittin mi
Anladım canım zaman da geçmiyor böyle insan daha sabırsız oluyormuş demi senin de ilk mı olacakEvet kuzum ben orda öğrendim zaten çünkü çatlatma iğnesi vurulmuştum bu ay ☺ Doktor 3 temmuzda gel dedi
Evet kuzum ilk inşallah aynen bide sürekli acaba keseyi görecez mi kimyasal mı dış gebelik mi falan böyle şeyler düşünüyorum yaa. Senin de mi ilkAnladım canım zaman da geçmiyor böyle insan daha sabırsız oluyormuş demi senin de ilk mı olacak
Evet canım benimde ilk tecrübesizlik heyecan korku hepsi biraradaEvet kuzum ilk inşallah aynen bide sürekli acaba keseyi görecez mi kimyasal mı dış gebelik mi falan böyle şeyler düşünüyorum yaa. Senin de mi ilk☺
Çok güzel hadi hayırlı olsunAz önce hastanede idim tosbik i gördüm. Kese göründü ultrasonda. Ama içinde bebek var mı bilemeyiz dedi doktor tekrar kan testi verdim. Bakalım hakkımızdan hayırlısı
Kızlar ben cumartesi günü yaptırdım regle 2 gün vardı 40 cıktı. Bidaha ne gün kan versem yarın gidiyim mi
Kızlar aranızda benim gibi korkan var mı ya? Benimki plansızdı açıkçası. Nasıl yaparım diye basladım simdiden korkuya. Hem güzel bi his hem tuhaf. Sanırım bulantılardan, halsizlikten vs korkuyorum cevremde hep kötü örnekler gördüm
Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Rabbim İnşallah :)Benim de bebegin geleceği tarih 7.03 diyor
Az önce hastanede idim tosbik i gördüm. Kese göründü ultrasonda. Ama içinde bebek var mı bilemeyiz dedi doktor tekrar kan testi verdim. Bakalım hakkımızdan hayırlısı
Şuan tam olarak kaç günlükken gördünüz keseyiEvet canım benimde ilk tecrübesizlik heyecan korku hepsi birarada