2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben cumartesi günü yaptırdım regle 2 gün vardı 40 cıktı. Bidaha ne gün kan versem yarın gidiyim mi

Kızlar aranızda benim gibi korkan var mı ya? Benimki plansızdı açıkçası. Nasıl yaparım diye basladım simdiden korkuya. Hem güzel bi his hem tuhaf. Sanırım bulantılardan, halsizlikten vs korkuyorum cevremde hep kötü örnekler gördüm

Bizim seninle aynı tarihlerimiz bnde yarın tekrardan baktircam betahcg degerime. Çarşamba 322 Perşembe 486 çıkmıştı bnm ayın 10 unda kese görmeye gidicem
Oo senin baya yüksek cıkmıs. Benim geç döllenme mi oldu acaba.. umarım sorun yoktur

Merhaba bende sanırım bir mart annesi olacağım dün test yaptırdım beta hcg 20 çıktı bugün sağlık ocağına gideceğim ne olacak bakalım ilk bebişim olacak inşallah ❤
Merhaba, hayırlı olsun ben 23 haziranda transfer oldum bugün yani 5. Günümde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan verdik 22,5 çıkmıştı acaba az mı demistim ama sizi görünce sevindim ❤

Olsun günden güne artabilir iki gün sonra tekrar yaptırın
Teşekkür ederim
Merhaba tesekkur ederim bende dün biraz tedirgin oldum benim bat geçmişti kan verdiğimde çünkü umarım sağlıklı gebelik geçiririz size de hayırlı olsun bu arada

korkularının olması normal tatlım, ama her güzelliğin bi zorluğu var tabi. 9 ay geçer gider tedirgin olma. Hemde her hamilelik zor geçmiyor ki belki sen çok rahat olacaksın. İnşallh
Merhaba kizlar
Şubat anneleri topigine yazmıştım geçen ay ama olmadı Buraya başlayalım bakalım Hayırlısıyla ben de 2021 Mart annesi olmak istiyorum
Bat 7-10 temmuz arası
inşallah canım inşallah

Günaydın kızlar galiba gebeliğin belirtilerini yaşamaya başladım. Dün gece sebepsiz yere ağlamaya başladım durdurmadım kendimi sonra birden midem bulandı kosa kosa banyoya gittim ama sabah bulanti olmadi cok sukur. Dünden beri de sanki adet olacakmışım gibi karnım dizlerim ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?

Günaydın tatlım Benim ağrılarım falan azaldı öyle çok belirgin bişeyim yok midem bulanıyor evet ama oda çok rahatsız etmiyor. 4 gözle cumayı bekliyorum

Arkadaşlar merhaba, ben maalesef regl oldum, o sebeple topiği isteyen birine devredeceğim.
isteyen varsa yazabilir misiniz?

Arkadaşlar merhaba, ben maalesef regl oldum, o sebeple topiği isteyen birine devredeceğim.
isteyen varsa yazabilir misiniz?
Canım anlamadığım bi şekilde konuyu ben açmışım gibi gözüküyor zaten. Senin için üzüldüm inşallah önümüzdeki ay hamile olursun

Günaydın tatlım ☺ Benim ağrılarım falan azaldı öyle çok belirgin bişeyim yok midem bulanıyor evet ama oda çok rahatsız etmiyor. 4 gözle cumayı bekliyorum
Bu çok iyi Bende yarın gideceğim inşallah canim daha kese yoktur büyük ihtimal ama değer düşük diye için rahat etmedi en iyisi gideyim biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…