2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de 7 mart görünüyor doğum tarihi hayırlı olsun bu arada

Anladım canım zaman da geçmiyor böyle insan daha sabırsız oluyormuş demi senin de ilk mı olacak
Evet kuzum ilk inşallah aynen bide sürekli acaba keseyi görecez mi kimyasal mı dış gebelik mi falan böyle şeyler düşünüyorum yaa. Senin de mi ilk

Ben ilkinde 17 haziran 48.8 ile öğrendim. Bat 20 hazirandı. 22 haziranda 558.8 olmuşdu. 29 haziranda bugün keseyi gördüm yumurtlama tarihim 4 5 hazirandı. 27 mayısda bcg sıfırlanmşdı. Kimyasal gebelik geçirdiğimden onun da takibini yaptk. Geçen ay batın üzerinden 4 gün geçmişdi 21.6 ile öğrendim. Hemen akşamına regl oldm. O yüzden değerler önemli. Keşke bu da ikiz olsa.

9 ay kusa kusa çalısmis bir anne olarak şunu söyliyim canim. Bebeginin yüzünü gördügün anda hepsini unutuyorsun. Allah yardim ediyor.

Slm kızlar o kadar heycanlisiniz ki yazmadan edemedim ilk hamileliğim le ilgili değerlerimi yazmak istedim size bnm 12 eylül sat 32. Gün kanda 190di 34. Gün 587 40. Gün kesemizi gördük 49.gun kalpatışını duydum
Şimdi 2. Yi istiyorum belki bende buraya gelirim suan yumurtlama kovaliyorum dua edin olur mu siz hamislerin duasi kabul olur degeriniz guzel arttıysa benim kendi fikrim acil bise yoksa dr.a 7. Hafta gitmeniz çok zor biliyorum ama virüs de bi gerçek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…