Bizim klips yoktu, naylon gibi bişey vardı gün içinde çiş yaptıkça naylon çıkar beze yapışır kalır dedi doktor, öyle de oldu naylon hemen çıktı, sürekli bol miktarda yoğun bir pişik kremi sıktık yaranın üzerine
Hirilti burun tikanikligi yada balgamdan olabilir mi yenidoganlarda sık goruluyor bu durumlar emerken benim bebegimdede oluyor hirilti genizden ses cikarma tabi sizin supheniz varsa doktora gidin cocuk doktorumuz iki aylik bebegimiz korona oldu demisti uyarmisti .Korona bebegime zarar verirmi ? Solunum yollarini etkilerse nasil anlarm. Hirilti var gbi nefes alirken ama normaldede vardi ck korkuyorm
Benim esimde değildiİlknur çok şükür sende yaptırdın inşallah sonrası da rahat geçer biter giderbende bu hafta yaptıralım diyorum bakalim eşim hazir değilim diyor
Bizimki dikişsiz sünnet o klips onun için pazartesi çıkacak sonra yine karton bardak kullancaz bezi kapatırken krem verecekmiş bide pazartesi gittiğimizde onu sürmeye devam etcez suan bisey surmuyoruzBizim klips yoktu, naylon gibi bişey vardı gün içinde çiş yaptıkça naylon çıkar beze yapışır kalır dedi doktor, öyle de oldu naylon hemen çıktı, sürekli bol miktarda yoğun bir pişik kremi sıktık yaranın üzerine
Benim eşim de öyle. Büyük oğlumu aynı sebeple sünnet yaptırmadık, şimdi miniğimizi yaptıracağız ikna ettim ama hala doktorla görüşmedi. Hergün söylüyorum yok kırkı çıksın, yok bugün çok yoğundum diye diye erteliyor. Dün de aynı eşin gibi, ağlarsa nerden anlayacağız ne için ağladığını ya pipisi çok acıyorsa ya şöyleyse ya böyleyse diye diye beni yaptırmamaya ikna etmeye çalışıyorBenim esimde değildiorda son anda vazgececekti nerdeyse eve geldik 1 2 ağladı diye niye yaptırdık keşke yaptirmasaydik derdini anlatamıyo nasıl aciyodur diye diye geçirdik ilk gunu mete abisinden önce oldu ben pişmanım ardayi yaptırmadigima
Bizimki dikişsiz sünnet o klips onun için pazartesi çıkacak sonra yine karton bardak kullancaz bezi kapatırken krem verecekmiş bide pazartesi gittiğimizde onu sürmeye devam etcez suan bisey surmuyoruz
Benimde içim gidiyor nasıl yapicaz diyorum ama sonraya kalmasından iyidir. Bak ardanın ki cok daha meşakkatli olacak artik farkında herseyin. İnşallah onun ki de kolay geçer canım sanırım 2 ve 5 yaş arası önermiyorlar diye hatırlıyorum.Benim esimde değildiorda son anda vazgececekti nerdeyse eve geldik 1 2 ağladı diye niye yaptırdık keşke yaptirmasaydik derdini anlatamıyo nasıl aciyodur diye diye geçirdik ilk gunu mete abisinden önce oldu ben pişmanım ardayi yaptırmadigima
Bizimki dikişsiz sünnet o klips onun için pazartesi çıkacak sonra yine karton bardak kullancaz bezi kapatırken krem verecekmiş bide pazartesi gittiğimizde onu sürmeye devam etcez suan bisey surmuyoruz
Evet 2-6 arası cinsel gelişim dönemi olduğu için tavsiye edilmiyor. Bence hareketlenmeden önce mutlaka yaptırılmalı.Benimde içim gidiyor nasıl yapicaz diyorum ama sonraya kalmasından iyidir. Bak ardanın ki cok daha meşakkatli olacak artik farkında herseyin. İnşallah onun ki de kolay geçer canım sanırım 2 ve 5 yaş arası önermiyorlar diye hatırlıyorum.
Bence de en iyisi küçükken yaptırmak bakalim baya kararlıyım inşallah bizde yaptırcaz. Hem çıksın aradan insan düşündükçe stres oluyor.Evet 2-6 arası cinsel gelişim dönemi olduğu için tavsiye edilmiyor. Bence hareketlenmeden önce mutlaka yaptırılmalı.
Anne değilim ama ablalarımdan deneyimliyim. Dışında yara çatlak yoksa , Mastit olmayasınız?Gece uyandırmıyırun ben de rahat rahat uyusun, acıkınca kendisi uyanıyor zaten. O zaman besliyorum. Hiç uyanmazsa o zmn kendşm uyandırıp emziriyorum. Şuan bir sorunum var göğsüm çok acıyor ve yanıyor. Emzirsemde çok yanıyor sağsamda çok yanıyor mememin içinds birşey varmış gşbş dokununca acıyor. Normalde böyle değildi. Acıdığı için inleyerek emziriyorum.
Mastit olabilir sıcak suya batırılmış bezler koyarak yumuşatma denesenizGece uyandırmıyırun ben de rahat rahat uyusun, acıkınca kendisi uyanıyor zaten. O zaman besliyorum. Hiç uyanmazsa o zmn kendşm uyandırıp emziriyorum. Şuan bir sorunum var göğsüm çok acıyor ve yanıyor. Emzirsemde çok yanıyor sağsamda çok yanıyor mememin içinds birşey varmış gşbş dokununca acıyor. Normalde böyle değildi. Acıdığı için inleyerek emziriyorum.
Hırıltı bizde de oluyor emerken ve sonrasında burun tıkanıklığına vs olabilir osman gönülal'ın videosu var burun aspiratör ile değilde serum fizyolojik suyu sıkıp bebeği ters çevirip bağlam attirarak olur diyor ani bebek ölümlerinin çoğu bundan kaynaklı diyordu ilk 4 ayda sadece burundan nefes alırmış bebeklerHirilti burun tikanikligi yada balgamdan olabilir mi yenidoganlarda sık goruluyor bu durumlar emerken benim bebegimdede oluyor hirilti genizden ses cikarma tabi sizin supheniz varsa doktora gidin cocuk doktorumuz iki aylik bebegimiz korona oldu demisti uyarmisti .
Evet bende izledim o videoyu lakin her yenidogan videosunda ani bebek ölümleri denmesi acikcasi psikolojimi bozuyor geceleri cocugun nefesini dinliyorum surekli bizim gittigim cocuk doktoruda serum fizyolojik kullanma kendi cikarsin diyor cocuk rahatsiz kendi nasil cikaracak oda zor videodaki uygulamayi yapan var mi acaba ben biraz yapmaya cekiniyorum bebege zarar veririm diye .Mastit olabilir sıcak suya batırılmış bezler koyarak yumuşatma deneseniz
Hırıltı bizde de oluyor emerken ve sonrasında burun tıkanıklığına vs olabilir osman gönülal'ın videosu var burun aspiratör ile değilde serum fizyolojik suyu sıkıp bebeği ters çevirip bağlam attirarak olur diyor ani bebek ölümlerinin çoğu bundan kaynaklı diyordu ilk 4 ayda sadece burundan nefes alırmış bebekler
Kesinlikle bende etkileniyorum her videoda kullanıyor o kelimeyi bilgilendirici ama hassas konu. Her emzirmeden önce uygulayın diyor çok zor yani bi kere bile yapabileceğimi düşünmüyorum. Birsey yapmıyorum bende ama bugunler de tıkanıklık var hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorumEvet bende izledim o videoyu lakin her yenidogan videosunda ani bebek ölümleri denmesi acikcasi psikolojimi bozuyor geceleri cocugun nefesini dinliyorum surekli bizim gittigim cocuk doktoruda serum fizyolojik kullanma kendi cikarsin diyor cocuk rahatsiz kendi nasil cikaracak oda zor videodaki uygulamayi yapan var mi acaba ben biraz yapmaya cekiniyorum bebege zarar veririm diye .
Yakin zamanda doktora gidersem soracagim tekrar burun tikanikligi ve hiriltiyi yazarim buraya ne dedigini insallah etkili ve kolay bir yontem onerirKesinlikle bende etkileniyorum her videoda kullanıyor o kelimeyi bilgilendirici ama hassas konu. Her emzirmeden önce uygulayın diyor çok zor yani bi kere bile yapabileceğimi düşünmüyorum. Birsey yapmıyorum bende ama bugunler de tıkanıklık var hissediyorum ne yapacagimi bilmiyorum
Ana sutu her derde deva desenize bende gozunde olusan akintili capagi sütle silerek giderdim.Burun tikanikligi konusulmus. Burna sut dokmeyi duydunuz mu hic? Ben birkac kez denedim, cok iyi sonuc aldim. Kendi sutumden sagip her bir burun deligine yarim cay kasigi kadar dokuyorum, sonra geri cekmeye gerek olmuyor. Burnunda ne varsa sutle birlikte yutuyoryalniz ilk yapisinizda biraz tedirgin olabilirsiniz, cunku cocuk biraz korkabiliyor. Gerci serum fizyolojik yapildiginda daha cok korkup agliyorlar rahatsiz oluyorlar. Sut en azindan kendi hep ictigi sey. Bazen hala icinde mukus kaldiginda birkac kez tekrar ediyorum daha iyi aciliyor. Deneyebilirsiniz.
Ben yapmayı deniyorum bikaç gündür ama burnundan videodaki gibi bir çıkış olmuyor, ben beceremiyorum sanırım ama oğlum sıkarken çok ağlıyor. Az sıktığımda ağlamıyor aslında, o yüzden serum fizyolojikten biraz sıkıp aspiratörle çekme yöntemine dönücem tekrar.Evet bende izledim o videoyu lakin her yenidogan videosunda ani bebek ölümleri denmesi acikcasi psikolojimi bozuyor geceleri cocugun nefesini dinliyorum surekli bizim gittigim cocuk doktoruda serum fizyolojik kullanma kendi cikarsin diyor cocuk rahatsiz kendi nasil cikaracak oda zor videodaki uygulamayi yapan var mi acaba ben biraz yapmaya cekiniyorum bebege zarar veririm diye .
Benim büyük oglanla aynı yaş senin oğlan ocakta 5 oldu bende yaptırcaktim ama 4 6 yas arası tıbbi zorunluluk yoksa kesinlikle yaptırmayın yaziyodu internette vazgectim bende seneye yazın artık çocuk psikoloğu arkdasim var oda 7 yaşından önce onermiyoruz dediBenim eşim de öyle. Büyük oğlumu aynı sebeple sünnet yaptırmadık, şimdi miniğimizi yaptıracağız ikna ettim ama hala doktorla görüşmedi. Hergün söylüyorum yok kırkı çıksın, yok bugün çok yoğundum diye diye erteliyor. Dün de aynı eşin gibi, ağlarsa nerden anlayacağız ne için ağladığını ya pipisi çok acıyorsa ya şöyleyse ya böyleyse diye diye beni yaptırmamaya ikna etmeye çalışıyor
Bu hafta artık doktorla görüşüp yaptıracağız. Ben büyük oğlumu da yaptırmak istiyorum ama riske atamıyorum. Bu yaz 5 yaşını dolduracak.
Ama sünnet derisiyle çok uğraşıyor. Geçen gün tuvaletini yaparken bir baktım sünnet derisini yukarı sıyırmış pipisine bakıyorçok korktum birşey olacak diye. O yüzden yaptırmak istiyorum ama bakalım tekrar bir psikolog görüşü alacağız.
Umarım bu fıkrınızı cıddıye alıp kımse uygulamazBurun tikanikligi konusulmus. Burna sut dokmeyi duydunuz mu hic? Ben birkac kez denedim, cok iyi sonuc aldim. Kendi sutumden sagip her bir burun deligine yarim cay kasigi kadar dokuyorum, sonra geri cekmeye gerek olmuyor. Burnunda ne varsa sutle birlikte yutuyoryalniz ilk yapisinizda biraz tedirgin olabilirsiniz, cunku cocuk biraz korkabiliyor. Gerci serum fizyolojik yapildiginda daha cok korkup agliyorlar rahatsiz oluyorlar. Sut en azindan kendi hep ictigi sey. Bazen hala icinde mukus kaldiginda birkac kez tekrar ediyorum daha iyi aciliyor. Deneyebilirsiniz.
Niye ki, nasil bir mide bulantisi yasatti sizde anlamadim?Umarım bu fıkrınızı cıddıye alıp kımse uygulamaz
“Burnunda ne varsa sütle yutuyor” üstüne de gülücükNiye ki, nasil bir mide bulantisi yasatti sizde anlamadim?
Evett canım arda 6 dan sonra olcak bugün meteyi götürdük klipsi çıkardılar arda da gördü ben asla sünnet olmam diyo ki bisey yok yani cikarirken bide kesilirken görse napardi acabaBenimde içim gidiyor nasıl yapicaz diyorum ama sonraya kalmasından iyidir. Bak ardanın ki cok daha meşakkatli olacak artik farkında herseyin. İnşallah onun ki de kolay geçer canım sanırım 2 ve 5 yaş arası önermiyorlar diye hatırlıyorum.
Mide bulantısından ziyade serum fizyolojikle temizlenmesinin sebebi içine akıp hiriltiya geniz akıntısına sebep olmaması sütle beraber yutunca malesef aynı şey olmuyo kimseyide yanlış yonlendirmeyinNiye ki, nasil bir mide bulantisi yasatti sizde anlamadim?