- 30 Ocak 2015
- 17.591
- 13.410
- 29
Bize hemen yaptırabilirsiniz dedi ama ben yaptırmam pazartesi ucundaki klips cikcak o zaman 20 dakka suda bekletip gitcez o zaman yıkarım belkiGeçmiş olsunbizimki de akşama kadar huzursuzdu ama akşam geçmişti, ertesi gün de normale dönmüştü, hatta 3. Gün banyo yaptırdık, çabuk iyileşiyor, sizin de çabucak iyileşsin inşallah
İyileşince atlattik derim heralde insanın usthnde yük arda sünnet olmadı onu düşünüyorum şimdidegeçmiş olsun olduda bitti masallahsizi okudukça bizde bir atlatsak diyorum stres yapıyorum.mayista düşünüyoruz haftaya aşıyı atlatalım .
Onu da yaptirsaymisin Sünnet düğünü yaparmisiniz bilemem ama sadecce düğünleri kalırdı. Anlam.6 yaşında yaptırdı 2. Çocuğu biraz daha zorlanmış herşeyi bildiği icin ikna etmek zor şimdiki çocukları.kizim ameliyata girmeden önce içeceği narkozu içmek istemedi ne konuşmalar yaptık sonra zorla içti şimdi hala hastaneye gittiğimizde o içeceği içmem ama derBize hemen yaptırabilirsiniz dedi ama ben yaptırmam pazartesi ucundaki klips cikcak o zaman 20 dakka suda bekletip gitcez o zaman yıkarım belki
İyileşince atlattik derim heralde insanın usthnde yük arda sünnet olmadı onu düşünüyorum şimdide
Ihmal etme enfeksiyon olabilir. Göğüs ucundaki oluşan yaradan bebek emdikçe ağzındaki bakteriler göğsüne yayılmıştı kuzenimin enfeksiyon oluştu tedavi gördü. Banyoda yıka sonra emzirip sağma yi dene bakalimGece uyandırmıyırun ben de rahat rahat uyusun, acıkınca kendisi uyanıyor zaten. O zaman besliyorum. Hiç uyanmazsa o zmn kendşm uyandırıp emziriyorum. Şuan bir sorunum var göğsüm çok acıyor ve yanıyor. Emzirsemde çok yanıyor sağsamda çok yanıyor mememin içinds birşey varmış gşbş dokununca acıyor. Normalde böyle değildi. Acıdığı için inleyerek emziriyorum.
Sarkral gamze benim bebegimde de var. Pazartesi kalca ultrasonuyla birlikte ona da bakilacak. Sizinkinde killanma var mi?Kontrolden geldik şimdi. Yeşil kaka olabilir normal dedi üşütme emaresi görmedi doktor. Kalça ultrasonu çektirdik birde sarkral gamzemiz vardı ona bakıldı. Sorun görülmedi çok şükürSünnetler olunmuş hayırlı olsun.
Evet hafif kıllanma vardı canım. İnşallah sizinde birşey çıkmaz insan korkuyor. benim bebeğin popo çizgisi y şeklindeydi en çok korktuğum bu ultrason meselesiydi.Sarkral gamze benim bebegimde de var. Pazartesi kalca ultrasonuyla birlikte ona da bakilacak. Sizinkinde killanma var mi?
Gözün aydın canım üzüyordun kendini çok şükür normalmişKontrolden geldik şimdi. Yeşil kaka olabilir normal dedi üşütme emaresi görmedi doktor. Kalça ultrasonu çektirdik birde sarkral gamzemiz vardı ona bakıldı. Sorun görülmedi çok şükürSünnetler olunmuş hayırlı olsun.
sağol canım üzülmemek çok zor hiç güçlü kalamıyorum. Allah başka dert vermesin bebeklerimizeGözün aydın canım üzüyordun kendini çok şükür normalmiş
Amin Allah gostermesin insaallah bizim de temiz cikar sizinki gibi masaallah sizeEvet hafif kıllanma vardı canım. İnşallah sizinde birşey çıkmaz insan korkuyor. benim bebeğin popo çizgisi y şeklindeydi en çok korktuğum bu ultrason meselesiydi.
Hayırlı olsun canımBize hemen yaptırabilirsiniz dedi ama ben yaptırmam pazartesi ucundaki klips cikcak o zaman 20 dakka suda bekletip gitcez o zaman yıkarım belki
İyileşince atlattik derim heralde insanın usthnde yük arda sünnet olmadı onu düşünüyorum şimdide
Gozun aydin bizimde var sarkral gamzemiz geçen hafta bakıldı sorun çıkmadı ama kalça ultrasonu 2 aylıkken yapılacak onu yapmadılarKontrolden geldik şimdi. Yeşil kaka olabilir normal dedi üşütme emaresi görmedi doktor. Kalça ultrasonu çektirdik birde sarkral gamzemiz vardı ona bakıldı. Sorun görülmedi çok şükürSünnetler olunmuş hayırlı olsun.
Sagol kuzumHayırlı olsun canım
Gozun aydin bizimde var sarkral gamzemiz geçen hafta bakıldı sorun çıkmadı ama kalça ultrasonu 2 aylıkken yapılacak onu yapmadılar
İlknur çok şükür sende yaptırdın inşallah sonrası da rahat geçer biter giderSagol kuzum
Doğumdan 1 hafta önce boyatmıştım organik boya ile amonyaksız. Bayrama yine boyatacağımKızlar doğum sonrası saçını boyatan oldu mu? Emzirirken boyatmak sakıncalı mıdır? Çok yoğun beyazlarım var kendimi çok bakımsız hissediyorum boyatan varsa cesaret alıp bende yapicam
Bende gebelikte Amonyaksiz kullandım da şimdi elimde normal boya var 2 kutu acaba onları kullansam bisey olur mu diye sorayım dedim canim. Doktora bunun için mesaj atmaya çekindimDoğumdan 1 hafta önce boyatmıştım organik boya ile amonyaksız. Bayrama yine boyatacağım
Hic korona olan bebek duymadım canim bir fikrim yok konu falan mı açsan belki forumda başına gelen birileri vardır.Korona bebegime zarar verirmi ? Solunum yollarini etkilerse nasil anlarm. Hirilti var gbi nefes alirken ama normaldede vardi ck korkuyorm
Bizim klips yoktu, naylon gibi bişey vardı gün içinde çiş yaptıkça naylon çıkar beze yapışır kalır dedi doktor, öyle de oldu naylon hemen çıktı, sürekli bol miktarda yoğun bir pişik kremi sıktık yaranın üzerineBize hemen yaptırabilirsiniz dedi ama ben yaptırmam pazartesi ucundaki klips cikcak o zaman 20 dakka suda bekletip gitcez o zaman yıkarım belki