2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Süt artırıcı lactamil gibi toz içecek kullanıyor musun?
Hayır.
Beni cok etkiler ayaklarımı üşütsem karnım şişer gaz sancısı çekerim. Mevsim dönüşü genellikle yaşıyorum özellikle yazda sonra çıplak ayaktan birden çorap terlige gecilmiyor
Aynen bende cok etkilenirim.
Valla ben sıcakken de çıkarmamaya çalısıom
[/QUOTE]

Kızlar benm bebeğimn sağ gözünün üst kapağındaki kirpikleri içe dönük şiş ve cekiktir diye zamanla öıksr dedik 23 gün oldu hayla gözünde ve çok çabak yapıyor elimle zorla çıkarıyorm birdaha içine giriyor neyi var

Geceleri mesela 4 saatte bir 3 saatte bir bazen 5 saati bile buluyo emzirme aralığım. Uyuduğu için o uyanana kadar uykusunu bölmğyorum gece. Uyanınca emziriyorum
Bende uzun aralıklı olsun istedim uyuma saatini 2ay önceden olmaz dedi iki doktor en fazla 3saat olsun emzirme araligi dedi kan şekeri olayı yüzündenmis ben 3 saate bile cesaret edemiyorum

Benim bebeğim de gözlerinde çapak gibi başladı ilerledi çocuk doktoru egzama dedi mustela önerdi bi göster doktora istersen.bana geçmezse alerjiye yönlendirme yapıcam dedi

Benim bebeğim de gözlerinde çapak gibi başladı ilerledi çocuk doktoru egzama dedi mustela önerdi bi göster doktora istersen.bana geçmezse alerjiye yönlendirme yapıcam dedi
Kuzm cabaktan ziyade sağ göz kapağının sondaki kirpikler içe girik doğdugndan beri çıkmyor yani elle çıkıyorm içine giriyor birdha

O kadar iyi anlıyorum ki inan aynılarını ve fazlasını yaşadım lohusayken de daha fazla takıyo insan. Biliyorum elinde değil ama birkaç ay sonra bu yaşadıkların bugünkü gibi ağır gelmeyecek onu düşünmeye çalış çok bunaldığında.

Öyle yapıyorum ama bazen de dayanamayıp ağlıyorum. Eşim gazınj çıkarıyor. Ben yemek yerken vs ilgileniyor ama genelde bende. Altını pisletiyor annesi altını pisletmiş, ağlar annesi acıktı galiba filan, çok uykum var çokkkk yoruldum.. Kocamsa içeride horul horul uyuyor.

Birde kızlar sizin bebekleriniz de emerken böyle yapıyor mu? Benim bebeğim emerken başını sağa sola sallıyor mememi çekiştiriyor sizinkiler de yapıyor mu??

Geçen bir caps vardı, bebekler gibi değil kocam gibi uyumak istiyorum diyor gerçekten öyle
Canım zamanla alışıyorsun takılma. Çocuk 2 yaşına gelene kadar kocandan zaman zaman nefret bile edeceksin :) ama 2 yaşından sonra baba da daha çok devreye giriyor ve sen de biraz olsun rahatlıyorsun.
Fakat şuan ki yavrucak tamamen sana muhtaç. Ne babaya ne başka birine. O sadece seni istiyor. O yüzden sık dişini biraz. Zaten bir kaç ay sonra daha da iyi olacak bir çok şey.

Birde kızlar sizin bebekleriniz de emerken böyle yapıyor mu? Benim bebeğim emerken başını sağa sola sallıyor mememi çekiştiriyor sizinkiler de yapıyor mu??
Çekiştiriyor, normal bu canım.

Bende uzun aralıklı olsun istedim uyuma saatini 2ay önceden olmaz dedi iki doktor en fazla 3saat olsun emzirme araligi dedi kan şekeri olayı yüzündenmis ben 3 saate bile cesaret edemiyorum
Benim Oğluşum gece 40 dakikada bir uyanıyordu. Şimdi 1 saate çekti sağolsun 15 dakika daha verdi bana :)))
Şuan Biz saat başı kalkıyoruz. 2 saat, 3 saat hele 5 saat diyen anneler bence hiç ses etmeyin ve keyfini çıkarın

Ayrıca şunu söyliyim, bazı doktorlar 3 saati geçirmeyin diyor ama bebek huzurlu mutlu ve kilo alımı da iyiyse, 40 ı çıktıktan sonra, isterse sabaha kadar hiç uyanmasın. Gece beslenmek zorunda değil bebek eğer dediğim gibi gelişimi iyiyse.

Bi iyi geldi ki bu yazdıkların bana epey bunalmıştım bende

Canım meme ucun acıyor diye bir göğsümü daha az emziriyor emzirmek yerine sağıyordum, göğsüm yumuşak ama dışı değil içi yanıyor. Ayrıca babamın korona olduğunu söylemiştim, 4 gün önce onlarlaydım, şuan vücudum ağrıyoe, belim kollarım karnım halsizlşk var üstümde.

Gelişimi iyi gidşyor gğnden güne toparlanıyor ve ağırlaşıyor. Günde 11 12 kez altını alıyorum bunların geneli çiş, 3 4 tanesi kaka.

Merhaba kizlar dün sünnetimizi olduk iğne yapılırken ağladı sünnet esnasında bi sıkıntı olmadı eve geldik 2 kere çok ağladı gece güzel geçti sabah olunca ilacı bıraktım doktor öyle demişti bugün yine huzursuzdu kucakta durmak istedi inşallah gece güzel uyur yine

Geçmiş olsun bizimki de akşama kadar huzursuzdu ama akşam geçmişti, ertesi gün de normale dönmüştü, hatta 3. Gün banyo yaptırdık, çabuk iyileşiyor, sizin de çabucak iyileşsin inşallah

geçmiş olsun olduda bitti masallah sizi okudukça bizde bir atlatsak diyorum stres yapıyorum.mayista düşünüyoruz haftaya aşıyı atlatalım .

Bende katılıyorum gece beslenme konusuna canim. Bebeğim gelişimi iyiyse uyuşun ohh annede rahat eder.benimde oğlum hic uyumuyor heleki gündüz kucağını istiyor surekli ayagimda salladım.yataginda bıraktığımda 4 dk uyanıyor cok bunaldim gazdan önce boyle değildi ne zaman gaz başladı ya ıkınıyor ya 'da kucaga alıştığı icin uyanıyor.ikisinde de kucağa geliyor

Gece uyandırmıyırun ben de rahat rahat uyusun, acıkınca kendisi uyanıyor zaten. O zaman besliyorum. Hiç uyanmazsa o zmn kendşm uyandırıp emziriyorum. Şuan bir sorunum var göğsüm çok acıyor ve yanıyor. Emzirsemde çok yanıyor sağsamda çok yanıyor mememin içinds birşey varmış gşbş dokununca acıyor. Normalde böyle değildi. Acıdığı için inleyerek emziriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…