2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya bebegimin gobek bagi hala dusmedi bugun 27 gunluk olacak. Internette en gec 28 gune kadar duser diyor, dusmezse doktora gidin yazmis, kan tahlilleri yapiliyormus, bir suru tetkik. Pazartesi 1 aylik kontrolumuz var. Dua edin insaallah bugun yarin dussun, korkuyorum

canım doktor bi çubuk değdirmişti kuruması hızlanmıştı. 13.gün düşmüştü.inşallah hemen düşer sizinde

canım doktor bi çubuk değdirmişti kuruması hızlanmıştı. 13.gün düşmüştü.inşallah hemen düşer sizinde
Aslinda ne zamandir kupkuru, hatta ilk gunden itibaren hizla kurudu ama bir turlu dusmedi. Cok sukur iltihap, kanama gibi bir durum olusmadi, yoksa simdiye coktan gitmistik doktora. Zaten dustu dusecek kucucuk bir yer tutuyor, seytan diyor cekistir kopsun

Kızlar kalça çıkıkligi için devletten hangi bölüme alayım çocuk cerrahi mi
Bende tekligi dibine kadar hissediyorum annem kardesim gittiler zor yalnızlık
Çocuk doktoruna gittiğinde o yönlendiriyor canım aynı şekilde bende yalnızlığı çok hissediyorum

Mama ve anne sütü birlikte devam eden anneler siz nasıl ayarliyorsunuz ben sürekli aç mı çocuğum diyorum mamayla karnını doğurmasını istemiyorum önce emziriyorum sonra mama veriyorum ama aç gibi geliyor yine ya da takıntı yaptım siz nasıl yapıyorsunuz

Olsun güçlüyüz yaparız kuzum ailen uzakta mıydın emosh hsngı şehirdeydin sen
Kuzum ben eşimin memleketindeyim batmanda. Ailem memlekette Kahramanmaraşta yaşıyor. kayinvalidem falan çok yaşlı onların bakıma ihtiyacı var o yüzden yardım eden birileri yok maalesef. Sen izmirdeydin senin ailen nerede kuzum?

Ben geceleri sabaha kadar emziriyorum baska birseye ihtiyaci olmuyor. Gunduzde emziriyorum doymazsa mama veriyorum veya gogsume bakiyorm dolmadiysa direk mama veriyorum

Bazı bebeklerin göbek deliği büyük oluyormuş doktor oyle söylemişti bizim de 19. Gün falan düştü üstelik kanamaliydi k vit iğne oldu ve arada bir çubukla kurutuyordu doktor. Belki senin bebişin de geniştir. Zaten minik parca kalmış hic müdahale etme o da bugün yarın kopar inşallah.

Bebeğim yeşil sulu kaka yaptı. Bu neden olur? Üşümekten diyorlar çok üzülüyorum. O kadar dikkat ediyorum. Şimdi ayağına patik giydirdim. sıcak su torbası koydum karnına
İnşallah usutmemistir canim önceden bende bebeğimde yeşil kaka görünce sormuştum doktor normal demisti. Ama baslardaydi simdi bende görsem endiselenirdim tlf acma şansın varsa tlfda sor doktora canim için rahat etsin.

Yazan arkadaslara tesekkur ederim. Koronada 5. Gunumuz cok sukur iyiyiz. Bebegimin yuzunde egzema cikti doktor coronaya bagladi ins boyle ciddi bidurum olmadan atlaticaz.

Ben geceleri sabaha kadar emziriyorum baska birseye ihtiyaci olmuyor. Gunduzde emziriyorum doymazsa mama veriyorum veya gogsume bakiyorm dolmadiysa direk mama veriyorum
Bende aslında bu şekilde yapıyorum ama içimrahat etmiyor anlamanın bir yolu olsa bu arada çok geçmiş olsun

Bugün de yaparsa arayacağım canım. Zaten ctesi kontrol var o yüzden takipteyim. Benden de geçmiş olabilir mi? Dün bana da üşüme geliyordu hırka vs giyip durdum. Ahh analık ne zor

Bugün de yaparsa arayacağım canım. Zaten ctesi kontrol var o yüzden takipteyim. Benden de geçmiş olabilir mi? Dün bana da üşüme geliyordu hırka vs giyip durdum. Ahh analık ne zor
Ay hiç bilmiyorum ki canim bende acemiyim ilk çocuk böyle böyle ogrenicez inşallah ben senin bebişin usuttugunu sanmıyorum. Ev soğuk mu ki?

Usutedebilir canim artik her şey olabilir Ateş yok huysuzluk yoksa geçecek ayaklarını sıcak tut bebisin şimdi hareketleniyorlar üstleri açık oluyor o sırada da olabiliyor hemen yeşil kaka da uzme kendini Dışı çıkacak huysuzlanacak belki ateslenecek korkma.

Ay hiç bilmiyorum ki canim bende acemiyim ilk çocuk böyle böyle ogrenicez inşallah ben senin bebişin usuttugunu sanmıyorum. Ev soğuk mu ki?
25-26 derece ev. Bakalım ilk kez olunca korktum. Çocuk bu hasta da olacak ama insan kıyamıyor. Keyfi yerinde neyse ki
Allah'a şükür yok canım keyfi yerinde. Haklısın alışacağım bende inşallah. Hiç dirayetim yoktur böyle konularda hemen kolum kanadım kırılmış gibi oluyorum

Ailem de İzmir de annem kaldı 1.5 ay filan o da rahatsızlandı artık gelemiyor. Batman a cok gidip gelmiştim eski ev arkadaşım oralı

Bebeğim yeşil sulu kaka yaptı. Bu neden olur? Üşümekten diyorlar çok üzülüyorum. O kadar dikkat ediyorum. Şimdi ayağına patik giydirdim. sıcak su torbası koydum karnına
Canım bir doktorun sitesinden okumuştum yeşil kaka fazla emerse de olurmuş sindirilmeden kaka oluyormuş az besleyin yazmıştı

Uzme kendini en guzel zamanlarimiz tamam zorlugu var ama bir daha bebek kokusu alamayacagimi dusunserek bol bol kokluyorum. Hem bebek kuşun kanadından yel alır derler ya haklılar biz biraz hareket etmesi icin açıyoruz üzerini hemen hapsirma başlıyor ya da altını alırken biraz gc kapatınca da aynısı oluyor. Ateş huysuzluk olmadığı sürece ilaca da gerek yok onun ilacı anne sütü. Sen ıhlamur vs içersin eger kendini kotu hissedersen .ben mesela ya ıhlamur ya hibiskus kusburnu içiyorum sabahları siyah çayı cok nadir icmemeye gayret ediyorum.sutten geçer bebeğe de faydası olacağını düşünüyorum.

Kurumazsa düsmez bizm 5. Gunde dusmustu 2 gun nokta seklinde kan gelmsiti eger koku yoksa gobek deliginde korkma yakiyolar bildigim kadariyla, birde eskiler bebegin karni doyarsa erken duser derler onun ne kdr dogrulugu var bilemem ama banyo fln yaptrdiktn sonra iyice kurumadiysa ondan dusmemistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…