2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bence bebeğin gazlı olmasının bunla çok ilgisi yok, ben şortla geziyorum evin içinde, hiç çorap giymem, dışarı bile kısa kollu tişörtle çıkıyorum ama Allah'a şükür bebeğim çok gazlı değil, yalnız yediklerime çok dikkat ediyorum, sütü bile laktozsuz alıyorum.

Yanında annesi kvsi kardeşi vs olanlara çok özeniyorum, bebeğe tek başına bakmak gerçekten zor, kuaförün yolunu çoktan unuttum zaten de arada hava almak için bile çıkamıyorum, eşim gelince arada çıkıyoruz o kadar. Cidden çok yoruldum ben.

Süt artırıcı lactamil gibi toz içecek kullanıyor musun?

Evden çıkamamak beni de cok zorluyor artik. Zaten akraba komşu ya da arkadaşlarımızla oturup sohbet edemiyoruz cok sosyal bir insan değildim ama sayılı olan sevdiğim insanlardan uzak kalmakta üzüyor beni kimseye buyurun gelin diyemiyoruz kimsede biz geliyoruz diyemiyor .kizima da üzülüyorum çocuk arkadaşlarını özlüyor su virüs bir bitse ya da biraz daha azalsa rahat rahat çıkabilsek dışarı. Bunun etkisi psikolojik olarak kalmasından korkuyorum

Beni cok etkiler ayaklarımı üşütsem karnım şişer gaz sancısı çekerim. Mevsim dönüşü genellikle yaşıyorum özellikle yazda sonra çıplak ayaktan birden çorap terlige gecilmiyor

Beni cok etkiler ayaklarımı üşütsem karnım şişer gaz sancısı çekerim. Mevsim dönüşü genellikle yaşıyorum özellikle yazda sonra çıplak ayaktan birden çorap terlige gecilmiyor
Doğrudur bünyeden bünyeye değişebilir biz bebek doğduğundan beri kombiyi fazla yakıyoruz o sebeple çok üşümüyorum, gebeliğin 3. Trimesterından beri de aşırı terliyorum zaten resmen hararet yapıyorum, istesem de çorap giyemem

Bende yaninda birileri olanlara çok özeniyorum en çaresiz anlarda yanima çağırıp 1 saat ilgilen diyebileceğim hic kimse yok maalesef bir yandan da düşününce gizli gizli gurur duyuyorum kendimle tek başıma bir şekilde üstesinden geliyorum hala düşmedim diyorum

Yalnız olmak çok zor gerçekten

Her gün değil ama arada dediğiniz gibi 1-2 saat oğlanı birine bırakıp en azından cilt bakımı olsun, manikür pedikür yaptırmak olsun ya da sadece anlamsızca markette dolaşma olsun kendime vakit ayırmak isterdim, gerçi pandemi şartlarında yapamazdım yine ama

Bugün sabah başım çok ağrıyordu parol içtim ama kesmedi, oğlan da uyumadı bi türlü çok daraldım bi an ama bi taraftan da tek başıma bakmaktan mutluyum, karışan eden yok her şeyiyle ben ilgileniyorum yavrumun, kendimi çok güçlü hissediyorum

Canim esin emzirdigini soylesin ona gore ilac veriyorlar bende ayni sorunu yasadim ilac kullandim

İşte bu hisse değiyor bazen dayanılmaz oluyor inşallah sabrımız hic tükenmesin zaten onlar bir kez gülünce geçiyor hepsi

Kızlar kalça çıkıkligi için devletten hangi bölüme alayım çocuk cerrahi mi
Bende tekligi dibine kadar hissediyorum annem kardesim gittiler zor yalnızlık

Canim esin emzirdigini soylesin ona gore ilac veriyorlar bende ayni sorunu yasadim ilac kullandim
Kremi getrdi kuzm ilaç vermedi Başm çatlyor Doğduğm günden beri Bişeyler üstt üste gelyor Allah her lohosayya yardm etsnn

Bebeğim yeşil sulu kaka yaptı. Bu neden olur? Üşümekten diyorlar çok üzülüyorum. O kadar dikkat ediyorum. Şimdi ayağına patik giydirdim. sıcak su torbası koydum karnına

Bebeğim yeşil sulu kaka yaptı. Bu neden olur? Üşümekten diyorlar çok üzülüyorum. O kadar dikkat ediyorum. Şimdi ayağına patik giydirdim. sıcak su torbası koydum karnına
Bu illa üşüttüğü anlamaına gelmez bebeklerin kakalrı zaten sulu sulu.. yeşil kaka da cok anormal değill ama yıne de takıp etmek gerekır ..

Benimde oluyor doktora sormuştum anne sırtını veya ayağını üşüttüyse ya da yemeklerden olurmuş sürekli olursa sıkıntılı

Yoğun yeşil birseymi yedin? Bn ısırgan otu ya da pazi gb ot yemekleri yedigimde bebeğim kakası yeşil oluyor sonra değişiyor.

Bu illa üşüttüğü anlamaına gelmez bebeklerin kakalrı zaten sulu sulu.. yeşil kaka da cok anormal değill ama yıne de takıp etmek gerekır ..
c.tesi kontrol var. doktora soracağım sağol canım.
Benimde oluyor doktora sormuştum anne sırtını veya ayağını üşüttüyse ya da yemeklerden olurmuş sürekli olursa sıkıntılı
İlk kez oldu. Ama hapşırıyor bebeğim bugün baya sık oldu. Üşüttü mü derken kaka yeşil oldu
Yoğun yeşil birseymi yedin? Bn ısırgan otu ya da pazi gb ot yemekleri yedigimde bebeğim kakası yeşil oluyor sonra değişiyor.
Yok canım beslenme ile ilgili değil bizim durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…