2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

25-26 derece ev. Bakalım ilk kez olunca korktum. Çocuk bu hasta da olacak ama insan kıyamıyor. Keyfi yerinde neyse ki🥰

Allah'a şükür yok canım keyfi yerinde. Haklısın alışacağım bende inşallah. Hiç dirayetim yoktur böyle konularda hemen kolum kanadım kırılmış gibi oluyorum 😐
Ev sıcaklığı gayet iyiymiş canım keyfi de yerindeymis minnosun oh maşallah bir daha sıkıntı çıkmaz inşallah 🥰🥰
Ailem de İzmir de annem kaldı 1.5 ay filan o da rahatsızlandı artık gelemiyor. Batman a cok gidip gelmiştim eski ev arkadaşım oralı
Yaa ciddi misin gel yine bekleriz 😄

Kızlar 3 haftalık olduk 4.haftaya girmemize birkaç gün kaldı bebeğim çok huzursuz. Çıldırmak üzereyim. Sabah 8.30 da uyandık o saatten beri en fazla 30 dk uyumuştur. Emziriyorum karnıda tok. Gazını da almaya çalışıyorum ve aldımda. Altını da temizledim masaj da yaptım ama durmuyor ağlıyor zor sakinleştirdim. Kakası vs normal hardal sarısı renginde. İdrarını da her emdikten sonra yapıyor. Uyurken de çok irkiliyor elleri filan sıçrıyor. Altını aldıktan sonra giydirince kıyameti kopardı. Zor susturdum. Çok uykum var evin içi dağılmış karnım acıkmış, su içecek wc gidecek vaktim bşle yok.

Kurumazsa düsmez bizm 5. Gunde dusmustu 2 gun nokta seklinde kan gelmsiti eger koku yoksa gobek deliginde korkma yakiyolar bildigim kadariyla, birde eskiler bebegin karni doyarsa erken duser derler onun ne kdr dogrulugu var bilemem ama banyo fln yaptrdiktn sonra iyice kurumadiysa ondan dusmemistir
Ilk haftasinda kurudu aslinda tamamen. Hicbir nemlilik ya da kanama koku iltihapli bir akinti filan yok cok sukur. Su an tutan cok minicik bir noktasi var. Dustu dusecek aslinda ama bir turlu o kismi kopmuyor. Ben de ellemiyorum. Doktorumuz ilk muayenesinde gobek kordonu cok kalin, o yuzden dusmesi uzun surebilir endise etmeyin demisti ama bu kadar uzun surecegini tahmin etmiyordum. Internette de hep en gec 28 gun yaziyor ondan endise ediyorum artik. Doymasinda bir sorun yok hamdolsun. 15 gunlukken yikadik ilk artik o kadar uzun sure dusmeyince daha da bekleyemedik. Ondan beridir gun asiri yikiyoruz ama hep guzelce kuruluyorum, hic nemlilik yok.

Bebeğim yeşil sulu kaka yaptı. Bu neden olur? Üşümekten diyorlar çok üzülüyorum. O kadar dikkat ediyorum. Şimdi ayağına patik giydirdim. sıcak su torbası koydum karnına😭
Canım bizde de oluyor ön süt çok alınca da olurmuş insta da annesütü Dr u Bi çok sebep saymıştı

Kızlar 3 haftalık olduk 4.haftaya girmemize birkaç gün kaldı bebeğim çok huzursuz. Çıldırmak üzereyim. Sabah 8.30 da uyandık o saatten beri en fazla 30 dk uyumuştur. Emziriyorum karnıda tok. Gazını da almaya çalışıyorum ve aldımda. Altını da temizledim masaj da yaptım ama durmuyor ağlıyor zor sakinleştirdim. Kakası vs normal hardal sarısı renginde. İdrarını da her emdikten sonra yapıyor. Uyurken de çok irkiliyor elleri filan sıçrıyor. Altını aldıktan sonra giydirince kıyameti kopardı. Zor susturdum. Çok uykum var evin içi dağılmış karnım acıkmış, su içecek wc gidecek vaktim bşle yok.
Canım büyüme atağı haftasına girmiş olabilirsiniz. Atak dönemlerinde böyle oluyor genelde.
Yakın komşun falan varsa bir yardım iste. En azından 1 saat baksınlar sen dinlen ya da ihtiyaçlarını gider.

Kızlar, harika haftalar uygulamasında yer alan sıçrama haftaları. Belki faydası olur diye paylaşayım dedim.
Zaten farklı bir bilgi de yer almıyor. Boşuna para verip aldım uygulamayı 🙈

Eklentiler

• Screenshot_20210422_161456_org.twisevictory.apps.jpg
    Screenshot_20210422_161456_org.twisevictory.apps.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 59
Bebeğin tok olduğuna emin misin canım bende öyle emziriyorum tok diyordum ama süt yetmiyormuş ve dediğin gibi hep huzursuzdu uyusa hemen uyanırdı açlıktanmış çok üzüldüm şimdi çok dikkat ediyorum

Atak haftasıdır ben 2 gun çektim o sekilde hoş simdide uyumus sayılmaz hep kucakta uyuyor ya da ayakta sallanarak 😣😣.

Bebeğin tok olduğuna emin misin canım bende öyle emziriyorum tok diyordum ama süt yetmiyormuş ve dediğin gibi hep huzursuzdu uyusa hemen uyanırdı açlıktanmış çok üzüldüm şimdi çok dikkat ediyorum
Emzirdigin halde mama mi alıyordu nasil anladım açlığını? Oğlumun kilo alımı guzel doktor mama verme dedi ama 20 dk bile uyumuyor sallamayi bıraktığım an uyanıyor

Emzirdigin halde mama mi alıyordu nasil anladım açlığını? Oğlumun kilo alımı guzel doktor mama verme dedi ama 20 dk bile uyumuyor sallamayi bıraktığım an uyanıyor
Sadece emziriyordum yetmiyormuş kilo alımı güzelse yetiyor demek ki benimki az kilo almış çünkü

Canım bizde de oluyor ön süt çok alınca da olurmuş insta da annesütü Dr u Bi çok sebep saymıştı
Bu da aklıma yatıyor canım. Çünkü daha önce yazmıştım. Bol süte alıştığı için. Sütün son kısmını çekmek istemeyip ağlıyor mecbur diğer memeye geçiyorum😐

Bende dün bakınca aynı şeyi düşündüm herhafta bir aksiyonla geçecek belli😀
Allah yardımcımız olsun ne diyelim 😄
Aynen öyle 🤭🤭 hele ilerleyen haftalarda huzursuzluk 3 hafta falan sürüyor 🙈 üstüne bir de diş falan eklenirse yandık ki ne yandık
3 hafta mi😲😲 o zaman boşluk kalmıyor ki😂😂😂 Ay hepsi kolay geçsin inşallah sağlıkla büyüsün yavrularımız.

X