Bence bebeğin gazlı olmasının bunla çok ilgisi yok, ben şortla geziyorum evin içinde, hiç çorap giymem, dışarı bile kısa kollu tişörtle çıkıyorum ama Allah'a şükür bebeğim çok gazlı değil, yalnız yediklerime çok dikkat ediyorum, sütü bile laktozsuz alıyorum.senın gibi yapsam kesin öyle de üşütürüm cocugu. Suyun içinde. valla yelekle yat kalk corapları hiç cıkarmıom. Dışarı sermem cok fazla yada senın dediğin gibi eşim serer çamaşırları. Valla cok dikkat ediom ama nasıl üşütüom anlamadım. Bebeğim ağladıkça ıkındıkca ben üzülüom kendimi suçluom. Yazık minicik Bi can benim dikkatsizliğim yüzünden acı cekio. Hiç dışarı çıkmam mesela. Doğum yaptım yapalı ya hastaneye gidioz yada saglık ocagına. Onu da arabayla yani. 36 gün oluo doğum olalı. Eltimle aynı doğum yaptık 1 gün var arada kadın kuaföre gitmiş bide 2 gün yani. Bnm saçlarımda aklar cıktı kesim yaptırcam bebeğimi eşime bırakıp gidemiom bile. Çok mu pinpirikliyim bilmiom.
Yanında annesi kvsi kardeşi vs olanlara çok özeniyorum, bebeğe tek başına bakmak gerçekten zor, kuaförün yolunu çoktan unuttum zaten de arada hava almak için bile çıkamıyorum, eşim gelince arada çıkıyoruz o kadar. Cidden çok yoruldum ben.