- 27 Mayıs 2020
- 114
- 157
- 31
Ne demek güzel sonuçlarınızı bekliyoruzÇok teşekkür ederim yarın tekrar kan testi yapayım o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek güzel sonuçlarınızı bekliyoruzÇok teşekkür ederim yarın tekrar kan testi yapayım o zaman
İnşallahNe demek güzel sonuçlarınızı bekliyoruz ☺
Benim de bebegin geleceği tarih 7.03 diyorİnşallah
Yarın sonuçlar çıkar çıkmaz paylaşacağım..
Olsun günden güne artabilir iki gün sonra tekrar yaptırınBen bat günü geçtikten sonra gittim 20 çıktı neden olabilir ki
Gün aşırı baktır iki katı kadar artması gerekiyoKızlar ben cumartesi günü yaptırdım regle 2 gün vardı 40 cıktı. Bidaha ne gün kan versem yarın gidiyim mi
O zaman yarın baktırıyım umarım artmıstır o zaman 80 i geçmesi lazım en azGün aşırı baktır iki katı kadar artması gerekiyo
Bizim seninle aynı tarihlerimiz bnde yarın tekrardan baktircam betahcg degerime. Çarşamba 322 Perşembe 486 çıkmıştı bnm ayın 10 unda kese görmeye gidicemO zaman yarın baktırıyım umarım artmıstır o zaman 80 i geçmesi lazım en az
Oo senin baya yüksek cıkmıs. Benim geç döllenme mi oldu acaba.. umarım sorun yokturBizim seninle aynı tarihlerimiz bnde yarın tekrardan baktircam betahcg degerime. Çarşamba 322 Perşembe 486 çıkmıştı bnm ayın 10 unda kese görmeye gidicem
Merhaba, hayırlı olsun ben 23 haziranda transfer oldum bugün yani 5. Günümde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan verdik 22,5 çıkmıştı acaba az mı demistim ama sizi görünce sevindim ❤Merhaba bende sanırım bir mart annesi olacağım dün test yaptırdım beta hcg 20 çıktı bugün sağlık ocağına gideceğim ne olacak bakalım ilk bebişim olacak inşallah ❤
Benim ki tüp bebek iki embriyo koydu ikiz olma ihtimali var oyuzden yuksekdirOo senin baya yüksek cıkmıs. Benim geç döllenme mi oldu acaba.. umarım sorun yoktur
Teşekkür ederimOlsun günden güne artabilir iki gün sonra tekrar yaptırın
Merhaba tesekkur ederim bende dün biraz tedirgin oldum benim bat geçmişti kan verdiğimde çünkü umarım sağlıklı gebelik geçiririz size de hayırlı olsun bu aradaMerhaba, hayırlı olsun ben 23 haziranda transfer oldum bugün yani 5. Günümde gebelik testi yaptım pozitif çıktı hemen gidip kan verdik 22,5 çıkmıştı acaba az mı demistim ama sizi görünce sevindim ❤
korkularının olması normal tatlım, ama her güzelliğin bi zorluğu var tabi. 9 ay geçer gider tedirgin olma. Hemde her hamilelik zor geçmiyor ki belki sen çok rahat olacaksın. İnşallhKızlar aranızda benim gibi korkan var mı ya? Benimki plansızdı açıkçası. Nasıl yaparım diye basladım simdiden korkuya. Hem güzel bi his hem tuhaf. Sanırım bulantılardan, halsizlikten vs korkuyorum cevremde hep kötü örnekler gördüm
inşallah canım inşallahMerhaba kizlar
Şubat anneleri topigine yazmıştım geçen ay ama olmadı Buraya başlayalım bakalım Hayırlısıyla ben de 2021 Mart annesi olmak istiyorum
Bat 7-10 temmuz arası
Günaydın tatlım Benim ağrılarım falan azaldı öyle çok belirgin bişeyim yok midem bulanıyor evet ama oda çok rahatsız etmiyor. 4 gözle cumayı bekliyorumGünaydın kızlar galiba gebeliğin belirtilerini yaşamaya başladım. Dün gece sebepsiz yere ağlamaya başladım durdurmadım kendimi sonra birden midem bulandı kosa kosa banyoya gittim ama sabah bulanti olmadi cok sukur. Dünden beri de sanki adet olacakmışım gibi karnım dizlerim ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?
Canım anlamadığım bi şekilde konuyu ben açmışım gibi gözüküyor zaten. Senin için üzüldüm inşallah önümüzdeki ay hamile olursunArkadaşlar merhaba, ben maalesef regl oldum, o sebeple topiği isteyen birine devredeceğim.
isteyen varsa yazabilir misiniz?
Bu çok iyi Bende yarın gideceğim inşallah canim daha kese yoktur büyük ihtimal ama değer düşük diye için rahat etmedi en iyisi gideyim biran önce.Günaydın tatlım ☺ Benim ağrılarım falan azaldı öyle çok belirgin bişeyim yok midem bulanıyor evet ama oda çok rahatsız etmiyor. 4 gözle cumayı bekliyorum