2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar o kadar heycanlisiniz ki yazmadan edemedim ilk hamileliğim le ilgili değerlerimi yazmak istedim size bnm 12 eylül sat 32. Gün kanda 190di 34. Gün 587 40. Gün kesemizi gördük 49.gun kalpatışını duydum
Şimdi 2. Yi istiyorum belki bende buraya gelirim suan yumurtlama kovaliyorum dua edin olur mu siz hamislerin duasi kabul olur degeriniz guzel arttıysa benim kendi fikrim acil bise yoksa dr.a 7. Hafta gitmeniz çok zor biliyorum ama virüs de bi gerçek 😘😘
Bilgiler için teşekkür ederiz 💕 inşallah sizde bi an önce güzel haber alırsınız 🤲

Şuan tam olarak kaç günlükken gördünüz keseyi ☺
Ya bilmiyorm. 4 haftalık oluyor bu durumda. Cinsiyet tahminine gitt aklım. Sağda mı soldamı deyip durdum doktoro🤪 o da bak burada diyor.. kan tahlilinden sonra tekrar bi inceleme yapar. Tatile gidiyorm . Valla çocuk Allaha emenet olacak.

Günaydın kızlar galiba gebeliğin belirtilerini yaşamaya başladım. Dün gece sebepsiz yere ağlamaya başladım durdurmadım kendimi 😂sonra birden midem bulandı kosa kosa banyoya gittim 🙈 ama sabah bulanti olmadi cok sukur. Dünden beri de sanki adet olacakmışım gibi karnım dizlerim ağrıyor. Sizde durumlar nasıl?
başlamışsın belirtilere hadi hayırlı olsun. adetinin ilk tarihi ne zamandı. ileri haftalarda mısın acaba

Ya bilmiyorm. 4 haftalık oluyor bu durumda. Cinsiyet tahminine gitt aklım. Sağda mı soldamı deyip durdum doktoro🤪 o da bak burada diyor.. kan tahlilinden sonra tekrar bi inceleme yapar. Tatile gidiyorm . Valla çocuk Allaha emenet olacak.
😀😀 o zaman doktora gitmeden öğrenemeyeceğiz tam olarak ne zaman göründüğünü

Bende arafta kaldim 4 kimyasalim var gitsemmi diye. Nette kesinlikle zarari yok diyor
[/QUOTEvet oyle yaziyo ama bilniuorm benim karindan bakti doktor bat gunumde bastirinca asiri agrim oldu bacagima vuran eve geldim kan geldi o yuzden korkuyorm ben valla karar size kalmis alttan hic bastirmam korkuyorm kendimi iyice kasarim diye baktirmicam

Ayak ağrısı bende de var. Ama bende magnezym eksikliği var. O sebepmiş. İlaç alıyorm.

başlamışsın belirtilere hadi hayırlı olsun. adetinin ilk tarihi ne zamandı. ileri haftalarda mısın acaba
Yok yok hatta en geri haftada olan benimdir sanırım cunki 2 haziran adet tarihiydi bat 24'tü öyle az aralık olunca zaten geciktigi için anladım

Kızlar bende kaybettiğim bebeğimde adet günü 34 ile öğrendim.ertesi gün 96 ydı.2 gün sonra 225 sonra 593 sonra 1475 oldu. Dr artık kan verme olmuştur o demişti.adetin 43. Günü keseyi gördük 51.günde kalp atışını duyduk.
Dış gebelikte değerler 1 ileri 2 geri arttı. Zaten kanamam olmuştı ve sancım çoktu.
Sakin olup beklemek lazım. Allah hepinizin bebeğini korusun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Darısı benim gibi bekleyen herkese.🤲

Arkadas ustten muayene sonrasi bile kanamam oldu diye yazinca tedirgin oldum. Yarin randevum var
Herkes aynı değildir alttan muayeneden korkmak boşuna bence. Sıkıntı olucak olsa dr bakmaz öyle.
Ben keseden sonra tekrar gitmiştim dr istersen haftaya gel dedi. Yok bence vajinal bakın yoksa düşünürken deliricem dedim.
Drda dedi aferin valla herkes korkuyor bununla ilgili çok semire katıldım. Genelde böyle düşünüyorlar dedi. Boşuna korkupta bebeğinide strese sokma canım

Arkadas ustten muayene sonrasi bile kanamam oldu diye yazinca tedirgin oldum. Yarin randevum var
kuzum arkadaşta yazmış bak bence bunları düşünme. Eğer ki doktorun güvendiğin birisi ise zaten yanlış bişey yapmaz sen işlemler konusunda kafanı karıştırma bence
Kızlar bende kaybettiğim bebeğimde adet günü 34 ile öğrendim.ertesi gün 96 ydı.2 gün sonra 225 sonra 593 sonra 1475 oldu. Dr artık kan verme olmuştur o demişti.adetin 43. Günü keseyi gördük 51.günde kalp atışını duyduk.
Dış gebelikte değerler 1 ileri 2 geri arttı. Zaten kanamam olmuştı ve sancım çoktu.
Sakin olup beklemek lazım. Allah hepinizin bebeğini korusun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah.
Darısı benim gibi bekleyen herkese.🤲
Canım benim inşallah rabbim bekletmez seni tekrar kavuşursun yavruna 💕🤲

kuzum arkadaşta yazmış bak bence bunları düşünme. Eğer ki doktorun güvendiğin birisi ise zaten yanlış bişey yapmaz sen işlemler konusunda kafanı karıştırma bence

İnşallah canım inşallah 🤲😘

Ben Ankara da semt polikliniğinde baktırdım. Biraz doktrla alakalı bence. Doktor direk ultrasonda baktı. Vajina ya gerek duymadı. Kimyasal gebeliğimde gittiğim acildeki kadın direk vajinadan baktı. Özel hastaneye karşıyım ama bazen devletdeki hastanelerde paldr küldürede karşıyım. 2 hastanedeki doktorla devam ederim. Takip için Özel hastanede gebelik takibi düşünmüyorrm şimdilik.

Herkes aynı değildir alttan muayeneden korkmak boşuna bence. Sıkıntı olucak olsa dr bakmaz öyle.
Ben keseden sonra tekrar gitmiştim dr istersen haftaya gel dedi. Yok bence vajinal bakın yoksa düşünürken deliricem dedim.
Drda dedi aferin valla herkes korkuyor bununla ilgili çok semire katıldım. Genelde böyle düşünüyorlar dedi. Boşuna korkupta bebeğinide strese sokma canım

Ohhh insallah canim ferahladim biraz

Yarina az kaldi kalbim agzimda insallah degerim artip kese olusmustur. Sabah 09.45 randevum.

X