- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinnBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Şuan memeye alıştırmak geçiyor zaman.. Hem süt gelsin hem de bebek memeyi tutabilsin diye uğraşıyoruz.. Benm de gaz sancım var sol karnımda.. 3 kere yürümek için kalktım ama benim için cidden zor oluyor soldaki ağrı nedeniyle .. Ama hop diye kalkanlar da var.. Daha 24 saat geçmedi bakalım:)
Allah kalanlara yardım etsin.. Sezaryen den korkacak bir şey yok, damar yolu açmak spinal iğnesinden daha acılı, anesteziden korkmayın. Sonrasında asıl macera başlıyor.. Emzirmek gibi:)
Çok şükür zaman bitti bebişin gelmeye niyeti yok amaKız bugün zamanın bitti hadi bakalım gelsin artıksen çıkma artık valla doğuruverirsin bi köşede kontrolün ne zaman
Peşpeşe doğuracağız deseneBurdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayinca
Sali günü dogum heycan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum bakalım hayırlısıyla gelsin insallah
Sancım çıkmıyor..Canım bugün kontrolün vardı sanırım . Ne dedi doktorun . Sancın var mı biraz biraz
Ben inanıyorum bebeğin gayet sağlıklı olacak❤ senin için çok zor bir hamilelik oldu bu düşünceler sebebi ile ama doğunca sağlıklı olduğunu öğrenince geçecek rabbimin izniyleBende ya.. Sağlıklı olduğunu bi görsem artık.. Ki ben okadar sarsıldımki sanırım ömürleri boyunca sağlıkları konusunda hep evhamlı olcakmşım gibi geliyo. Önceden daha rahat bi anneydim hayata karşı daha güçlü olması için dik dururdum şimdi 3 yaşındaki çocupum düştüğünde filan aşırı panikliyorum kafa gitti artık bende hepten:) tam tersi davranmaya başladım
Hadi bakalım hayırlısı inşallah sunniye gerek kalmadan kendi sancılarınla gelir kuzumMaşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn❤ Gerçekten doğumum sezaryene dönse bile baştaki korkum hiç kalmadı sayenizde. Çok güzel geçmiş sevindim Darısı doğum bekleyenlerin başına.
Çok şükür zaman bitti bebişin gelmeye niyeti yok amabugün gittim kontrole pazartesi yatış yapıyoruz suni sancı için
Peşpeşe doğuracağız desenebelki benim doğum salıya sarkar aynı gün olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip hayırlısı olsun inşallah
Sancım çıkmıyor..2 kere nst çekildim ilkinde neredeyse hiç çıkmadı 20 falan oldu 2. Nstde 1 kere 45 gördük o kadar. Suni sancı ile doğumu başlatacağız
Ben inanıyorum bebeğin gayet sağlıklı olacak❤ senin için çok zor bir hamilelik oldu bu düşünceler sebebi ile ama doğunca sağlıklı olduğunu öğrenince geçecek rabbimin izniyleinsanı yaşadığı şeyler değiştiriyor gerçekten
Doğum şekline değil yavruna sağlıkla kavuşmaya odaklan kuzum hayırlısıyla gelsin inşallahKızlar kontrolden cıktık. Çatı muanesi kötüydü. Sezaryene karar verdik 15 mart. Bi kemik varmıs baskın mıs ondan dolayı normal olmaz bide acı eşiğin çok düşük dedi.10 mart son kontrol tahliller falan. Hayırlısı olsun hakkımızda. Biraz üzüldüm ama yapcak bsy yok saglıklı olalım da.
Amiin insallahhhHadi bakalım hayırlısı inşallah sunniye gerek kalmadan kendi sancılarınla gelir kuzum
Evet canım ben sormuştum, şimdi anladım:) tabiki bebekler sağlıklı olsun da nasıl geldiği hiç önemli değilBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Şuan memeye alıştırmak geçiyor zaman.. Hem süt gelsin hem de bebek memeyi tutabilsin diye uğraşıyoruz.. Benm de gaz sancım var sol karnımda.. 3 kere yürümek için kalktım ama benim için cidden zor oluyor soldaki ağrı nedeniyle .. Ama hop diye kalkanlar da var.. Daha 24 saat geçmedi bakalım:)
Allah kalanlara yardım etsin.. Sezaryen den korkacak bir şey yok, damar yolu açmak spinal iğnesinden daha acılı, anesteziden korkmayın. Sonrasında asıl macera başlıyor.. Emzirmek gibi:)
Gelir annesi illakiAh keşke öyle olsaydıtakvim gitti ama bebeğim gelmedi kendimi 39dan itibaren doğuracak gibi hissediyordum o yüzden şu 1 hafta geçmedi resmen. Gece kasılmaları devam eder sabaha sıklaşır diye hayaller kurdum ama hiç devam da etmedi 1 2 saat sürüp geçti 1 haftadır her gece yalancı sancılar ile uğraştım ama dün gece o da olmadı ilk defa ve çok şaşırdım benim kızım gelmeyecek galiba
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Yarın geceye kadar geldi geldi, gelmedi pazartesi zorla getittireceğiz zatenGelir annesi illaki
Tek başına olmak kötüymüşBugün kontrolümüz vardı eve ancak geldim 2 defa nst çekilince işler uzadı
Sancım tabiki yine yok. Doktorum artık bi plan yapalım 40 haftan doldu dedi bence de yapalım dedimpazartesi yatış yapıyoruz suni sancı için. Suyumuz biraz azalmaya başladı yine, çok beklemek istemedik zaten bekleme aşaması çok stresli oldu benim için. 2. Nst doğumhanede çekildi orayı da görmüş oldum ama bugüne kadar hayal etmedigim birşeyle karşılaştım çok üzgünüm. Sancı doğumhanede verilelcekmiş odada değil ve doğumhane kısmına eş alınmıyor saatlerce tek kalacağım, zemin kat olduğu için telefonda çekmiyor. Ebe dinlenme araları olacak o aralarda kapıda görüşebilirsiniz dedi hiç böyle hayal etmemiştim eşim yanımda olur doğuma kadar sanıyordum. Hayırlısı olsun herşeyin.
Bebeğimin kilosu 2975 çıktı doktorum ölçemediğini bu yüzden geçen haftadan az çıktığını söyledi. Bir de küçük tansiyonum yüksek çıktı o yüzden biraz hastanede bekledik düşmese seni eve yollamazdım dedi ama düştü sonradan. Haberler bu şekilde.❤
40. hafta doldu mu bende beklemek istemiyorum canım. Bence hiç üzülme belli olmaz belki birden gelmeye karar verirYarın geceye kadar geldi geldi, gelmedi pazartesi zorla getittireceğiz zaten
Hayirlisi olsun insallah canm saglikla kavusunYarın geceye kadar geldi geldi, gelmedi pazartesi zorla getittireceğiz zaten
Ona da son kontrol de 52 cm demişti 50 cm doğdu.Ya İnş benim usg görüntüleri de böyle hatalıdır yanılma payı vardır da şu fl konusu şaşırtır beni. Bende ona takıyorum boy olarak nekadardı sizin. Fiziksel özellikten ziyade ben taramadan dolayı korkuyırum fl den
Allah korktuğuna uğratmasın canım sağ sağlim alırsın inşallah kucağına inşallah.Ya İnş benim usg görüntüleri de böyle hatalıdır yanılma payı vardır da şu fl konusu şaşırtır beni. Bende ona takıyorum boy olarak nekadardı sizin. Fiziksel özellikten ziyade ben taramadan dolayı korkuyırum fl den
Slmİyi ya işte canım zahmetli yolu seçmiş hastanen. Büyük ihtimal emzirme desteği verecekler ve sütün yoksa meme reddi olmaması için kaşıkla enjektörle falan besleyecekler. Ben oğlumda biberon götürdüm ve bir günde biberona alışıp meme reddi yaptı 6 ay sağmak zorunda kaldım. Şimdi ben de biberon götürmeyeceğim
Canım evet sesim pek çıkmadı bu hafta.Bebeğin beşik kurulumunu odayı falan hallettik iyicr ağırlaştım bu ara progestanda iki tane olunca ağır geldi sanırım :)
Gözün aydın canım çok şükür sağ salim yanında sağlığınız iyi Allah analı babalı büyütsünKızlar iyi geceler. Benimde bugün kontrolüm vardı 4 te. Nst de sancılar düzenli ve yüksek çıktı. Doktorum yatış verdi, doğum başlamış dedi. Vee 19:30 da doğum gerçekleşti, kızım şuan yanımda uyuyor çok şükürbiz kavuştuk allahın izniyle. Tam 2 hafta erken geldi prensesim Herhangi bir sağlık problemimiz yok şükür @Emoshhh ile aynı güne denk geldik ❤ allahım doğumunu bekleyen tüm annelere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin
Gözün aydın canım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallahBen de doğum yaptım dün 2de.çok şükür ikimiz de iyiyiz. Kombine spinal epidural anestezi yi soran bir arkadaş vardı.. Belden hem spinal vuruyorlar hem de epidural takıyorlar. Ameliyat sonrası 2gün epidural takılı kalıyor, böylece hem ameliyatta hem de sonrasında ağrı çekme olasılığı düşüyor. Ama gaz sancısına tek çare yürümek..
Bugün kontrolümüz vardı eve ancak geldim 2 defa nst çekilince işler uzadı
Sancım tabiki yine yok. Doktorum artık bi plan yapalım 40 haftan doldu dedi bence de yapalım dedimpazartesi yatış yapıyoruz suni sancı için. Suyumuz biraz azalmaya başladı yine, çok beklemek istemedik zaten bekleme aşaması çok stresli oldu benim için. 2. Nst doğumhanede çekildi orayı da görmüş oldum ama bugüne kadar hayal etmedigim birşeyle karşılaştım çok üzgünüm. Sancı doğumhanede verilelcekmiş odada değil ve doğumhane kısmına eş alınmıyor saatlerce tek kalacağım, zemin kat olduğu için telefonda çekmiyor. Ebe dinlenme araları olacak o aralarda kapıda görüşebilirsiniz dedi hiç böyle hayal etmemiştim eşim yanımda olur doğuma kadar sanıyordum. Hayırlısı olsun herşeyin.
Bebeğimin kilosu 2975 çıktı doktorum ölçemediğini bu yüzden geçen haftadan az çıktığını söyledi. Bir de küçük tansiyonum yüksek çıktı o yüzden biraz hastanede bekledik düşmese seni eve yollamazdım dedi ama düştü sonradan. Haberler bu şekilde.❤
[/QUOTE
Hakkınızda hayırlısı olsun canım belki de suniye gerek kalmadan kendiliğinden gelir yavrun