2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsinn❤ Gerçekten doğumum sezaryene dönse bile baştaki korkum hiç kalmadı sayenizde. Çok güzel geçmiş sevindim Darısı doğum bekleyenlerin başına.
Kız bugün zamanın bitti hadi bakalım gelsin artık sen çıkma artık valla doğuruverirsin bi köşede kontrolün ne zaman
Çok şükür zaman bitti bebişin gelmeye niyeti yok ama bugün gittim kontrole pazartesi yatış yapıyoruz suni sancı için
Burdayım canım giriyorum okuyorum çıkıyorum bana yazılan bisey olmayinca
Sali günü dogum heycan korku stres hepsi bi arada yaşıyorum bakalım hayırlısıyla gelsin insallah
Peşpeşe doğuracağız desene belki benim doğum salıya sarkar aynı gün olur Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip hayırlısı olsun inşallah
Canım bugün kontrolün vardı sanırım . Ne dedi doktorun . Sancın var mı biraz biraz
Sancım çıkmıyor.. 2 kere nst çekildim ilkinde neredeyse hiç çıkmadı 20 falan oldu 2. Nstde 1 kere 45 gördük o kadar. Suni sancı ile doğumu başlatacağız
Ben inanıyorum bebeğin gayet sağlıklı olacak❤ senin için çok zor bir hamilelik oldu bu düşünceler sebebi ile ama doğunca sağlıklı olduğunu öğrenince geçecek rabbimin izniyle insanı yaşadığı şeyler değiştiriyor gerçekten

Hadi bakalım hayırlısı inşallah sunniye gerek kalmadan kendi sancılarınla gelir kuzum

Doğum şekline değil yavruna sağlıkla kavuşmaya odaklan kuzum hayırlısıyla gelsin inşallah

Evet canım ben sormuştum, şimdi anladım:) tabiki bebekler sağlıklı olsun da nasıl geldiği hiç önemli değil Allah yardımcınız olsun doğuran arkadaşlar için doğum sonrası daha meşakkatli tabi darısı bize

Gelir annesi illaki

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah artık darısı biz kalanların başına

Tek başına olmak kötüymüş neyse hayırlısı olsun hakkında inşallah bebiş gelir ya o zamana kadar kendiliğinden

Uykusuz Koala ben de suni sancıyı doğumhanede çektim ama ara ara eşimi içeri aldılar, sadece koridorda dolaşmayın dediler eşime, ben de keşke odada olsaydık dedim, sancı odasında lavabo vardı ama duş yoktu çünkü, sürekli nst'ye bağladılar, ayakta olunca daha rahat karşılanıyor sancılar o sebeple sancı odası ebat olarak küçük geldi içerde yürünecek alan yoktu, koridora da ben çıkmak istemedim, squat ve pilates topu üzerinde egzersizler yaptım. Benim açıklık arttı ama bebek hep yukarda kaldı, baya uğraştı doktor ama inmedi, o muayene kısımları biraz zorlayıcı oldu, eğer doğru şekilde bebek inseydi normal doğum ağrılı olsa da dayanılmaz değildi, çünkü aralarda sancı gidiyor, az da olsa dinlenme imkanı oluyor. Ağrı gelince de ayakta olunca squatla birlikte karşılayınca daha rahat oluyor.

İnşallah hızlı bir doğum olur sizin için

Ona da son kontrol de 52 cm demişti 50 cm doğdu.

Allah korktuğuna uğratmasın canım sağ sağlim alırsın inşallah kucağına inşallah.

Slm kizlar kimler doğurdu kimler doğum icin gun aldı takip edemiyorum. Dohum yapan annelerimizin bebekleriyle geçireceği sağlıklı uzun yılları olsun. Dogum.icin gun sayan suanda sanci ceken annelerimizde bebeklerini sağlıcakla kucaklarina alsın insallah. .
Biz cok.mutluyuz evimizin neşesi 2 kata cikti cok sukur sanki oglumuzz cok.uzun süredir bizimleydi. Gelmek isteyen arkadaşlarımız var korkmuyor değilim bir yandan da gelme diyemiyor insan .

Slm 6 ay boyunca meme reddini yenemediniz mi?
35 günlük olduk doğduğu günden beri meme reddi yaşıyorum.uğrşıyorum ama günde 1 kez 5 dk zorla emiyor mememden. Süt sağmaktan hayat kalitem düştü. 6 ay çok uzun emzirme danışmanı desteği fln almadınız mı ? 6naydan sonra ne yaptınız? Çok çok zor cidden İnşallah bizimkin o kadar sürmez

Gözün aydın canım çok şükür sağ salim yanında sağlığınız iyi Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın canım Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…