- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.578
Döllenme geç olduysa canımBen bat günü geçtikten sonra gittim 20 çıktı neden olabilir ki
Aslında bakıyorum 3. Hafta 5 - 50 arası yazıyor normal gibi ama inşallah normaldir çok stresli bi donemmisDöllenme geç olduysa canım
Evet canım malesef kafaya bişeyleri takmak istediğimiz zaman illaki takıyoruz Biraz sakin kalmamız lazım ama mümkün değil sanırımAslında bakıyorum 3. Hafta 5 - 50 arası yazıyor normal gibi ama inşallah normaldir çok stresli bi donemmis
Galiba gerçekten mümkün degilEvet canım malesef kafaya bişeyleri takmak istediğimiz zaman illaki takıyoruz Biraz sakin kalmamız lazım ama mümkün değil sanırım
Doğduktan sonra da biz takacak başka şeyler buluruzGaliba gerçekten mümkün degil
Asıl ondan sonra başlıyor neler takacaz kafamıza kim bilirDoğduktan sonra da biz takacak başka şeyler buluruz
doydu mu doymadı mı gazı çıktı mı o bu şu heraldeAsıl ondan sonra başlıyor neler takacaz kafamıza kim bilir
Gözünüz aydınKızlar merhaba 15 haziranda tüp bebek transferi oldum 25 haziranda değerim 119.96 çıktı dün yaptırdığım testte ise 293 çıktı. Keseyi görmek için gün sayıyoruz bakalım. Umarım hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
merhaba canım benim de ilk gebeliğimde geç yumurtlamadan dolayı olması gereken tarihte doğum tarihi verişmemişti. 2 hafta sonra olmuştu. geç döllenmelerde 1 2 hafta ileri oluyor. ama ultrasonla dr bsktığında sana soyler muhtemel doğum tarihini. senin hangi tarih gözüküyor int teki hesaplamalarda muhtemel doğum tarihi.Bu arada kızlar benim sat 18mayis ama 1 hafta gec yumurtladim nasil hesap yapicam kac haftalik oluyor
değerin güzel çıkmış canım. Allah hyırlısıyla kucağına almayı da nasip etsinKızlar merhaba 15 haziranda tüp bebek transferi oldum 25 haziranda değerim 119.96 çıktı dün yaptırdığım testte ise 293 çıktı. Keseyi görmek için gün sayıyoruz bakalım. Umarım hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
Merhaba hayırlı olsunmart annesi olacak hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi
ben de tüp bebek yaptirdim şuan hamileyim çok şükür keseyi görmek için ayın 10 unda gidicem doktora şuan 4+0 sat a göre böyle cikiyorum
merhaba canım benim de ilk gebeliğimde geç yumurtlamadan dolayı olması gereken tarihte doğum tarihi verişmemişti. 2 hafta sonra olmuştu. geç döllenmelerde 1 2 hafta ileri oluyor. ama ultrasonla dr bsktığında sana soyler muhtemel doğum tarihini. senin hangi tarih gözüküyor int teki hesaplamalarda muhtemel doğum tarihi.
Kızlar merhaba 15 haziranda tüp bebek transferi oldum 25 haziranda değerim 119.96 çıktı dün yaptırdığım testte ise 293 çıktı. Keseyi görmek için gün sayıyoruz bakalım. Umarım hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza
mart annesi olacak hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağ salim kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi
ben de tüp bebek yaptirdim şuan hamileyim çok şükür keseyi görmek için ayın 10 unda gidicem doktora şuan 4+0 sat a göre böyle cikiyorum
Döllenme geç olduysa canım
Kuzum benim takvimin altındaki yazıya basKuzu takvimi nerden ekledin. Bekle eklicem gün hesabi yapmak zor geldi boyuna parmak hesabi yapiyorum
Kuzum benim takvimin altındaki yazıya bas
Cogu kisi olmuyo diyolar ama ben yaptirmicam kimisi kendini kasiyomus zarar vereblir. Esim saglikci oda yaptirma bi uc dort gun daha bekle dedi bende bos yere riske atmicamBenide sali cagirdi 1800 civari olur dedi ama tedirginim vajinalin zarari olurmu acaba
Cogu kisi olmuyo diyolar ama ben yaptirmicam kimisi kendini kasiyomus zarar vereblir. Esim saglikci oda yaptirma bi uc dort gun daha bekle dedi bende bos yere riske atmicam