2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında bakıyorum 3. Hafta 5 - 50 arası yazıyor normal gibi ama inşallah normaldir çok stresli bi donemmis
Evet canım malesef kafaya bişeyleri takmak istediğimiz zaman illaki takıyoruz Biraz sakin kalmamız lazım ama mümkün değil sanırım

Asıl ondan sonra başlıyor neler takacaz kafamıza kim bilir
doydu mu doymadı mı gazı çıktı mı o bu şu heralde
Gözünüz aydın

Bu arada kızlar benim sat 18mayis ama 1 hafta gec yumurtladim nasil hesap yapicam kac haftalik oluyor
merhaba canım benim de ilk gebeliğimde geç yumurtlamadan dolayı olması gereken tarihte doğum tarihi verişmemişti. 2 hafta sonra olmuştu. geç döllenmelerde 1 2 hafta ileri oluyor. ama ultrasonla dr bsktığında sana soyler muhtemel doğum tarihini. senin hangi tarih gözüküyor int teki hesaplamalarda muhtemel doğum tarihi.

değerin güzel çıkmış canım. Allah hyırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

Merhaba hayırlı olsun

Bazi sitelerde 22 subat bazilarinda 28 subat cikiyor ama döllenme tarihine göre hesaplayinca 1 mart cikiyor

Kızlar hayirli olsun.

Cogu kisi olmuyo diyolar ama ben yaptirmicam kimisi kendini kasiyomus zarar vereblir. Esim saglikci oda yaptirma bi uc dort gun daha bekle dedi bende bos yere riske atmicam

Bende arafta kaldim 4 kimyasalim var gitsemmi diye. Nette kesinlikle zarari yok diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…