2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun cnm. Dün gittim. Bu haftadan sonra haftada 1e düştü. 6 martta çatı muanesi var. Kg boy herşey iyi şükür elhamdülillah

Aman dur bugün doğurma

Aynen kuzucum bakalım yarın haber verirsin sen daha erken gideceksin herşey yolunda olsun güzel haberlerle gel insallah
Dediğin gibi yapacak birşey yok ya boşver sağlık olsun gerisi boş
Kıpır kıpır içerde pek gelmeye niyeti yok ama öyle belirti yoktu faaln diyince insan da Bi tırsıyo

Kizlar cok tesekkur edrim hepinze ilk geldigimde elim ayagim bacaklarim titriyodu sukur biraz soku atlattim insan basina ne gelcegini bilmedigi icin cok korkuyo hala suyum geliyo sanirim tam bitmedi baya akiyo idrar gibi. bebegim azda olsa kimildiyo sukur ama daha tam düzenli sanci yok genelde ilk 24 saat icinde başlıyormuş sanci adet agrisi gibi yatisim yapildi bekliyorm Rabbm saglikla almayı nasip eder inşallah

Rabbim yardimciniz olsun bi avazda kurtarsin insallah bol bol dua edin rabbiyesir cok faydasi olur saglikla kavusun insallah

Evet estetik dikis yapistirma yapmis doktor incecik bir kalem cizigi kdr iz var asla kat izi olmamis eskisinin ustunden yapmasina ragmen

İlk doğumda yaşadım ben onu hastayım diye acile gittim hatta ama bu içerde süt biriktiği için oluyor sık sık emzir sütü boşalt ateş de düşecek

Allah kolaylık versin canım

Kıpır kıpır içerde pek gelmeye niyeti yok ama öyle belirti yoktu faaln diyince insan da Bi tırsıyo
Dimi ne olacağı belli değil cidden şu günlerde ya kızlar erken geliyor demezler miydi benimki 39u bitirdi ama gelen giden yok
Haklısın sana korkma diyorum ama insan bir afallar böyle durumda o an ben olsam ben de bi telaş yapardım şoku atlatınca sakinlemişsin sevindim Amin canım sağlıkla kucakla inşallah mis kokulunu

Allah yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşallah

Kizlar suyum geldi cok korkuyorm
Canım suyun gelmesi sancılarını ve açılmayı tetikler.. Hemen olmasını bekleme yarına kadar yeterli açılma olursa yarın doğum olabilir.. Korkma bolca dua et senin şimdi her duan kabul olur.. Bizlere de kolay doğumlar dile inşallah çok güzel bir doğum olur her şey istediğin gibi gelişir.. Bu arada yarın son alışverişlerini yapacaktın kaldılar artık eşine avent silikon uç aldırırsın

Evet kuzu kaldi hayirlisi olsun artk saglikli sihatli kucagima alayimda suan tek dusundugum o sanki su gittikce o orda skntiya gircek gibi geliyo her ne kadar oyle olmasada bol bol edyorm dua

Insallah kuzu bekliyorz

O zaman öyle değildi diyede kendini yorma canım en azından yürüyüş yap sanada iyi gelir
Aynen canım evde yapıyorum yürüyüşümü evde yürürken bile kasılıyorum ya neden böyle oluyor anlamadım
Aman dur bugün doğurma

Aynen kuzucum bakalım yarın haber verirsin sen daha erken gideceksin herşey yolunda olsun güzel haberlerle gel insallah
Dediğin gibi yapacak birşey yok ya boşver sağlık olsun gerisi boş
Haber veririm canım inşallah herşey yolundadır inşallah ben de duş aldım fazla hareketlendi kızım nefesim kesiliyor resmen
Ben de tırsmadım değil ya cidden heran herşey olabilir modundayız
Rabbim sağlıkl almayı nasip etsin canım kolay doğumun olsun inşallah güzel şeyler düşün güzel olacağını düşün bebeğine kavuşmayı hayal et sıkıntısız kavuşmak nasip olsun Rabbim yardımcın olsun
Evet estetik dikis yapistirma yapmis doktor incecik bir kalem cizigi kdr iz var asla kat izi olmamis eskisinin ustunden yapmasina ragmen
Ben ikinci sezaryende bi cm arayla kesiliyor diye biliyordum ama değişiyor demekki canım biran önce sızısından da iz kalmaz umarım

Allaha emanetim artık yattım bu geceyi yalnız geçiricem yarın anneme geçicem

Bir türlü uyku tutmuyor sabahları erken kalkmaya devam etmek istiyorum bakalım nasıl olur gram uyku yok
Bende sürekli uyanıyorum geceleri dün saçma sapan rüyalar gördüm ondan önce gözüm ağrıdı ama bikaç gündür 2 saatte bir uyanıyorum hazırlık yapıyoruz bebeğe galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…