2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel haberler alınca öyle mutlu oluyor ki insan sanki ben doğurmuşum gibi hissediyorum

Kizlar sabah 10.30 oluşuma kavuştum.cok.sukur.surpriz yaptı hem sanciyi hemde suyun nedemek.olduğunu öğretti şimdi emzirme çabalarımız var aç susuz bekliyoruz
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürleri olsun inşallah

Süt tam boşalamıyor diye de olabilir ama daha önemli de olabilir kuzu bi acile mi gitseniz acaba en azından için rahatlar

Süt tam boşalamıyor diye de olabilir ama daha önemli de olabilir kuzu bi acile mi gitseniz acaba en azından için rahatlar
Düştü ateşim. Yarın gidicem dr um da görür hem. Süt ateşine benziyor ama geceleri falan emzirmedigim icin çok sisiyor cünkü. Sabaha acıyarak kalkıyodum tecrübesizlik işte tam da sağmadim süt birikiyo demekki içeride

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Evet kuzu hic belirti yoktu bi anda geldi su baya cok geldi bi bardak kadar halada gelmeye devam edyo
Ay tam belirtin olmuş mudur diye merak ediyordum sen yazmışsın bile demek hiç belirti yoktu he Kalktım duş falan alacağım sen böyle yazınca çok heyecan yaptım Sağlıkla gelsin yavrun inşallah ❤❤

Olabilir o zaman canım çok geçmiş olsun

Sadece bugun cok yürüdüm ve merdiven ciktim indim tuvalete gidince oldu bi agrim v.s yoktu demekki ise yariyoms yuruyus

Sadece bugun cok yürüdüm ve merdiven ciktim indim tuvalete gidince oldu bi agrim v.s yoktu demekki ise yariyoms yuruyus
Demek ki kuzucum ya. Benim de yarın kontrol bakalım sancı falan çıkacak mı senin arada çıkmıştı sancın ben hiç 30 üzerini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…