- 27 Kasım 2018
- 3.307
- 3.466
Korkma canım saglıcakla kucagına al yavrunuKizlar suyum geldi cok korkuyorm
korkma canım kavuşacaksın bebeğine ne güzel maşallahKizlar suyum geldi cok korkuyorm
Güzel haberler alınca öyle mutlu oluyor ki insan sanki ben doğurmuşum gibi hissediyorumKizlar hepimize.ayri ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizin yardımcısı olsun
Ben kızımdaki gb dogum.beklerken oğlum erken geldi. Saat 4 gb idrar icin uyandim.pembemsi bir sıvı vardi sonra sancılarım vardi 20 dk da bir . Esim panik olmasin diye bekledim.bebegin hareketlerini de kontrol ettim.sonra sancılardan sonra ısrarımı tutamadığını düşündüm.meger suyum mus. Eşimi uyandırdım.doktoru aradık ailelere haber verdik çıktık yola. Sukur muayene edildim bekletilmeden alındım.sancilarim.3.dk da geliyodu ve 75 ve üzerini gordum.
Şimdi.ikimizde iyiyiz rutin emzirmeye çalışıyoruz . Hepimizin bol sütü olsun insallah..
Hepinizden Allah razı.olsun sanki hepiniz.tek tek tanıyor G
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı ömürleri olsun inşallahKizlar sabah 10.30 oluşuma kavuştum.cok.sukur.surpriz yaptı hem sanciyi hemde suyun nedemek.olduğunu öğrettişimdi emzirme çabalarımız var aç susuz bekliyoruz
Ay daha bugün günlerimiz aynı diye konuşmuştuk beni bir heyecan sardı korkma kuzum bebeğin geliyor çok şükür ❤ sağlıkla gelsin inşallahKizlar suyum geldi cok korkuyorm
Süt tam boşalamıyor diye de olabilir ama daha önemli de olabilir kuzu bi acile mi gitseniz acaba en azından için rahatlarKizlar nolur dogum yapanlar bir yardım etsin bugun 1 hafta oldu ve ateşim cikti. Sabah vardi bi üşüme tutmustu ölçmedim ama hırka falan giydim geri yattım cok terledm sonra uyanınca halsizdim parol aldim. Az önce yine üşüme tuttu eşim ölçtü bu sefer 38 falan ckti. Islak bez falan koydk cok uzun sürmedi yarım saate terlemeye basladim ama nedir bu ya? Parol aldim gene. Tam da pazar akşamı. Kimisi diyor lohusalıkta normal iniş cikislar. Antibiyotik de kullanmistim enfeksiyon olustu desem.. eşim iyice korkuttu benimemelerim acıyor süt doldukça ama emziriyorum ya da sağmaya calısıyorum tam bosaltamasam da. Ondan olablr mi
Düştü ateşim. Yarın gidicem dr um da görür hem. Süt ateşine benziyor ama geceleri falan emzirmedigim icin çok sisiyor cünkü. Sabaha acıyarak kalkıyodum tecrübesizlik işte tam da sağmadim süt birikiyo demekki içerideSüt tam boşalamıyor diye de olabilir ama daha önemli de olabilir kuzu bi acile mi gitseniz acaba en azından için rahatlar
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahArkadaşlar hepinize hayırlı günler yazamadım size.
Cuma günü sabah saat 9 da girdiğim Sezeryan doğuma saat 9:32 de çıktım. Kızımı sağ Salim kucağıma aldım. Allah hepinize nasip etsin inşallah.
tavsiyem doğumdan 1-2 gece evvel muhakkak uyuyun yorgun düşmeyin
heyecan yapmayın
kilotlu alt bezi alın kilotsuzu hastanede veriyor ama kilotlu daha iyi diyorlar.
muhakkak bi kaşık veya bi kaşık biberon götürün
en az 2 battaniye bolca çorap ve eldiven götürün
anne için çikolata kahve götürün
son olarak rahat etmek için önden düğmeli ÜST gecelik ama altta gecelik tarzı değil aşağı tarafı tutması için pijama götürün. Alt taraf elbise gibi açık olursa çok rahatsız oluyor.
hepinizi seviyorum hepinize hayırlı günler
Evet kuzu hic belirti yoktu bi anda geldi su baya cok geldi bi bardak kadar halada gelmeye devam edyoAy daha bugün günlerimiz aynı diye konuşmuştuk beni bir heyecan sardı korkma kuzum bebeğin geliyor çok şükür ❤ sağlıkla gelsin inşallah
Insallah saglikli sihatle gelir insallahkorkma canım kavuşacaksın bebeğine ne güzel maşallah
Korkma hadi hayırlısıEvet kuzu hic belirti yoktu bi anda geldi su baya cok geldi bi bardak kadar halada gelmeye devam edyo
Insalalh kuzuKorkma canım saglıcakla kucagına al yavrunu
Ay tam belirtin olmuş mudur diye merak ediyordum sen yazmışsın bile demek hiç belirti yoktu heEvet kuzu hic belirti yoktu bi anda geldi su baya cok geldi bi bardak kadar halada gelmeye devam edyo
Insallah kolay olurKorkma hadi hayırlısı
Olabilir o zaman canım çok geçmiş olsunDüştü ateşim. Yarın gidicem dr um da görür hem. Süt ateşine benziyor ama geceleri falan emzirmedigim icin çok sisiyor cünkü. Sabaha acıyarak kalkıyodum tecrübesizlik işte tam da sağmadim süt birikiyo demekki içeride
Sadece bugun cok yürüdüm ve merdiven ciktim indim tuvalete gidince oldu bi agrim v.s yoktu demekki ise yariyoms yuruyusAy tam belirtin olmuş mudur diye merak ediyordum sen yazmışsın bile demek hiç belirti yoktu heKalktım duş falan alacağım sen böyle yazınca çok heyecan yaptım Sağlıkla gelsin yavrun inşallah ❤❤
Hic korkma canim bebeğine kavuşacaksın hep bugünü beklemedin miKizlar suyum geldi cok korkuyorm
Demek ki kuzucum ya. Benim de yarın kontrol bakalım sancı falan çıkacak mı senin arada çıkmıştı sancın ben hiç 30 üzerini görmedimSadece bugun cok yürüdüm ve merdiven ciktim indim tuvalete gidince oldu bi agrim v.s yoktu demekki ise yariyoms yuruyus
Gözün aydın canım Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıcakla kucağınıza almak dileğiyleKizlar suyum geldi cok korkuyorm