Dün sabahtan annem geldi bu sabah gitti temizlik yaptı ben de peşinden ufak ufak yardim ettim ama öldüm peşinden dolanmak bile yordu annem milyon kez uzan yat otur dese de içim rahat etmiyor biri iş yaparken oturamam
Kızımın beşiğini de yatak odamıza taşıdık artık herşey tamam sadece miniğim eksik sağlıkla gelsin güzel kızım.
Bekleyen tüm arkadaşlarım sağlıkla kucaklasın.❤
Biraz geriden geldim mesajları okurken bu sebeplerden, çok şükür aksi bir durum yok kimse de.
Aa yok değil kocaelideyim ama bursayı çok severim
Yaa hiç gece uykusu yok demek
İnşallah bu minik sever uykuyu annesi
❤
Amin canım gözün aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ağrıların da kısa zamanda dinsin inşallah
❤
Melekkkeren Olabilir ya
gölcük hep bayır sürekli şikayet ediyorum ben de ben ehliyet alsam kolay kolay araba bile kullanamam heralde yaa
çarşıya inerken bile bayır çıkıyoruz
bebiş dönmemişse yarın kavuşma günü mü
Ben de zaten vardı ilaçla acısı hafiflemişti ama dün çok kötü oldum doğum vakti geldikçe bir anda büyüyor mu bunlar ya
Canım benimde göğüs uçlarım çok ufak biri hele yok denecek kadar ufak aventin göğüs ucunu aldım insallah fayda görürüz.
Tahin yağı bu konuda mucize sanırım
Eşimin kuzenin öyle yara olmuş ki göğüs ucu ortadan yarılmış öyle diyim. Sadece tahin yağı iyi gelmiş iyileştirmiş.
Mesajı geç gördüğüm için tünaydın diyim
❤
Bu tarif attığın ağrı 3 aksamdır var bende de yani kasık ağrılarım oluyordu ama bu bariz farklı ve daha şiddetli arada iyice aşağı doğru vuruyor sanki. Bir de çok kasılıyor karnım taş gibi kalıyor bunlar hep akşam 11den sonra falan oluyor sabaha kadar sürüyor. Doğumun yaklaştığının habercisi mı acaba diyeceğim ama bebekler doğuma yakın durulmaz mı geceleri çok hareket ediyor kafam karıştı