Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede yeter bu kadar ac kaldigimizM Melekogretmencnn töövvbee deyınnnn yahuu:)
Yok yok onlar sanci değil merak etme benimki nstde tepiniyo resmen hıc bisey cikmiyoGünaydın canlarım. Evdeyken şekilden şekile giren evladım. Nst de adeta süt dökmüş kedi gibi oluyor. Evde nefesim kesiliyor, kaskatı oluyor karnım merak ediyorum onlar sancı mı diye Nst de zor bela hareket ediyor
Cano biz de istemeyiz inşallah olmasın. Ama ne yiciğiz bizmidemizden dolayı ya yemioz yada yiyoz ızdırap çekıoz. Olmaz ya şimdiden bunları düşünmeyelim bari.unutun gitsin demedim ben bşy doğumlara konsantre olalımM Melekogretmencnn töövvbee deyınnnn yahuu:)
Doğursaydık doğumlara konsantre olurduk normal doğum felan olsa en azından biseyler yaparız egzersiz felan şimdi korkudan kipirdayamiyoruzCano biz de istemeyiz inşallah olmasın. Ama ne yiciğiz bizmidemizden dolayı ya yemioz yada yiyoz ızdırap çekıoz. Olmaz ya şimdiden bunları düşünmeyelim bari.unutun gitsin demedim ben bşy doğumlara konsantre olalım
Nasıl yatıyorsun canım benimki sadece sırt üstü yatınca çoşuyo rahatsız oluyo sanırım o zamanGünaydın canlarım. Evdeyken şekilden şekile giren evladım. Nst de adeta süt dökmüş kedi gibi oluyor. Evde nefesim kesiliyor, kaskatı oluyor karnım merak ediyorum onlar sancı mı diye Nst de zor bela hareket ediyor
Yarım saattir getire bakıom hangi börek ten sipariş versem dieBencede yeter bu kadar ac kaldigimiz
Bende çok yedim şuan nefes alamiyorumYarım saattir getire bakıom hangi börek ten sipariş versem die
Benim de şuan normal görünüyor doğum ama içimden Bi ses sezaryen dioo seste oğlum heralde
Aynen öyle olduMinik bir prova yaşatmış oldu annesi
Saglıcakla gelsin bebişler yapacak bşy yok napak katlancaz sezaryene deBende çok yedim şuan nefes alamiyorum
Bencede sen sezeryan olcaksin banada oyle geliyo
Sen de tıka basa kahvaltı yapıp sonra eyvah cok yedim nefes alamıom keşke az yiseydim diyenlerdensin hahaha genelde öle yapıom ben. eşim de alıştı artık ses cıkarmıyorBende çok yedim şuan nefes alamiyorum
Bencede sen sezeryan olcaksin banada oyle geliyo
Göbek bağı sipariş hattıYarım saattir getire bakıom hangi börek ten sipariş versem die
Benim de şuan normal görünüyor doğum ama içimden Bi ses sezaryen dioo seste oğlum heralde
Ay ne bileyim canım sanki onlar bana sancı gibi geliyor evde. Orada denk getiremedik kızın hareketli anını insan merak ediyorYok yok onlar sanci değil merak etme benimki nstde tepiniyo resmen hıc bisey cikmiyo
Sola yatıyorum canım. Butona basmak zaten işkence hissedemiyor gibi oluyorum. diğer elimi karnıma koyuyorum öyle basıyoruz artıkNasıl yatıyorsun canım benimki sadece sırt üstü yatınca çoşuyo rahatsız oluyo sanırım o zaman
Kız Allah seni emiGöbek bağı sipariş hattı
Aynen canım inşallahSaglıcakla gelsin bebişler yapacak bşy yok napak katlancaz sezaryene de
Yiyip köşeye cekiliyorum eşime bisey demiyorum akşama kadar ağzıma bisey surmuyorum zaten sonra akşamda meyve felan yersemSen de tıka basa kahvaltı yapıp sonra eyvah cok yedim nefes alamıom keşke az yiseydim diyenlerdensin hahaha genelde öle yapıom ben. eşim de alıştı artık ses cıkarmıyor
Yok valla evde mesela karnım kaskati oluyo nefesim kesiliyo nstde de oldu bi kaç kez 20nin üstüne çıkmıyo sanci tekme attığı zamanlardada cikmiyoAy ne bileyim canım sanki onlar bana sancı gibi geliyor evde. Orada denk getiremedik kızın hareketli anını insan merak ediyor
Sola yatıyorum canım. Butona basmak zaten işkence hissedemiyor gibi oluyorum. diğer elimi karnıma koyuyorum öyle basıyoruz artık
Ne güzel heyecanlar canim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Günaydınlar güzel anneler
Yarın sezaryen günüm birazdan covid testi için hastaneye gidicez. Çok garip duygular içindeyim Allah nasip ederse 24 saat sonra bebeğim yanımda olacak
Bende toplanmaz diye erkenden takaym dedm ama doktorda bsy demedi bende unuttm 15 gun sonra kontrole gel dedi gidince sorarim artik, bebis iyi zoraki uyandirma seanslari yerini zorla uyutmalar aldi heralde yeni yeni dogdugunun farkinda zilli bende iyiyim cok sukur kan ilaci bana cok fena dokundu hamileligm boyunca hic icmemistim ictm btun vucudum sistiArada kaynamıştır mesajların bana yazılmış bisey yoksa ben göz gezdirip çıkıyorum mesela öyle olmuştur
Ne yiyelim biz deseydin ben zaten yemek yemiyorum tek besinim kahvaltı dün akşam biraz makarna yiyim dedim salcali yandı midem
Günaydın canım bizede haber ver sağlıkla al kucağına insallah
Doktorların fikirleri farklı bu konuda biraz daha iyilessin dikislerin öyle tak bence ilkinde ben 15 20 gün sonra takmıştım
Sen nasılsın bebis nasil
Ne koydunuz adını :)Bende toplanmaz diye erkenden takaym dedm ama doktorda bsy demedi bende unuttm 15 gun sonra kontrole gel dedi gidince sorarim artik, bebis iyi zoraki uyandirma seanslari yerini zorla uyutmalar aldi heralde yeni yeni dogdugunun farkinda zilli bende iyiyim cok sukur kan ilaci bana cok fena dokundu hamileligm boyunca hic icmemistim ictm btun vucudum sisti