2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kuzum şekerim çok şükür sabah keçiboynuzu pekmezi içtim zencefil limon bal karışımı yaptım inşallah toparlarım salı günü de korona testi verecem aksi gibi grip olunca yalancı pozitif olayı olabilirmiş
Yok bacım inanma eşim ağır korona gibiydi 3 kez testi negatif cikri🤣🤣 gripmis cidden kizlar şunu tarım kooperatiften aldım 6 7 tl bisey çok güzel uyku yapyor rahatlatıyor
20210227_100222.jpg

İstediğin an ayrılırsın canım sistem izin vermez olayı çok saçma bugün çalışır alırsın yarın çok kötü olup ayrılırsın kimse sana niye diyemez şöyle düşün 32 de çalışır alıyorsun Allah korusun erken doğum vs oluyor aynı mantık o zaman sistem de çalışır aldığın için devam mı edeceksin sen bakma onlara çalışır al ağırlaştığın anda paydos dersin 😀
Anladım canım cevabın için çok teşekkür ederim hayırlı sağlıklı doğumlar😍

En son 18 mart demişti banada doktor 39.haftada alırım diye ama benim doktor hep böyle deyip 39+ ları görüyormuş bir gün daha bekleyelim 1 gün daha diye uzatıyor diyolar daha önce ona gidenler.. 15 mart senin kaçıncı haftan oluyo canım. Ya inşallah bende bu örnekler arasında olurum 6 ayı atlattım ama son bikaç haftayı atlatamıyorum aşırı korku başladı.. Herşey iyi gitsin istiyorum bende.. İnş hepimizinki sağ salim doğar.

Benim de ikili teslim riskli cikmisti ama dna testim temiz cikmisti,sizi hatırlıyorum ve inanın ki içime doğuyor bebeğinizin hiçbir sıkıntısı olmayacak insallah😊

kızlar herşey çok çabuk gelişti benim için çok şükür sarılık yok 30 gram ödem gitmiş sadece kaka yapmadı bugün yapar dedi hemşireler ben gaz çiş bokuş 🤭 yaptım yürüdüm sadece belim çok şiddetli ağrıyor dikis yeri değil bizde son durumlar bu kontrolü olanlar inşALLAH haklarında en hayırlı haberi alırlar dogumunolacak olanlarda sağlıkla bebeklerine kavuşurlar insALLAH
Çok şükür canım, Allah sağlık versin ikinize de 😍🤲

Kizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk 😔😔😔
Günaydın kuzum, üzülme hiç. Seninkinin içeride keyfi yerinde belliki. Daha vaktin var canım, sağlıkla gelsin bekleriz napalım ❤ sen çalışmalarına devam et ,belki rahatsız olup gelmek ister sıpa 🥰 nst de falan çıkmadı mı hiç sancın?

Günaydınnnn😍
Benim uykularım iyice yok oldu doğuma yakın herkesçikler böyle galiba.🙈
Günaydınnn canım 🌹
Bir de aynı yerde oturuyormuşuz hahah😂😂 ama gölcükte zaten düzlük mahalle nadir. Heryer bayır rampa🤔
Olabilir ya 😆gölcük hep bayır sürekli şikayet ediyorum ben de ben ehliyet alsam kolay kolay araba bile kullanamam heralde yaa 😬😅 çarşıya inerken bile bayır çıkıyoruz 😂😂
Kızlar bebek hareketleri hissedilirken illa sert mi olmalı hareketleri?ben hissediyorum ama yumuşak kaymalar hıçkırık şeklinde.
Yumuşak hissedilebilir artık canım ben de doktora sordum geçen kontrolümde yeri darldığı için büyük hareketler yapamaz artık demişti
Karnimin içinde durmuyo ama 😂😂 oturamıyorum yatamıyorum uyuamıyorum yediğim hıc bişeyin tadı yok akşam yemek yemeyi özledim

Doğunca mecbur gececek bu duygular 😂😂
Hamileliğin başlarında konuşurduk sonlara doğru doğurup rahtlamak istiycez diye 😂 öyle olduk hepimiz cidden ya
Kizlar Günaydın bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti ufukta görünmuyor henüz dedi cok üzgünüm sanirim doğmayacak bu çocuk 😔😔😔
Yerini sevmiş annesi demek çok rahat 🤗🤲🏻 sağlıkla kavuşun canım

Günaydın kuzum, üzülme hiç. Seninkinin içeride keyfi yerinde belliki. Daha vaktin var canım, sağlıkla gelsin bekleriz napalım ❤ sen çalışmalarına devam et ,belki rahatsız olup gelmek ister sıpa 🥰 nst de falan çıkmadı mı hiç sancın?
Yok kuzum ya hic sanci cikmadi 20 yi bile görmedim o kadar yoktu yani. Beni oyle üzgün görünce açılma var mi diye bakayim dedi moral olacağına daha da moralimi bozdu yakin zamanda görünmüyor yeterince asagida değil dedi. Bende sıkıldım artık son zamanlarda hiç bişey yapmıyorum iyice ağırlaştım psikolojik olarak epey yoruldum.

X