Kaç kez doğuruyoruzBıraz okuyabıldım de dogum korkulcak bıse degılkı neden sana söylememıs olsun :)
Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Dua edin nolur cok stresliyim bi yanim aglamakli bi yanim mutlu degsik bi duygu unutmusum ne olucak nasil olucak stresini yasiyorm insallah yarin sabah saglikla kucagima aliirim kizimi sorunsuz bir sekilde
Çok sağol canım, haber veririm tabiYine de söylerdi bence . Baksana bu sefer iyice tereddüte düştün . Hem acaba doğum mu yapacağım diye düşünüyorsun hem de tedbir amaçlı mı acaba diye . Ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olsun . Yarın bizi haberdar et
Valla ben de mümkün değil cesaret edemezdim bi de ilki sezeryan olan biri normal doğumu bekliyor olsa neyse de...@Tgcee_123 iyi cesaret vallahi canım. şaşkınlıkla izliyorum yaptıklarını. İnşallah sağ salim kavuşursun. Ben asla cesaret edemezdim....
Ben senın heyecanına bır sey demedım :) doktorun heyecan yapmaz yanı yrn dogum planlıosa yrn yapacaz der demek ıstemıstım :))Kaç kez doğuruyoruzBurada neredeyse çoğu arkadaşımızın sen ve ben de dahil ilk deneyimi insan ister istemez heyecan yapabiliyor böyle durumlarda. Hakkımızda hayırlısı
Canım taburcu oldunuz mu nasılsınızGözün aydın canım sağlıkla gelsin miniğin
Sakin kalmam için söylemiş olabilir diye düşündük eşimleBen senın heyecanına bır sey demedım :) doktorun heyecan yapmaz yanı yrn dogum planlıosa yrn yapacaz der demek ıstemıstım :))
Ama suan kafan daha karısık :) benm gunum belli mesela cok sakinim :) BılemedımSakin kalmam için söylemiş olabilir diye düşündük eşimleyarın göreceğiz bakalım
Keske kalsaydın canim hastanede serum falan iyi gelirdi sancılarına.sen evde daha iyi olacağını düşünmüşsun Umarim oyle olur. biraz sakinlestir kendini güzel şeyler düşün yarin sabah sağlıkla kavuşursun insallah kızına. Bol bol dua et.Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Canım taburcu oldunuz mu nasılsınız
Benimde günüm belli hatta seninle aynı gün 9u. Ama sancım çıkıyor, bebeklerin sağı solu belli olmuyorki, bir bakmışsın yarın gelmişAma suan kafan daha karısık :) benm gunum belli mesela cok sakinim :) Bılemedım
Yarın da alıoz dese sakın olurdum belırsızlık daha fena :)) ya ben anlatamadık herhalde sana kendımı kötğ bıse demedım yanı alınma sakınBenimde günüm belli hatta seninle aynı gün 9u. Ama sancım çıkıyor, bebeklerin sağı solu belli olmuyorki, bir bakmışsın yarın gelmişseninki tam 9unda gelsin inşallah
Aslında beslenme fazla olduğu için sürekli uyumaz aksine rahatsız olur gazi olur sürekli sarılık değerine felan bakıldı mı yok demi ilk zamanlar uyandırması çok zor oluyo ben oglumu uyandirana kadar neler çekiyodum asla uyanmiyodu350 gr kilo kaybi oldu. Doğum kilosuna gore Yüzde 11 oluyormus. Dün de tartıldı 70 gram almış. O da yüzde 9 a çekti kilo kaybını. Ve taburcu olduk dün. Günde 8 kere 25 cc mama verilecek dedi doktorlar, hem emziricem, hem sagip verecekmisim. Yarına tekrar kontrole çağırdılar. Bakalım ne diyecekler??
Bu arada bu kadar beslenme kıza fazla geliyor ve sürekli uyuyor. Uyandırmak ve beslemek çok zor oldu.
En son doktorun genel cerrahla görüşmeni istemisti sanirim oyle hatırlıyorum canim hic görüşmedin mi? Doğum şekline takılma kendini nasıl rahat hissedeceksen tabiki o şekilde olsun. Eger verdigin karardan mutlu değilsen bir kaç doktor görüşü al en azından belki kararını destekler şeyler söylerler için rahatlamış olur.Kizlar ben de riske atmayacağım ve sezeryan isteyeceğim sanırım eski geçirdiğim fistül ve hemeroit ameliyatları sonradan başıma iş açsın istemiyorum açıkçası bu cuma ya da pazartesi doktorumla konuşup gun alacak gibiyim. Neye niyet neye kısmet derler ya herkesin hakkında ney hayırlısıysa o olsun
Sorun yok canımYarın da alıoz dese sakın olurdum belırsızlık daha fena :)) ya ben anlatamadık herhalde sana kendımı kötğ bıse demedım yanı alınma sakın
Sağlıkla kavuşun insallah canımKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Onu hiç bilmiyorum canımAhah evet ya valla aynıyız birlikte göbek yaptıkdediğin gibi onun kadar naz bile yapamadım ya
Tansiyon yüksekken tehlikeli oluyor peki düşükken de tehlikelimi oluyor acaba ya
Maşallah canım hastane de çok güzrl ilgileniyor hayırlısı ile çıkın inşallah benimki idare eder kuzu kasılma vs illaki oluyor iş yapamıyorum yatma halindeyim genelde pazartesi kontrol bakalım inşallah 5 martı beklerler görecez bakalımBugün olacaktık ama gelen uzman doktor küçüğü dün yeni kotaya çıktığı için bugun kalsın yarınki son değerlere bakalım dedi yarın kesin gibi canımdüzenli kilo alımları var çok şükür evde aynı düzeni devam ettiricez hastanenin gelişimsel pediatri bölümünden geldiler randevu alıp bundan sonraki aylık periyotlarla erken doğan bebeklerin bilişsel ve duyussal gelişimlerini takip edicez dedi
Sen nasılsın kuzucuklar sakin sakin bekliyorlar dimi
amin canım. Şekli önemli değil kavuşalım sağ salim. Zaten normal doğum sıkıntı olmayacak olsaydı doktorun cerrahla görüş falan demezdi. Bence de doğrusunu düşünmüşsün.Kizlar ben de riske atmayacağım ve sezeryan isteyeceğim sanırım eski geçirdiğim fistül ve hemeroit ameliyatları sonradan başıma iş açsın istemiyorum açıkçası bu cuma ya da pazartesi doktorumla konuşup gun alacak gibiyim. Neye niyet neye kısmet derler ya herkesin hakkında ney hayırlısıysa o olsun