2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

En son doktorun genel cerrahla görüşmeni istemisti sanirim oyle hatırlıyorum canim hic görüşmedin mi? Doğum şekline takılma kendini nasıl rahat hissedeceksen tabiki o şekilde olsun. Eger verdigin karardan mutlu değilsen bir kaç doktor görüşü al en azından belki kararını destekler şeyler söylerler için rahatlamış olur.
Doktora ulaşamıyorum bi türlü canım ya sekretirene not aldırdım ama geri dönmediler. Ama 14cm e yakın dikisim vardı ve makat bölgesine doğru derinde bayagi. kendi doktorum endiselince ki kolay kolay onemsemez herseyi genel cerrah normal olur dese bile içim rahat etmeyecek gibi. Öyle işte

Kizlar bu lohusalık ne zaman geçecek ya? Doguranlar yasadı mi? Hic gecmicek diye cok korkuyorum
Ohoo bismillah daha yeni doğurdun 😂😂
Ben hiç lohusalık yaşamadım yaa öyle ağlayım sizlaniyim dert yaniyim tek başıma baktım çocuğuma da bana çok saçma geliyo insan kendi kendini niye böyle bi bataklığa sürükler ki
Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Tuğçe gerçekten şaşkınlıkla okuyorum su yazdıklarını o sancılarla nasıl cesaret ettin eve gitmeye allah korusun ne güzel.takibin yapilcakmis evde daha fazla stres yapmayacağına emin misin ne olduğundan habersiz en azından orda sürekli kontrol altında tutulurdun sağlıkla kucağına al inşallah

Doktora ulaşamıyorum bi türlü canım ya sekretirene not aldırdım ama geri dönmediler. Ama 14cm e yakın dikisim vardı ve makat bölgesine doğru derinde bayagi. kendi doktorum endiselince ki kolay kolay onemsemez herseyi genel cerrah normal olur dese bile içim rahat etmeyecek gibi. Öyle işte
O zaman hiç stres yapma canim hayırlısıyla git al gününü. Belki ıkinma sirasinda eski dikiş yerlerin sorun çıkartabilir bence de doğru kararı vermişsin riske girmeye hiç gerek yok.

Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Canım dikkat edersin sen. Sabaha birşey kalmadı zaten 🥰 hayırlısı olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

O sancıyla 5 dakika sonra bile başlayabilir doğumun alttan bakmadılar mı? Seni o şekilde nasıl evine yolladılar? Valla ben hayatımda böyle bişey duymadım bi yerlerde bir tutarsızlık var ama nerde..

Maşallah canım hastane de çok güzrl ilgileniyor hayırlısı ile çıkın inşallah benimki idare eder kuzu kasılma vs illaki oluyor iş yapamıyorum yatma halindeyim genelde pazartesi kontrol bakalım inşallah 5 martı beklerler görecez bakalım 😍
içimden bı his senin sakin bebisler 5 martı bekleyecekler diye geçiyor inşaallah canım artık sende 35+ ya geçiyorsun riskli faktörler geride kalmış oluyor 🌷🙏

Alinti yapamdm suan gayet iyiyim ben sancm var diye gttim alttan muayene oldm aciklik yok zaten sancilarmda duzensiz duzenli sanci olsa rahim acikligi olsa bende eve gelmezdim birde kmseyi almiyolr esim bahcede oglum yaninda habersiz muayanmi oldm nstye baglandm bebek hareketleri yerinde orda beklesem zaten sabaha kdr kalicaktm sabah sezeryan olucaktim bide yanimda esim kalicakti normalde oglumda olunca eve geldik cantalarmizi araca inidrdik oglumu aneanesine gonderdik bu gece dogm yapmayi kabul etseydim tek basima olucaktim Allah razi olsun bikac tanidik araya girdi de esimin yanimda refakatci olmasina izin verdiler kendimi kotu hissedersem sancilarm siklasirsa zaten durmam giderm hemen sabahi beklemem yani

T Tgcee_123 iyi cesaret vallahi canım. şaşkınlıkla izliyorum yaptıklarını. İnşallah sağ salim kavuşursun. Ben asla cesaret edemezdim....
Cesaret edemiycek bi durum yok duzensiz sancilarm var acilmam.yok nisan su gelmedi bebek hareket ediyor sabaha kdr orda kalmak yerine evime gelmeyi tercih ettim zaten bir durum olursa gel dediler bi sorun olrsa hemen gidicem hastane 2 dk mesafede

Cesaret edemiycek bi durum yok duzensiz sancilarm var acilmam.yok nisan su gelmedi bebek hareket ediyor sabaha kdr orda kalmak yerine evime gelmeyi tercih ettim zaten bir durum olursa gel dediler bi sorun olrsa hemen gidicem hastane 2 dk mesafede
Gecen bebek kanala gitmıs yazmıstın ya bız ondan heyecanlandık telaslandık iyi olman ssevındırdı Allah yardımcın olsun

Gecen acılmam var yazmıstın ya bız ondan heyecanlandık telaslandık iyi olman ssevındırdı Allah yardımcın olsun
Valla o doktorn slkligndan oldu beni alttan muayene etmeden bana acilman var dedi hatta ultorosndan bakti yazmistim dun nstde sanci cikinca alttan bakmayi tercih etti ama acilma yok dedi bgun yine muayane oldum acilma yok

X