Sürpriz yapabilir bizim kız, yarın göreceğiz. Sırf topiğimiz mart anneleri diye martta doğurayım dedim, bana da nasip olmayacak herhaldeÖyle görünüyor ki yarınk hayırlı olsunlar bu kez sana gelecekkontrole giden doğurup geliyor topigin yarısi şubata kaydı
Bıraz okuyabıldım de dogum korkulcak bıse degılkı neden sana söylememıs olsun :)Doktorum psikolog gibi davranıyor herzaman, acaba daha rahat olurum diye mi böyle yaptı diye düşünmüyor değilim. Belkide dediğin gibi sadece sancılarımı kontrol edebilmek için çağırmıştır, umarım öyledir
Alıntı yapamadım. Hepinize iyi dilekleriniz için cooook teşekkür ederimçok heyecanlıyım inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza..
Ay evet ya eşler çok daha nazlıEşleri hic sorma ya benimki de dun dis çektirdi hayatında ilk kez nasil naz yapıyor bu halimle pervane oluyorum etrafında yüksek ihtimalle onlar hamile kalsaydı benim ki doğurmazdi canım yanar diyeoff zaten duygular cok hassas cok normal hissettiklerin. Zaten herseyin hazirdi dimi kuaförü halledebildin mi?
Geçmiş olsun canımDoğum yapacak arkadaşlar inşallah saglıcakla kucagınıza alınsabah komsum pişi vermişti 4 5 tane ondan yedim. Normalde pişi hiç yemezdim. Ölüom midem den. Rennie içtim yok bana mısın demio. Yazılanları okuom yazmaya hiç dermanım yok.bnm de cumartesi kontrol. Kontrole giden doğuruo korkmuo değilim bende.
Amin canım ne güzel dua bu böyleeeDoğum yapacak arkadaşları şimdiden tebrik ederim sağlıkla yavrunuza kavuşun banada dua edin bende dogurayim yürüyüşten geldimburda bokuşunu gazını konuşalım hep birlikte güzel günler görelim müslüman müslümanın duasına muhtaçtır birbirimizi eksik etmeyelim dualarda
Kiz dur daha kac gün oldu doguraliKizlar bu lohusalık ne zaman geçecek ya? Doguranlar yasadı mi? Hic gecmicek diye cok korkuyorum
Iste Allah kimi kadin kimi erkek yaratacağını biliyor. Sonradan pişman olucami biliyorum ama hiç gebeliğin avantajlarını kullanmadım of püf demedim sıkıntı cikartmadim eşime nazlanmadim ama sorarsan bir daha gebelik düşünmeyen kişi eşimAy evet ya eşler çok daha nazlıbenim eşim aşermeye bile başladı benimle beraber
Geçmiş olsun canımkontrollerden korkar olduk hepimiz
Yine de söylerdi bence . Baksana bu sefer iyice tereddüte düştün . Hem acaba doğum mu yapacağım diye düşünüyorsun hem de tedbir amaçlı mı acaba diye . Ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olsun . Yarın bizi haberdar etDoktorum psikolog gibi davranıyor herzaman, acaba daha rahat olurum diye mi böyle yaptı diye düşünmüyor değilim. Belkide dediğin gibi sadece sancılarımı kontrol edebilmek için çağırmıştır, umarım öyledir
Canım benim tansiyon böyleyken tehlikeli diye aldılar hemen bebegiKızlar herkes uyuyor muhtemelen ama çaresiz yazıyorum tansiyon problemi var biliyorsunuz çarşambaya randevum var. 12 13 civarına düştü rahatlamıştım az önce uykudan uyandım ölçtüm 16 11 çıktı ne yapıcam bilmiyorum bi oğlum daha var acile gitsem onu bırakacak yerim yok limonlu su içtim az önce
Aaa şimdi okudum bu mesajı evet banada bundan dolayı korktuklarını soyledilerKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.
Lohusalık 1haftada toparlarsın canimKizlar bu lohusalık ne zaman geçecek ya? Doguranlar yasadı mi? Hic gecmicek diye cok korkuyorum
1haftada toparlarsın canimKizlar bu lohusalık ne zaman geçecek ya? Doguranlar yasadı mi? Hic gecmicek diye cok korkuyorum
Ahah evet ya valla aynıyız birlikte göbek yaptıkte Allah kimi kadin kimi erkek yaratacağını biliyor. Sonradan pişman olucami biliyorum ama hiç gebeliğin avantajlarını kullanmadım of püf demedim sıkıntı cikartmadim eşime nazlanmadim ama sorarsan bir daha gebelik düşünmeyen kişi eşimbenim ki göbek bile yaptı hatta onun ki benimkinden daha büyük suan ona garip gelmiyor ama doğumdan sonra gorucem onu benim ki gidecek onun ki kalacak
Tansiyon yüksekken tehlikeli oluyor peki düşükken de tehlikelimi oluyor acaba yaCanım benim tansiyon böyleyken tehlikeli diye aldılar hemen bebegi
Canım sancı çekmen tehlikeli değilmiymiş peki? Sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsunKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Sancın varsa serumla dindirilebilirdi sorunsuz bı gece gecırırsın ıns ev de uzan yat bari ayakta durma saglıcakla bebegını kucagına alırsın inşKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Ben olsam kalırdım o sancılarla eve dönmezdim dikkat et suyun vs gelebilir çok ayakta durmaKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Canım son durum ne nasılsınKızlar alıntı yapamadım nst deyım haberler iyi değil maalesef. Ikı haftadır bebeğim gelişmemiş.38 de olsan doguma alırdım ama daha bebek küçük dedi. 24 saatlık holter takılacak tansiyonuma bakmak için sanırım ilaç başlanacak. Plesanta da tansiyondan etkilenmiş.