2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bıraz okuyabıldım de dogum korkulcak bıse degılkı neden sana söylememıs olsun :)

Ay evet ya eşler çok daha nazlı benim eşim aşermeye bile başladı benimle beraber
Geçmiş olsun canım kontrollerden korkar olduk hepimiz

Amin canım ne güzel dua bu böyleee hepimiz kolay sağlıkla doğuralımm inşallahhhh amiinnn
Yürüyüşlerimizin emeklerimizin karşılığını en güzel bi şekilde versin yüce Rabbimm

Kizlar bu lohusalık ne zaman geçecek ya? Doguranlar yasadı mi? Hic gecmicek diye cok korkuyorum
Kiz dur daha kac gün oldu dogurali saka bir yana psikolojik olarak mi zorladi yoksa ameliyat acısı, kanama vs mi böyle düşündürdü canım?
Ay evet ya eşler çok daha nazlı benim eşim aşermeye bile başladı benimle beraber

Geçmiş olsun canım kontrollerden korkar olduk hepimiz
Iste Allah kimi kadin kimi erkek yaratacağını biliyor. Sonradan pişman olucami biliyorum ama hiç gebeliğin avantajlarını kullanmadım of püf demedim sıkıntı cikartmadim eşime nazlanmadim ama sorarsan bir daha gebelik düşünmeyen kişi eşim benim ki göbek bile yaptı hatta onun ki benimkinden daha büyük suan ona garip gelmiyor ama doğumdan sonra gorucem onu benim ki gidecek onun ki kalacak

Yine de söylerdi bence . Baksana bu sefer iyice tereddüte düştün . Hem acaba doğum mu yapacağım diye düşünüyorsun hem de tedbir amaçlı mı acaba diye . Ne olursa olsun hakkınızda en hayırlısı olsun . Yarın bizi haberdar et

Canım benim tansiyon böyleyken tehlikeli diye aldılar hemen bebegi

Aaa şimdi okudum bu mesajı evet banada bundan dolayı korktuklarını soylediler

Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim

Ahah evet ya valla aynıyız birlikte göbek yaptık dediğin gibi onun kadar naz bile yapamadım ya
Canım benim tansiyon böyleyken tehlikeli diye aldılar hemen bebegi
Tansiyon yüksekken tehlikeli oluyor peki düşükken de tehlikelimi oluyor acaba ya

Canım sancı çekmen tehlikeli değilmiymiş peki? Sağlıkla kavuşun inşallah Rabbim yar ve yardımcın olsun

Sancın varsa serumla dindirilebilirdi sorunsuz bı gece gecırırsın ıns ev de uzan yat bari ayakta durma saglıcakla bebegını kucagına alırsın inş

Ben olsam kalırdım o sancılarla eve dönmezdim dikkat et suyun vs gelebilir çok ayakta durma

Canım son durum ne nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…