2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tansiyon yüksekken tehlikeli oluyor peki düşükken de tehlikelimi oluyor acaba ya
Düşük tansiyon tehlikeli değil kuzucum
Dua edin nolur cok stresliyim bi yanim aglamakli bi yanim mutlu degsik bi duygu unutmusum ne olucak nasil olucak stresini yasiyorm insallah yarin sabah saglikla kucagima aliirim kizimi sorunsuz bir sekilde
İnşallah yarın sağlıkla kavuşursun bebeğine hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun sanki sıkıntıya girecek gibi eski ameliyat yerin. Ben ameliyat olmadım fakat çok fazla meme var o bölgede, bebeğim döndü ama belki de doktor bu sebepten istemeyecek normal doğumu.. Bir doktor hemoroid normal doğuma engel değildir yazmıştı ama bununda bir sınırı vardır diye düşünüyorum benim biraz fazla çünkü. Hayırlısı olur inşallah. Sıkma sen de lütfen canını ❤

Gittigin hastane bi.tuhafmis gerçekten bi açılman var diyip bi yok demeleri dalga geçilir gibi bugün kabul etseydin sezeryani canım niye sabahı bekledin ki
Devlet hastanesi canim ne diym acilden girdik sira aldim esim dha 2 adim atti guvenlik doktor onune gecti hemen siz nereye diye hoş ozele devam etseydim nasil olurdu bilemiyorm 50 dk yol mesafesi vardi bu gece icapci doktor baska kadin d. Doktoru bide ona ameliyat olmak vardi kendi doktoruma 3 4 hafta gittim sorunlarmi o biliyor smdi baska doktor girsin istemem bende ameliyatima bu saatten sonra hayirlisi ins sorunsuz gecer ameliyat tek dusuncem bu

Insallahh

Kendine çok dikkat et . Gece kendini kötü hissedersen sezaryan saatine kendini şartlayıp bekleme bence . İnşallah yarın senden de güzel haberler alacağız

Yok canim 1 mart pazartesi insallah erken gelmeye kalkmazsa.
Saglikla al kucağına canım
Hayırlısı canım neyse ki sabah ameliyatın dikkat et

Dua edin nolur cok stresliyim bi yanim aglamakli bi yanim mutlu degsik bi duygu unutmusum ne olucak nasil olucak stresini yasiyorm insallah yarin sabah saglikla kucagima aliirim kizimi sorunsuz bir sekilde
Aminn insallah nerde varsa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bunlar da birer anı olarak kalsın. Dualarımız sizlerle

Aa hadi hayrlısıyla kavus bebegıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…