- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Düşük tansiyon tehlikeli değil kuzucumTansiyon yüksekken tehlikeli oluyor peki düşükken de tehlikelimi oluyor acaba ya
İnşallah yarın sağlıkla kavuşursun bebeğine hayırlısı olsunDua edin nolur cok stresliyim bi yanim aglamakli bi yanim mutlu degsik bi duygu unutmusum ne olucak nasil olucak stresini yasiyorm insallah yarin sabah saglikla kucagima aliirim kizimi sorunsuz bir sekilde
Hakkında hayırlısı olsun sanki sıkıntıya girecek gibi eski ameliyat yerin. Ben ameliyat olmadım fakat çok fazla meme var o bölgede, bebeğim döndü ama belki de doktor bu sebepten istemeyecek normal doğumu.. Bir doktor hemoroid normal doğuma engel değildir yazmıştı ama bununda bir sınırı vardır diye düşünüyorum benim biraz fazla çünkü. Hayırlısı olur inşallah. Sıkma sen de lütfen canını ❤Kizlar ben de riske atmayacağım ve sezeryan isteyeceğim sanırım eski geçirdiğim fistül ve hemeroit ameliyatları sonradan başıma iş açsın istemiyorum açıkçası bu cuma ya da pazartesi doktorumla konuşup gun alacak gibiyim. Neye niyet neye kısmet derler ya herkesin hakkında ney hayırlısıysa o olsun
Cuma miydi canim senin doğumunBende de bir heyecan bir heyecan var sanki ilk.doğumum..bugun cuma.gunu olmus hissediyorum. Cuma gunu kv gelecek bir gece kizimla kalacak. Kızında anneannesini istiyor şimdiden başladı.stresi. hayirlisiyla evimize dönelim salı gunu
Yok canim 1 mart pazartesi insallah erken gelmeye kalkmazsa.Cuma miydi canim senin doğumun
Saol cnm. Aynen valla korkar olduk. Bide bugün kim gitti hastaneye kim geldi kafam karıştı.Ay evet ya eşler çok daha nazlıbenim eşim aşermeye bile başladı benimle beraber
Geçmiş olsun canımkontrollerden korkar olduk hepimiz
Devlet hastanesi canim ne diym acilden girdik sira aldim esim dha 2 adim atti guvenlik doktor onune gecti hemen siz nereye diye hoş ozele devam etseydim nasil olurdu bilemiyorm 50 dk yol mesafesi vardi bu gece icapci doktor baska kadin d. Doktoru bide ona ameliyat olmak vardi kendi doktoruma 3 4 hafta gittim sorunlarmi o biliyor smdi baska doktor girsin istemem bende ameliyatima bu saatten sonra hayirlisi ins sorunsuz gecer ameliyat tek dusuncem buGittigin hastane bi.tuhafmis gerçekten bi açılman var diyip bi yok demeleri dalga geçilir gibi bugün kabul etseydin sezeryani canım niye sabahı bekledin ki
InsallahhDüşük tansiyon tehlikeli değil kuzucum
İnşallah yarın sağlıkla kavuşursun bebeğine hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun sanki sıkıntıya girecek gibi eski ameliyat yerin. Ben ameliyat olmadım fakat çok fazla meme var o bölgede, bebeğim döndü ama belki de doktor bu sebepten istemeyecek normal doğumu.. Bir doktor hemoroid normal doğuma engel değildir yazmıştı ama bununda bir sınırı vardır diye düşünüyorum benim biraz fazla çünkü. Hayırlısı olur inşallah. Sıkma sen de lütfen canını ❤
Düzensiz sancıların oldugu icin mi almıyorlar bebegi anlamadım.hayirlisiyla kavus bebeğine canim.oglun da emin ellerdeymis hastanede kalabilirmişsin de.Bebek kanalda zaten canim ama acilmam yok
Kendine çok dikkat et . Gece kendini kötü hissedersen sezaryan saatine kendini şartlayıp bekleme bence . İnşallah yarın senden de güzel haberler alacağızKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
Heran herkes.gidip doğurabiliyor.dun gece heyecandan ben.uyuyamadimSaol cnm. Aynen valla korkar olduk. Bide bugün kim gitti hastaneye kim geldi kafam karıştı.
Saglikla al kucağına canımYok canim 1 mart pazartesi insallah erken gelmeye kalkmazsa.
Hayırlısı canım neyse ki sabah ameliyatın dikkat etDevlet hastanesi canim ne diym acilden girdik sira aldim esim dha 2 adim atti guvenlik doktor onune gecti hemen siz nereye diye hoş ozele devam etseydim nasil olurdu bilemiyorm 50 dk yol mesafesi vardi bu gece icapci doktor baska kadin d. Doktoru bide ona ameliyat olmak vardi kendi doktoruma 3 4 hafta gittim sorunlarmi o biliyor smdi baska doktor girsin istemem bende ameliyatima bu saatten sonra hayirlisi ins sorunsuz gecer ameliyat tek dusuncem bu
Yatiyorm kalkmiyorm hic suan cok sukur iyiyim bisey olrsa hemen gidicez insallah guzel haberlerle donerim araniza bendeKendine çok dikkat et . Gece kendini kötü hissedersen sezaryan saatine kendini şartlayıp bekleme bence . İnşallah yarın senden de güzel haberler alacağız
Sagol canimSaglikla al kucağına canım
Hayırlısı canım neyse ki sabah ameliyatın dikkat et
Aminn insallah nerde varsa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bunlar da birer anı olarak kalsın.Dua edin nolur cok stresliyim bi yanim aglamakli bi yanim mutlu degsik bi duygu unutmusum ne olucak nasil olucak stresini yasiyorm insallah yarin sabah saglikla kucagima aliirim kizimi sorunsuz bir sekilde
Ben kalmak istemedim sabaha sezeryana alicz diyinceDüzensiz sancıların oldugu icin mi almıyorlar bebegi anlamadım.hayirlisiyla kavus bebeğine canim.oglun da emin ellerdeymis hastanede kalabilirmişsin de.
Amin cok tesekur ederim insallah Allah herkese saglikla kavusmayi nasip etsinAminn insallah nerde varsa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bunlar da birer anı olarak kalsın.Dualarımız sizlerle
Aa hadi hayrlısıyla kavus bebegıneKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için
İnşAllah canım inşallahEvet sende masallah sakinlik var canim.hayirlisiyla zamaninda gelsin ikizlerin .
Sağlıkla kavuş canımKızlar benide yatırdılar.öğlen kan sulandırıcı iğne yaptığım için sabaha kadar beklemem gerekiyormuş . Sancımı azaltmak için ilaç verdiler . Sabah sezeryana alacaklar . Nolur dua edin benim ve kızım için