- 29 Kasım 2014
- 482
- 570
- 36
Doktora ulaşamıyorum bi türlü canım ya sekretirene not aldırdım ama geri dönmediler. Ama 14cm e yakın dikisim vardı ve makat bölgesine doğru derinde bayagi. kendi doktorum endiselince ki kolay kolay onemsemez herseyi genel cerrah normal olur dese bile içim rahat etmeyecek gibi. Öyle işteEn son doktorun genel cerrahla görüşmeni istemisti sanirim oyle hatırlıyorum canim hic görüşmedin mi? Doğum şekline takılma kendini nasıl rahat hissedeceksen tabiki o şekilde olsun. Eger verdigin karardan mutlu değilsen bir kaç doktor görüşü al en azından belki kararını destekler şeyler söylerler için rahatlamış olur.
Ohoo bismillah daha yeni doğurdunKizlar bu lohusalık ne zaman geçecek ya? Doguranlar yasadı mi? Hic gecmicek diye cok korkuyorum
Tuğçe gerçekten şaşkınlıkla okuyorum su yazdıklarını o sancılarla nasıl cesaret ettin eve gitmeye allah korusun ne güzel.takibin yapilcakmis evde daha fazla stres yapmayacağına emin misin ne olduğundan habersiz en azından orda sürekli kontrol altında tutulurdun sağlıkla kucağına al inşallahKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
O zaman hiç stres yapma canim hayırlısıyla git al gününü. Belki ıkinma sirasinda eski dikiş yerlerin sorun çıkartabilir bence de doğru kararı vermişsin riske girmeye hiç gerek yok.Doktora ulaşamıyorum bi türlü canım ya sekretirene not aldırdım ama geri dönmediler. Ama 14cm e yakın dikisim vardı ve makat bölgesine doğru derinde bayagi. kendi doktorum endiselince ki kolay kolay onemsemez herseyi genel cerrah normal olur dese bile içim rahat etmeyecek gibi. Öyle işte
Allah razi olsun canim inşallahamin canım. Şekli önemli değil kavuşalım sağ salim. Zaten normal doğum sıkıntı olmayacak olsaydı doktorun cerrahla görüş falan demezdi. Bence de doğrusunu düşünmüşsün.
Canım dikkat edersin sen. Sabaha birşey kalmadı zatenKizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
O sancıyla 5 dakika sonra bile başlayabilir doğumun alttan bakmadılar mı? Seni o şekilde nasıl evine yolladılar? Valla ben hayatımda böyle bişey duymadım bi yerlerde bir tutarsızlık var ama nerde..Kizlar hastaneden geldim 1 saat oluyor ama telefon trafiginden anca yazabiliyorm sancilar dag gbi cikti 110lara cikti cihazda ama duzensiz doktormu aradilar yatis verdi sabaha kdr serum verinn sabah 9 da sezeryana aliriz demis bende kabul etmedim imza attim ciktim bisey olursa hemen gel dedi ordaki ebeler sabah 9 da sezeryanim var insallah orda bekleyip strese girmek istemedim
içimden bı his senin sakin bebisler 5 martı bekleyecekler diye geçiyor inşaallah canım artık sende 35+ ya geçiyorsun riskli faktörler geride kalmış oluyorMaşallah canım hastane de çok güzrl ilgileniyor hayırlısı ile çıkın inşallah benimki idare eder kuzu kasılma vs illaki oluyor iş yapamıyorum yatma halindeyim genelde pazartesi kontrol bakalım inşallah 5 martı beklerler görecez bakalım
İnşAllah canım ağzını bal yesiniçimden bı his senin sakin bebisler 5 martı bekleyecekler diye geçiyor inşaallah canım artık sende 35+ ya geçiyorsun riskli faktörler geride kalmış oluyor
Aynen canim amin insallahCanım dikkat edersin sen. Sabaha birşey kalmadı zatenhayırlısı olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına
Cesaret edemiycek bi durum yok duzensiz sancilarm var acilmam.yok nisan su gelmedi bebek hareket ediyor sabaha kdr orda kalmak yerine evime gelmeyi tercih ettim zaten bir durum olursa gel dediler bi sorun olrsa hemen gidicem hastane 2 dk mesafede
Gecen bebek kanala gitmıs yazmıstın ya bız ondan heyecanlandık telaslandık iyi olman ssevındırdı Allah yardımcın olsunCesaret edemiycek bi durum yok duzensiz sancilarm var acilmam.yok nisan su gelmedi bebek hareket ediyor sabaha kdr orda kalmak yerine evime gelmeyi tercih ettim zaten bir durum olursa gel dediler bi sorun olrsa hemen gidicem hastane 2 dk mesafede
Valla o doktorn slkligndan oldu beni alttan muayene etmeden bana acilman var dedi hatta ultorosndan bakti yazmistim dun nstde sanci cikinca alttan bakmayi tercih etti ama acilma yok dedi bgun yine muayane oldum acilma yokGecen acılmam var yazmıstın ya bız ondan heyecanlandık telaslandık iyi olman ssevındırdı Allah yardımcın olsun
Bebek kanalda zaten canim ama acilmam yokGecen bebek kanala gitmıs yazmıstın ya bız ondan heyecanlandık telaslandık iyi olman ssevındırdı Allah yardımcın olsun
Ayy hıc anlamıyorummmBebek kanalda zaten canim ama acilmam yok
Bende anlasam kesin doktor olurdumAyy hıc anlamıyorummmnyse cnm Saglıkla bebegini kucagına al hayırlısıyla dert oldun içime yarın da dogum yapınca yaz hemen :)
Gittigin hastane bi.tuhafmis gerçekten bi açılman var diyip bi yok demeleri dalga geçilir gibi bugün kabul etseydin sezeryani canım niye sabahı bekledin kiBende anlasam kesin doktor olurdumamin insallah emin ol su 3 4 gundr yasadigim kargasa bana yetti insallah haber veririm yarin
Evet sende masallah sakinlik var canim.hayirlisiyla zamaninda gelsin ikizlerin .İnşAllah canım ağzını bal yesinbugün 34+4 tüm kuzu