2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedi 😮 eşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma 🙈

Suyu iyi ama sancılar varmış canım, sabah çağırdı beni.

Canım sabah gideceğiz, doğuma mı alacak başka birşey mi bilmiyorum, sakin kalayım diye söylemedi bence.şükür kilosu falan iyimiş. Gelirse de hayırlısıyla gelsin, heyecan yaptım 🙈🤭

Şükür canım, 4 gün daha dayansın inşallah 🙏🏻

Hayırlı olsun canım, inşallah oğlun bir an önce çıkar küvezden, kucağına al tez zamanda

İyiyim canım, çıktım. Yarın sabah tekrar çağırdı. Evde yat dinlen dedi. Başka da açıklama yapmadı. 80lerde sancılar var.

Amin canım 🙏🏻🙏🏻
Yaa gözün aydın canım saglikla al kucağına 😍
Sezeryan canım. Aç mı geleyim dedim ağzını aradım doktorun, yok sabah ye bişeyler dedi.
Ama sezeryana ac alıyorlar niye biseyler ye dedi ki acaba

Kızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedi 😮 eşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma 🙈
Ayy çok heyecanlıı hazırlıkları tamamla madem canım haber ver bize de sağlıkla kavuşursunuz İnşallah 🤲🏻

Canım sen niye sıklasmasini bekliyosun ki normal doğum denemiceksin sonuçta bence gitseydin iyi olurdu hata yapıyosun gibi geliyo bana tabi kendini en iyi sen anlarsin suan

Nasıl oldun canım sıklaştımı sancıların hiç? Dakika tutuyormusun

Sen haftalardır "doğuruyorum galiba" diyorsun. Artık doğurdum desen de inanmayacağım sana 🤣 sanki normal doğum bekliyorsun sancıların gelmesi bişey ifade etmez aksine sezaryenini daha zorlu duruma sokabilir canım

Ben de anlamadım valla canım sezeryan için bu kadar ağrı çekilir mi hadi çocuk kanala girdi vs tehlikeli olmaz mı bu kadar bekleyiş
Gidicem kizlarrr dusa grdim hazirlandim esim gelicek birazdan daha fazla beklemiycem

Sezeryan canım. Aç mı geleyim dedim ağzını aradım doktorun, yok sabah ye bişeyler dedi.
Dun doktorm banada gece sancin artarsa bekleme gel dedi ben tokum diye idare ettim sancn olmazsa carsamba sabah 8 de ac gel dedi once nst snra sezeryana alalim dedi ama smdi dusa grdim ciktim agrilarim artti hazirlandm gidicem ben bilincinde oldgm icin bgun hic kati seyler yemedim hep sivi beslendim acil alir diye

Ben s aldım ama sanırım hatalı oldu şu an karnıma tuttuğumda 20-25 cm kadar açıklık kalıyor doğumun hemen sonrasında karnım o kadar iner mi emin değilim.
Bakalım bende s aldım ama olmazsa magazsindan değişim yapmaya çalışacağım suan ki bel ölçü ünden 8-12 Cm çıkartın o şekilde hesaplayın doğum sonrasını diye yazıyordu

Ay çok heyecanlı. Gelirse de sıkıntılı bir zamanda degil kuzum hic stres yapma kendine herseyin hayırlısı olsun. Sen bugünden bütün işlerini hallet yarın hazir ol ne olur ne olmaz. Cikan sancılar düzenli miydi ?
Evet çok heyecanlı, çok stresliyim aslında. Eşim diyor ne oldu sana konuşmuyorsun, heyecan yapma çok normal diyor. Oooh sen hastaneye getir götür yap sadece, stresi ben yaşayayım ne güzel dedim. Birde ona küstüm durduk yere 😂😂😂 hayırlısı olsun kuzum.
Yaa 😮 Sağlıkla kavuşun inşallah haftan gayet güzel yarın ne olacak heyecanlandım sen böyle anlatıncaa🙈
Hiç sorma 🙈🙈🙈 Bende çok heyecanlıyım canım. Aminnn hepimiz kavuşalım sırayla 🙏🏻
Yaa gözün aydın canım saglikla al kucağına 😍

Ama sezeryana ac alıyorlar niye biseyler ye dedi ki acaba
Evet aç alıyorlar canım. Sekreterine sordum gizlice, öğleden sonra da alabilir belki doğuma dedi. Yarın ola hayrola 🙈🤭
Ayy çok heyecanlıı hazırlıkları tamamla madem canım haber ver bize de sağlıkla kavuşursunuz İnşallah 🤲🏻
Çantamız arabada, hazırız 🙈🙈 amin canım, inşallah 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🏻🙏🏻
Dun doktorm banada gece sancin artarsa bekleme gel dedi ben tokum diye idare ettim sancn olmazsa carsamba sabah 8 de ac gel dedi once nst snra sezeryana alalim dedi ama smdi dusa grdim ciktim agrilarim artti hazirlandm gidicem ben bilincinde oldgm icin bgun hic kati seyler yemedim hep sivi beslendim acil alir diye
Hayırlı haberlerle gel canım. Bende sadece çorba içeceğim bu akşam ve yarın sabah. Hazırlıklı olayım dedim.

Ay çok heyecanlı. Gelirse de sıkıntılı bir zamanda degil kuzum hic stres yapma kendine herseyin hayırlısı olsun. Sen bugünden bütün işlerini hallet yarın hazir ol ne olur ne olmaz. Cikan sancılar düzenli miydi ?
Sancılarım düzensiz çıkıyor canım. 2 tane çıkmış biri 80 biri 60larda.

Evet çok heyecanlı, çok stresliyim aslında. Eşim diyor ne oldu sana konuşmuyorsun, heyecan yapma çok normal diyor. Oooh sen hastaneye getir götür yap sadece, stresi ben yaşayayım ne güzel dedim. Birde ona küstüm durduk yere 😂😂😂 hayırlısı olsun kuzum.

Hiç sorma 🙈🙈🙈 Bende çok heyecanlıyım canım. Aminnn hepimiz kavuşalım sırayla 🙏🏻

Evet aç alıyorlar canım. Sekreterine sordum gizlice, öğleden sonra da alabilir belki doğuma dedi. Yarın ola hayrola 🙈🤭

Çantamız arabada, hazırız 🙈🙈 amin canım, inşallah 🙏🏻 hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🏻🙏🏻

Hayırlı haberlerle gel canım. Bende sadece çorba içeceğim bu akşam ve yarın sabah. Hazırlıklı olayım dedim.
Olsun sen yinede ac git canım genelde gece 12den sonra bisey yemeyin diyolar bende öğlen girdim ilk doğumuma yememistim sabah belli degil doktor çok az atıştır demisti korkumdan yemedim 😂😂

Kızlar hediyeliklerim geldi😍

Eklentiler

• CDE925DA-D536-4A26-B313-C8496D494B4A.jpeg
    CDE925DA-D536-4A26-B313-C8496D494B4A.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 63
X