Sezeryan canım. Aç mı geleyim dedim ağzını aradım doktorun, yok sabah ye bişeyler dedi.Canım senin doğum sezeryan mi aç vs gel dedi mi
Yaa gözün aydın canım saglikla al kucağınaKızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedieşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma
Suyu iyi ama sancılar varmış canım, sabah çağırdı beni.
Canım sabah gideceğiz, doğuma mı alacak başka birşey mi bilmiyorum, sakin kalayım diye söylemedi bence.şükür kilosu falan iyimiş. Gelirse de hayırlısıyla gelsin, heyecan yaptım
Şükür canım, 4 gün daha dayansın inşallah
Hayırlı olsun canım, inşallah oğlun bir an önce çıkar küvezden, kucağına al tez zamanda
İyiyim canım, çıktım. Yarın sabah tekrar çağırdı. Evde yat dinlen dedi. Başka da açıklama yapmadı. 80lerde sancılar var.
Amin canım
Ama sezeryana ac alıyorlar niye biseyler ye dedi ki acabaSezeryan canım. Aç mı geleyim dedim ağzını aradım doktorun, yok sabah ye bişeyler dedi.
Ayy çok heyecanlıı hazırlıkları tamamla madem canım haber ver bize de sağlıkla kavuşursunuz İnşallahKızlar doktordan çıktık biraz önce. Suyum idare edermiş ama nst de 80lerde sancılar çıktı, hiç hissetmiyorum ama ben. Eve git güzelce yat dinlen, sabah gel bana dedieşimde diyorki sanırım yarın doğuma alacak ama sen panik yapma diye söylemedi. Sabah 10da hastanede olacağız. Her gece yaptığım oksaparın saatini de değiştirdi erken yap dedi, kesin alacak yarın beni doğuma
Canım sen niye sıklasmasini bekliyosun ki normal doğum denemiceksin sonuçta bence gitseydin iyi olurdu hata yapıyosun gibi geliyo bana tabi kendini en iyi sen anlarsin suan
Nasıl oldun canım sıklaştımı sancıların hiç? Dakika tutuyormusun
Sen haftalardır "doğuruyorum galiba" diyorsun. Artık doğurdum desen de inanmayacağım sanasanki normal doğum bekliyorsun sancıların gelmesi bişey ifade etmez aksine sezaryenini daha zorlu duruma sokabilir canım
Gidicem kizlarrr dusa grdim hazirlandim esim gelicek birazdan daha fazla beklemiycemBen de anlamadım valla canım sezeryan için bu kadar ağrı çekilir mi hadi çocuk kanala girdi vs tehlikeli olmaz mı bu kadar bekleyiş
Doğru karar olmuş canım sağlıkla kavuşun inşallahGidicem kizlarrr dusa grdim hazirlandim esim gelicek birazdan daha fazla beklemiycem
Dun doktorm banada gece sancin artarsa bekleme gel dedi ben tokum diye idare ettim sancn olmazsa carsamba sabah 8 de ac gel dedi once nst snra sezeryana alalim dedi ama smdi dusa grdim ciktim agrilarim artti hazirlandm gidicem ben bilincinde oldgm icin bgun hic kati seyler yemedim hep sivi beslendim acil alir diyeSezeryan canım. Aç mı geleyim dedim ağzını aradım doktorun, yok sabah ye bişeyler dedi.
Git canım bekleme hayırlı haberlerle gelGidicem kizlarrr dusa grdim hazirlandim esim gelicek birazdan daha fazla beklemiycem
En iyisini yapmışsın sabahtan beri bekliyosun hayırlısı olsun hakkindahakkindaGidicem kizlarrr dusa grdim hazirlandim esim gelicek birazdan daha fazla beklemiycem
Bakalım bende s aldım ama olmazsa magazsindan değişim yapmaya çalışacağım suan ki bel ölçü ünden 8-12 Cm çıkartın o şekilde hesaplayın doğum sonrasını diye yazıyorduBen s aldım ama sanırım hatalı oldu şu an karnıma tuttuğumda 20-25 cm kadar açıklık kalıyor doğumun hemen sonrasında karnım o kadar iner mi emin değilim.
Evet çok heyecanlı, çok stresliyim aslında. Eşim diyor ne oldu sana konuşmuyorsun, heyecan yapma çok normal diyor. Oooh sen hastaneye getir götür yap sadece, stresi ben yaşayayım ne güzel dedim. Birde ona küstüm durduk yereAy çok heyecanlı. Gelirse de sıkıntılı bir zamanda degil kuzum hic stres yapma kendine herseyin hayırlısı olsun. Sen bugünden bütün işlerini hallet yarın hazir ol ne olur ne olmaz. Cikan sancılar düzenli miydi ?
Hiç sormaYaaSağlıkla kavuşun inşallah haftan gayet güzel yarın ne olacak heyecanlandım sen böyle anlatıncaa
Evet aç alıyorlar canım. Sekreterine sordum gizlice, öğleden sonra da alabilir belki doğuma dedi. Yarın ola hayrolaYaa gözün aydın canım saglikla al kucağına
Ama sezeryana ac alıyorlar niye biseyler ye dedi ki acaba
Çantamız arabada, hazırızAyy çok heyecanlıı hazırlıkları tamamla madem canım haber ver bize de sağlıkla kavuşursunuz İnşallah
Hayırlı haberlerle gel canım. Bende sadece çorba içeceğim bu akşam ve yarın sabah. Hazırlıklı olayım dedim.Dun doktorm banada gece sancin artarsa bekleme gel dedi ben tokum diye idare ettim sancn olmazsa carsamba sabah 8 de ac gel dedi once nst snra sezeryana alalim dedi ama smdi dusa grdim ciktim agrilarim artti hazirlandm gidicem ben bilincinde oldgm icin bgun hic kati seyler yemedim hep sivi beslendim acil alir diye
Sancılarım düzensiz çıkıyor canım. 2 tane çıkmış biri 80 biri 60larda.Ay çok heyecanlı. Gelirse de sıkıntılı bir zamanda degil kuzum hic stres yapma kendine herseyin hayırlısı olsun. Sen bugünden bütün işlerini hallet yarın hazir ol ne olur ne olmaz. Cikan sancılar düzenli miydi ?
Olsun sen yinede ac git canım genelde gece 12den sonra bisey yemeyin diyolar bende öğlen girdim ilk doğumuma yememistim sabah belli degil doktor çok az atıştır demisti korkumdan yemedimEvet çok heyecanlı, çok stresliyim aslında. Eşim diyor ne oldu sana konuşmuyorsun, heyecan yapma çok normal diyor. Oooh sen hastaneye getir götür yap sadece, stresi ben yaşayayım ne güzel dedim. Birde ona küstüm durduk yerehayırlısı olsun kuzum.
Hiç sormaBende çok heyecanlıyım canım. Aminnn hepimiz kavuşalım sırayla
Evet aç alıyorlar canım. Sekreterine sordum gizlice, öğleden sonra da alabilir belki doğuma dedi. Yarın ola hayrola
Çantamız arabada, hazırızamin canım, inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım
Hayırlı haberlerle gel canım. Bende sadece çorba içeceğim bu akşam ve yarın sabah. Hazırlıklı olayım dedim.
Aynen mecburenHadi ya onu da dahil etselermiş keşke neyse artık napalım mecbur vercez
Düşününce bile heyecan basıyor, sağol canım
O zaman almayacaktır kuzum kontrol altında tutacaktırSezeryan canım. Aç mı geleyim dedim ağzını aradım doktorun, yok sabah ye bişeyler dedi.
BencedeResmen kontrol diye giden. Doğum haberiyle geliyorCtesi kontrolüm acayip stres yaptım ya