Gözunnnuzz aydınn :) pzrtsı sezaryen olacaktın dı mı :) kavustun yavruna Allah analı babalı büyütsünnKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Ay bilmiyorum kendimi hazır hissediyorum geledebilirHahaha hadi inşallah ozamana kadar bekler
Hayırlısıyla zamanında gelsin mete beyAy bilmiyorum kendimi hazır hissediyorum geledebilir
Senın de metehan dı dımı:)Hayırlısıyla zamanında gelsin mete beyheralde Bi meteler kaldı gelmeyen
Evet 4 tane mete doğacak bakalım ilk mete kimden gelcekHayırlısıyla zamanında gelsin mete beyheralde Bi meteler kaldı gelmeyen
Evet canım Metehan. Zaten grupta 4 kişi de mete ve Metehan vardı.Senın de metehan dı dımı:)
Diğerini hatırlayamıom ama 4 kişiydi evet. Ama jelinin Metehan önce gelcek belli onun günü en son bnm Metehan gelcek heraldeEvet 4 tane mete doğacak bakalım ilk mete kimden gelcek
Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah gozun aydinKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Kurabıyenın ılk gelebılır :) sonra ben belkı:)Diğerini hatırlayamıom ama 4 kişiydi evet. Ama jelinin Metehan önce gelcek belli onun günü en son bnm Metehan gelcek heralde
Aa diğeri kurabiyeydi dimiKurabıyenın ılk gelebılır :) sonra ben belkı:)
Kurabiye ben sen jeli en önde onun günü var galiba kurabiye önce olabilirDiğerini hatırlayamıom ama 4 kişiydi evet. Ama jelinin Metehan önce gelcek belli onun günü en son bnm Metehan gelcek heralde
Hiç belli olmazAa diğeri kurabiyeydi dimiSaglıkla gelsinler inşallah hepimizin bebeği de meteler için de en son bnm geleceği belli
Gözünaydın canım. Güzel günlerde büyüt bebeğini darısı bizlerin başınaKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Randevun ne zaman. Doktora söyle kesinliklerAa bu bahsetttiğin şey bana da oluyor bu aralar terledim sanıyorum çamaşır değiştiriyorum
Yani kuzum ne zaman olduğu belli olmadığı için kriter değil benceyok canım şimdilik ama temkinli olayım bende. tutup tutmamak bir kriter değil yani anladım. çok sağol canım
Sero nasıl gidio annelikRandevun ne zaman. Doktora söyle kesinlikler
Yani kuzum ne zaman olduğu belli olmadığı için kriter değil bence
Salı günü canım evet söyleyeyimRandevun ne zaman. Doktora söyle kesinlikler
Yani kuzum ne zaman olduğu belli olmadığı için kriter değil bence
Eskiden ebeler de çeviriyormuş ama riske atmak da ne kadar doğru bilemiyorumAynen insan zarar gelir diye korkuyor. Hayırlısı neyse o olsun. Benim ablamın bebeğini doktor eliyle çevirmişti doğum öncesiaslında her doktor yapmıyor çünkü bazen böyle çevirmek bebeğe zarar verebiliyormuş.
Gözün aydın canımKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Hay masallah demekki tansiyonun yükselmesi boşuna değilmiş kızın ben geliyorum demi s annesiKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Kızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım