2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora yarın gidicem ama benim bebiş inmedi ben öyle hissediyorum en azından sona ben kalıcam galiba full şubat annesi oldu burası yapayalnız kalıcam takılıcam tek başıma gibi geliyo
Lulinin günüde nisanın basında doluyo ben her türlü martta doğururum doktor daha gün vercek kendi bu hafta gelmek istemezse marta kaliyo

Doktora yarın gidicem ama benim bebiş inmedi ben öyle hissediyorum en azından sona ben kalıcam galiba full şubat annesi oldu burası yapayalnız kalıcam takılıcam tek başıma gibi geliyo
Hic belli olmuyor ki belki bir gece ansızın ben geliyorum diyebiliyor bizim.bebeler aceleci cikti. 37 desin sanirim biraz daha dursun bakalim.benimkine salı gunu ne diyecek acaba doktor.tamam mi devam.mi

Güle güle büyütün gözünüz aydın

Kilitli buzdolabı poşetini nerden aldın canım migrostan mı. Ayrı ayrı poşetlemek daha mantıklı hepsi birden el değip kirlenmesin

Ah canim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çok tebrik ederim.

Yok yok yalnız değilsin bende martta doğurcam inşallah hem daha erken az daha dursun bebiş
Kilitli buzdolabı poşetini nerden aldın canım migrostan mı. Ayrı ayrı poşetlemek daha mantıklı hepsi birden el değip kirlenmesin
Bende burda okumuştum kilitli poşet aldım kloraplast aldım. Kendi iç çamaşırlarımı da ayrı ayrı koydum. Bebeğin kıyafetlerini de set halinde poşetledim Bebek içinde bezleri de 3er li paket yaptım

Bende varım kız
Migrosta da var sanırım ama ben A101 de büyük boy buldum aldım. Aynen bende burda kızlardan duydum aldım. Herşeyi poşet poşet yaptım valla kirlenmesin die. Çöp poşeti de koy valize. Kirlileri ona atarsın.

Hic belli olmuyor ki belki bir gece ansızın ben geliyorum diyebiliyor bizim.bebeler aceleci cikti. 37 desin sanirim biraz daha dursun bakalim.benimkine salı gunu ne diyecek acaba doktor.tamam mi devam.mi
36+1 im şuan dursun tabii 2 hafta daha doğru belli de olmuyo

Beni yalnız bırakmayın bende 9 ay 10 gün durmuşum bana çekerse artık bekle de bekle

Maşallah canım ya çok sevindim sağlıkla büyüt inşallah

Son zamanlar geçmek bilmiyo biraz da heyecan korku

Ben bayagi buzdolabı posetine koydum gidince alayım de değişeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…