Lulinin günüde nisanın basında doluyoDoktora yarın gidicem ama benim bebiş inmedi ben öyle hissediyorum en azından sona ben kalıcam galiba full şubat annesi oldu burasıyapayalnız kalıcam takılıcam tek başıma gibi geliyo
Hic belli olmuyor ki belki bir gece ansızın ben geliyorum diyebiliyor bizim.bebeler aceleci cikti. 37 desin sanirim biraz daha dursun bakalim.benimkine salı gunu ne diyecek acaba doktor.Doktora yarın gidicem ama benim bebiş inmedi ben öyle hissediyorum en azından sona ben kalıcam galiba full şubat annesi oldu burasıyapayalnız kalıcam takılıcam tek başıma gibi geliyo
Acelemiz yok ayi kapatalım canim.Lulinin günüde nisanın basında doluyoben her türlü martta doğururum doktor daha gün vercek kendi bu hafta gelmek istemezse marta kaliyo
Herkes doğurunca bi heveslenmedim değilAcelemiz yok ayi kapatalım canim.
Valla tuvalet sancısı tutsa dogum sancisi sancam insan şüphe ediyor ya gelirse aniden vs .Herkes doğurunca bi heveslenmedim değil
Güle güle büyütün gözünüz aydınKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Benim belim ağrıyo suan bide sürekli bi ıslaklık var iç çamaşırımda akıntı gelmişti baktım şimdi akıntı gibi de değil korkuyorumValla tuvalet sancısı tutsa dogum sancisi sancam insan şüphe ediyor ya gelirse aniden vs .
Kilitli buzdolabı poşetini nerden aldın canım migrostan mı. Ayrı ayrı poşetlemek daha mantıklı hepsi birden el değip kirlenmesinKız sen de yarın falan doğuruyum deme
Canım ben 10 lu almadım hiç. 3 takım 5li koydum onun içine zıbın falan koydum işte. Ayriyeten Bi kaç tane zıbın eldiven şapka çorap müslin örtü ağızbezi koydum. Çok bildiğimden deil ha lazım olur falan die. Kilitli buzdolabı poşetlerine ayrı ayrı koydum valize. Her poşete 1er de kundak bebek bezi koydum. Aklıma gelenler bunlar. Yalnız işte biberon süt makinası onlar sterilize edilmedi makina yok. Kaynatcam onları da yaptım mı Bi orta boy valiz hazır. Kahve ketıl Bi kaç yicek bşyi de sırt çantasına koyarım tmm olur inşallah. Sen de Bi an önce hazırla Allah korusun bak herkes kontrol die gidio doğuma girio
Ah canim gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah çok tebrik ederim.Kızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Yok yok yalnız değilsinDoktora yarın gidicem ama benim bebiş inmedi ben öyle hissediyorum en azından sona ben kalıcam galiba full şubat annesi oldu burasıyapayalnız kalıcam takılıcam tek başıma gibi geliyo
Bende burda okumuştum kilitli poşet aldım kloraplast aldım. Kendi iç çamaşırlarımı da ayrı ayrı koydum. Bebeğin kıyafetlerini de set halinde poşetledimKilitli buzdolabı poşetini nerden aldın canım migrostan mı. Ayrı ayrı poşetlemek daha mantıklı hepsi birden el değip kirlenmesin
Bende varım kızDoktora yarın gidicem ama benim bebiş inmedi ben öyle hissediyorum en azından sona ben kalıcam galiba full şubat annesi oldu burasıyapayalnız kalıcam takılıcam tek başıma gibi geliyo
Migrosta da var sanırım ama ben A101 de büyük boy buldum aldım. Aynen bende burda kızlardan duydum aldım. Herşeyi poşet poşet yaptım valla kirlenmesin die. Çöp poşeti de koy valize. Kirlileri ona atarsın.Kilitli buzdolabı poşetini nerden aldın canım migrostan mı. Ayrı ayrı poşetlemek daha mantıklı hepsi birden el değip kirlenmesin
36+1 im şuanHic belli olmuyor ki belki bir gece ansızın ben geliyorum diyebiliyor bizim.bebeler aceleci cikti. 37 desin sanirim biraz daha dursun bakalim.benimkine salı gunu ne diyecek acaba doktor.tamam mi devam.mi
Beni yalnız bırakmayınBende varım kız
Migrosta da var sanırım ama ben A101 de büyük boy buldum aldım. Aynen bende burda kızlardan duydum aldım. Herşeyi poşet poşet yaptım valla kirlenmesin die. Çöp poşeti de koy valize. Kirlileri ona atarsın.
Maşallah canım ya çok sevindim sağlıkla büyüt inşallahKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Son zamanlar geçmek bilmiyo biraz da heyecan korkuAyy kızlar siz doğurdukça canım çekti benim de yaakardeşim de bugün doğum yaptı derken bi heves ya da korku mu dersiniz merdiven inip çıktım 7 8 yil bekliyor da insan su 19 gunu nasil gecirecegini düşünüyor kendime inanamıyorum
Ben bayagi buzdolabı posetine koydum gidince alayım de değişeyimYok yok yalnız değilsinbende martta doğurcam inşallah hem daha erken az daha dursun bebiş
Bende burda okumuştum kilitli poşet aldım kloraplast aldım. Kendi iç çamaşırlarımı da ayrı ayrı koydum. Bebeğin kıyafetlerini de set halinde poşetledimBebek içinde bezleri de 3er li paket yaptım
Kılıtlı posetler var migrosta buyuk boy onlardan al cok pratık oluyo tek tek paketledı cogu kısı burda :)Ben bayagi buzdolabı posetine koydum gidince alayım de değişeyim