2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım, belki almışsındır bile güzel haberlerini bekliyoruz
Kizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Canım benimde karnımda gaz sancısı gibi bir sancı var, kramp tarzı. Sanki tuvalete çıkınca geçecekmiş gibi, ama geçmedi aynı mı seninde? doğum sancısı böyle değildir herhalde dimi? Kontrolüm çarşamba günü.
Okurken ağladım, tüm duygunu kalbimde hissettim ❤ Allahım sağlıkla mutlu mutlu büyütmeyi nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün canım

Hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün.

Kılıtlı posetler var migrosta buyuk boy onlardan al cok pratık oluyo tek tek paketledı cogu kısı burda :)
Bende küçüklerinden vardı ben onlara koydum parça parça ama sadece zıbın çorap ve bezlerini koydum, kıyafeti ile kundağını koyamadım. Büyüğünden alabilirsem büyüğüne koyar tek poşete hazırlarım, doğumdan sonra kendi giyeceklerimi de tek poşete koyayım en iyisi.

Benm kendım ıcın ve bebek ıcın ıcerıye vereceklerımı kucuk hurc almıstım ona koydum , o da cok kullanıslı valız duzenleyıcısı dıye gecıyor

R reddress yavrunun sağlıcakla kucağına alman dileğiyle hayırlı doğumlar olsun inşallah
H Hndn tyln gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin inşallah

Benm kendım ıcın ve bebek ıcın ıcerıye vereceklerımı kucuk hurc almıstım ona koydum , o da cok kullanıslı valız duzenleyıcısı dıye gecıyor
O ikisini tek küçük hurç mu yaptın ben ayrı ayrı yaptım ama baya boş boş oldu içi birleştirsem mi benimki ve bebeğinkini

Yok canm tuvalete ciksan bile gecmiyor o agri bende ilk oyle sandm ama belimden diz kapaklarima kdr agri yayildi bildign regl sancisi tuvalete gidp defalarca baktm akinti cok fazla gelmisti 2 saat surdu snra karnimin sag sol bosluktan kasiklarima dogru sizi seklinde agri giriyor belimde agriyor alt bolgem sizliyor bide duzensiz kasilmalarim var suan dayanilmiycak sekilde degil ama hamile olmasam regl olcam sanirdim

O ikisini tek küçük hurç mu yaptın ben ayrı ayrı yaptım ama baya boş boş oldu içi birleştirsem mi benimki ve bebeğinkini
Biri daha buyuk biri daha kucuk , buyuk olanı kendıme yaptım kucuk olanı oğlana yaptım dıye hatırlıyorum cunku benımkıler daha cok yer kapladı oğlana 2 battanıye koydugum ıcın doldurdu onun da sebebi, bırı penye battanıye bırı de örgü battanıye ıkısıyle bırlıkte cıksın dıye dusundum

Maşallah canım gözünüz aydın hayırlı sağlıklı evlat olsun

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

Evet tuvalete çıksam bile geçmedi. Benimde boşluklarımda ağrı var. Akıntım her zamanki gibi artma yok. Acaba ayaklarımı mı üşüttüm diye düşündüm, sıcak su torbası koydum şimdi ayaklarımın altına. Bakalım nasıl gelecek?

Ay ben 2 penye kundak gibi aldım. 1 tane de şu kalın kışlık battaniye ler oluyor ya ondan aldım cıkar Ken ona sararım bebeği die. Çok mu abarttım acaba. Çok mu kalın gelir.hastaneden pusetle çıkarıp arabaya bincez ordan da eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…