2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende nasipse nisan annesi olacagim 33.haftanin icindeyim benimde hala dogum pozisyonunu almadi 2.hamileligim doktor doner dedi yarim ters duruyor biraz saga tarafa yatik yine donmezse diye bir suru seyler geciyor aklimdan ilki normaldi hayirlisiyla buda oyle olsun istiyorum insallah saglikla gelsin tum bebisler

Canım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var
yok canım şimdilik ama temkinli olayım bende. tutup tutmamak bir kriter değil yani anladım. çok sağol canım

Ben de bi sağa bi sola dönüp duruyorum ya bi de dönüşüm de öyle böyle değil 4 kerede anca dönüyorum baya sıkıntılı durumlarr az kaldı az
Bende yavaş yavaş dönüyorum yoksa kramp giriyo mecbur
Geçmiş olsun şimdi nasıl oldun
Yazın göndermek eziyet olur cocuk koca kişi evde geçirdi yazı belki babaanne dede parka götürür canim sen çıkartırsın. Ben oyle.dusunuyoum
Valla ben her gün dışarı çıkardım soğuk sıcak virus demedim çıkardım parka o yüzden hıc evde kalmadı yani canım
Benim de 2 haftadır öyle burnumun içi çok dolu ama bisey yok nefes alamiyorum
Kizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah gözün aydın canım
Aa hadi bakalım hayırlısı ban yedin geldin hoş geldin artık kritik zamanları gectik hıc kendini üzme sağlıkla al kucağına

Neysekı yrn kontrolum varrr bakalım noluyomussss
Kız sen de yarın falan doğuruyum deme
Canım ben 10 lu almadım hiç. 3 takım 5li koydum onun içine zıbın falan koydum işte. Ayriyeten Bi kaç tane zıbın eldiven şapka çorap müslin örtü ağızbezi koydum. Çok bildiğimden deil ha lazım olur falan die. Kilitli buzdolabı poşetlerine ayrı ayrı koydum valize. Her poşete 1er de kundak bebek bezi koydum. Aklıma gelenler bunlar. Yalnız işte biberon süt makinası onlar sterilize edilmedi makina yok. Kaynatcam onları da yaptım mı Bi orta boy valiz hazır. Kahve ketıl Bi kaç yicek bşyi de sırt çantasına koyarım tmm olur inşallah. Sen de Bi an önce hazırla Allah korusun bak herkes kontrol die gidio doğuma girio

Hamilelikte fitil kullanılmıyor diye biliyorum doktoruna sormuş muydun?

Hb canim amin insallah kritik donemi atlattik cok sukur

Ayy hayırlı olsun cnm Allah saglıcakla analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavustunuz maşallah bebeğine de sana da

Salıya gün aldık dediğini hatırlıom sanki. Senin kız dayanamadı desenesezaryen olacaktın sanırım nasıldı doğumun kuzum. Sıkıntı olmadı dimi şeker olayın da vardı senın

Ay gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…