- 1 Kasım 2019
- 2.676
- 4.686
Bakalım kontrolde ne diyeceklerNeysekı yrn kontrolum varrrbakalım noluyomussss
Sakin kalmaya çalış bi kaç saate herşey bitmiş olacak bebeğin gelecekHastane bomboş pazar ya. Dr falan yok sinirim bozuldu olsa da bitse artik
Sen kendi doktorunu mu bekliyorsun devlette misin canim?Hastane bomboş pazar ya. Dr falan yok sinirim bozuldu olsa da bitse artik
Merhaba bende nasipse nisan annesi olacagim 33.haftanin icindeyim benimde hala dogum pozisyonunu almadi 2.hamileligim doktor doner dedi yarim ters duruyor biraz saga tarafa yatik yine donmezse diye bir suru seyler geciyor aklimdan ilki normaldi hayirlisiyla buda oyle olsun istiyorum insallah saglikla gelsin tum bebislerMaşallah ya o şans sana inşallah vurur ama bana vurur mu bilmem.Benim kız 2 hafta öncesine kadar senin tarifin gibi duruyordu 1 hafta önce değiştirmiş kafa yukarıda sırtı karnıma çarpraz ayakları aşağıda bi garip hamağa yüz üstü yattığını düşün demişti azdaha zorlasa döner aslında. Nasip hayırlısı hangisi olursa olsun artık pazartesi gideceğim kontrole ben de bakayım ne diyecek.
yok canım şimdilik ama temkinli olayım bende. tutup tutmamak bir kriter değil yani anladım. çok sağol canımCanım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var
Bende yavaş yavaş dönüyorum yoksa kramp giriyo mecburBen de bi sağa bi sola dönüp duruyorum yabi de dönüşüm de öyle böyle değil 4 kerede anca dönüyorum baya sıkıntılı durumlarr az kaldı az
Geçmiş olsun şimdi nasıl oldunBugun resmen yaşamla ölüm arasında savaş veriyorum yok boyle baş ağrısı beynim yerinden çıkacak sanki sabah 5 te acile gittik tansiyon 14/9 serum ve parol ağrı kesici takıldı bir gram fayda etmedi cok kotuyum simdi yine ölçtük yine yüksek bebeğe bir zararı olur mu pazartesi sezeryana giricem yarını da bi atlatsaydık kadın doguma gitmedim normal acile gittim acaba gitsek mi
Valla ben her gün dışarı çıkardım soğuk sıcak virus demedim çıkardım parka o yüzden hıc evde kalmadı yani canımYazın göndermek eziyet olur cocuk koca kişi evde geçirdi yazı belki babaanne dede parka götürür canim sen çıkartırsın. Ben oyle.dusunuyoum
Benim de 2 haftadır öyle burnumun içi çok dolu ama bisey yok nefes alamiyorumBenimde sinuzit kendini göstermeye başladı. Burnum.tikaniyor sürekli,birde son haftalarda burnum.siser benim iyice zorlastiriyor durumu. Korkuyorum yoğun baş ağrısı yaşamaktan ağrı kesici içmemeye gayret ettim Insallah gerek.kalmaz
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah gözün aydın canımKizlar suyum geldi acil hastaneye gidiyorum dualarınız eksik olmasın
Aa hadi bakalım hayırlısı ban yedin geldin hoş geldin artık kritik zamanları gectik hıc kendini üzme sağlıkla al kucağınaSoranlar olmus cuma gunu nst icin gitmistim 3 defa cekildi yine malesef ki bebek sikintiya girmis kalp atisilarmiz normal cok sukur ama hareketlerimiz cok cok az pazrtesi son kontrol bu hafta ici sezeryanim var gun vermedi pazartesi bakicak doktor tekrardan hergun hareket takibi yapiyorm 2 cm acilma var ama ne gelen var ne gidenduruma gore direk sezeryana alinicam gunun bi onemi yok artik 37 olduk cok sukur bgn
Kız sen de yarın falan doğuruyum demeNeysekı yrn kontrolum varrrbakalım noluyomussss
Canım ben 10 lu almadım hiç. 3 takım 5li koydum onun içine zıbın falan koydum işte. Ayriyeten Bi kaç tane zıbın eldiven şapka çorap müslin örtü ağızbezi koydum. Çok bildiğimden deil ha lazım olur falan die. Kilitli buzdolabı poşetlerine ayrı ayrı koydum valize. Her poşete 1er de kundak bebek bezi koydum. Aklıma gelenler bunlar. Yalnız işte biberon süt makinası onlar sterilize edilmedi makina yok. Kaynatcam onları da yaptım mı Bi orta boy valiz hazır. Kahve ketıl Bi kaç yicek bşyi de sırt çantasına koyarım tmm olur inşallah. Sen de Bi an önce hazırla Allah korusun bak herkes kontrol die gidio doğuma girioKızlar ben daha hastane çantamı yapmadım artık yapayım diyorumbebek için bir hastane çıkışı 10 lu koycam onun dışında 4 takım yaptım alt üst içine sıfır kol uzun kol zıbın şapka eldiven filan bunlar dışında kıyafet ya da zıbın koymaya gerek var mı
Hamilelikte fitil kullanılmıyor diye biliyorum doktoruna sormuş muydun?Bakalım kontrolde ne diyeceklerbu arada bende hemoroid de var, o karın ağrısı ile hemoroid bir araya gelşnce fena oluyor. Hamileliğin sonlarına doğru hemoroid oldum yaa birde meme yapmış hain hemoroid. Fitil ve krem kullanıyorum rahatlatıyor.
Hb canim amin insallah kritik donemi atlattik cok sukurBende yavaş yavaş dönüyorum yoksa kramp giriyo mecbur
Geçmiş olsun şimdi nasıl oldun
Valla ben her gün dışarı çıkardım soğuk sıcak virus demedim çıkardım parka o yüzden hıc evde kalmadı yani canım
Benim de 2 haftadır öyle burnumun içi çok dolu ama bisey yok nefes alamiyorum
Hadi sağlıkla kucağına al inşallah gözün aydın canım
Aa hadi bakalım hayırlısı ban yedin geldin hoş geldin artık kritik zamanları gectik hıc kendini üzme sağlıkla al kucağına
Günaydın cnmGünaydın kızlar anca okudum bu hafta doğumlar cogalcak bu gidişle benimde gece adet ağrım oldu uyandım sabaha kadar 3 4 kere doğum yaptığımı gördüm
Evet ama biraz hafifledi karnimn yanlarnda bi sanci var suan biraz dinleneyim dusa fln gireyim gecmezse gidicem hemenBu sancı oluyor canım kontrole git bence açıklıkta var sen de
Banada oyle geliyo o yüzden bu hafta kontrole gitmicem gün vercegi gun gitcem haftaya salı haftaya pazartesi ağdaya giderim salıda günü alirimGünaydın cnmSen de Dr gün vermeden doğurup gelcen Heralde
Hahaha hadi inşallah ozamana kadar beklerBanada oyle geliyo o yüzden bu hafta kontrole gitmicem gün vercegi gun gitcem haftaya salı haftaya pazartesi ağdaya giderim salıda günü alirim
Ayy hayırlı olsun cnmKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Gözünaydın canım çok şükür sağlıkla kavustunuz maşallah bebeğine de sana daKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Salıya gün aldık dediğini hatırlıom sanki. Senin kız dayanamadı deseneKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım
Ay gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKızlar gece acile geldik yatış yaltaklardı geri eve gidip 2 saate hazırlanıp geldik cok sukur kızımı kucağıma aldım cok agladım cok cok guzel duygu allahım isteyen herkese nasip et diye agladım dogum anında l inanamıyorum hâlâ ben anne oldum benim kızım