- 29 Haziran 2020
- 336
- 628
- 41
İlk doğumuma bende bu şekilde gitmiştim. Hiç korkma sakin ol emin ellerdesinizHastanedeyim yatısım yapıldı. Suyum hala akıyor sancım cok hafif. Dr u bekliyoruz sezaryan icin soktayım hala kızlar
Oh ne guzel kavusacaksın bebegıne bugunHastanedeyim yatısım yapıldı. Suyum hala akıyor sancım cok hafif. Dr u bekliyoruz sezaryan icin soktayım hala kızlar
Ay hadi allah saglikla kucagina almayi nasip etsinHastanedeyim yatısım yapıldı. Suyum hala akıyor sancım cok hafif. Dr u bekliyoruz sezaryan icin soktayım hala kızlar
Hadi sağlıkla al kucağına inşallahHastanedeyim yatısım yapıldı. Suyum hala akıyor sancım cok hafif. Dr u bekliyoruz sezaryan icin soktayım hala kızlar
Canım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey varGünaydın kızlar
R reddress sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine.
K KurkmantoluS kuzu inşallah daha iyisindir sen ve bebektesenin su gibi akıntın oluyordu. Tutabiliyorum demiştin çiş yorumları yapılmıştı. Onlar bebişin suyu muydu? yoksa onlar çişti kendi kendine mi bitmişti? çok aklıma takıldı ya.
Suyun gelmesini nasıl ayırt edeceğiz? Toptan gelmezse sızıntı şeklinde gelirse ben çişle karıştırırım sanırım
Aa bu bahsetttiğin şey bana da oluyor bu aralar terledim sanıyorum çamaşır değiştiriyorumCanım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var
Hastaneye git istersen devam ediyosaKizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Hayırlısı neyse o olsun ya ama bu ağrılara vs bakarak öyle olacak gibi, eşim de "her an hazır ol bana öyle geliyor ki sen her an doğurabilirsin" diyorBen de önceki geveden uykusuzdum zaten. Dün gece de oğlumu uyuyunca mutfak dolaplarına giriştik eşimle. Saat 3 e doğru yattık 6.30 da oğlum uyandı nasıl bir enerjiyle şu an fırtınalar estiriyor
Canım bebeğin ultrasonda ileri ya da geri çıkması doğum tarihine etken değilzaten 2-3 haftaya doğması normal zamanı geliyor hayırlısıyla gelsin inşallah
Sana noluyo da habire ban yiyorsun bi anlasakkkhoşgeldin canım inşallah bu son olur
Aynen insan zarar gelir diye korkuyor. Hayırlısı neyse o olsun. Benim ablamın bebeğini doktor eliyle çevirmişti doğum öncesiHadi sağlıkla kucağına al inşallahhh
Şimdi anneni hayal edemedimtansiyonu yine çıkmasa bari
Denemiştim onu kuzum. Bazı hareketler var onları yap diyenler oldu denerim dedim ama izleyince korktum yapmam
Maşallah kuzum hareketleri güzelse canını sıkacak birşey olmaz üzülme
Sata aslında 31 mayıs ama ultrasonda 15 haziran ve sonrası çıkıyor sat diye detaylı ultrasonu yapan prof ve doktorum satımı değiştirdi.Ultrason ile ilgisi yokki doğumun canım ne kadar geri çıkarsa çıksın doğum tarihini etkilemez sata bakılır
Bu sancı oluyor canım kontrole git bence açıklıkta var sen deKizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Bnm de sancı deıl aama karın cevremden bacaklara vuran hafif bı agrı varKizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Haftasonu talıhsızlıgı hngı sehırdı? Ins cabuk gelır doktorunHala bekliyorum doktoru suyum devam akmaya. Başladı sancılar hafif hafif vuruyor belime
O geçen bana da oldu, muhtemelen doğuma hazırlanıyoruz. Doktoruma sormuştum ağrılarımı doğuma kadar daha çok artacak demişti banaBnm de sancı deıl aama karın cevremden bacaklara vuran hafif bı agrı var
Bir avazda doğurursun inş.Hala bekliyorum doktoru suyum devam akmaya. Başladı sancılar hafif hafif vuruyor belime
Neysekı yrn kontrolum varrrO geçen bana da oldu, muhtemelen doğuma hazırlanıyoruz. Doktoruma sormuştum ağrılarımı doğuma kadar daha çok artacak demişti banadüzenli değilse sıkıntı yok dedi.