2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var

Canım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var
Aa bu bahsetttiğin şey bana da oluyor bu aralar terledim sanıyorum çamaşır değiştiriyorum

Kizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Hastaneye git istersen devam ediyosa

Hayırlısı neyse o olsun ya ama bu ağrılara vs bakarak öyle olacak gibi, eşim de "her an hazır ol bana öyle geliyor ki sen her an doğurabilirsin" diyor

Aynen insan zarar gelir diye korkuyor. Hayırlısı neyse o olsun. Benim ablamın bebeğini doktor eliyle çevirmişti doğum öncesi aslında her doktor yapmıyor çünkü bazen böyle çevirmek bebeğe zarar verebiliyormuş.

Kizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Bu sancı oluyor canım kontrole git bence açıklıkta var sen de

Bnm de sancı deıl aama karın cevremden bacaklara vuran hafif bı agrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…