2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar 🥰
R reddress sağlıkla kavuşursun inşallah bebeğine. ♥️
K KurkmantoluS kuzu inşallah daha iyisindir sen ve bebekte♥️ senin su gibi akıntın oluyordu. Tutabiliyorum demiştin çiş yorumları yapılmıştı. Onlar bebişin suyu muydu? yoksa onlar çişti kendi kendine mi bitmişti? çok aklıma takıldı ya.
Suyun gelmesini nasıl ayırt edeceğiz? Toptan gelmezse sızıntı şeklinde gelirse ben çişle karıştırırım sanırım 😟😟
Canım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var

Canım doktora anlattım çamaşırım ıslanıyordu sürekli bende terledim sanmıştım diye. O da o zaman suyun sızıntı şeklinde gelmiştir dedi. Yani su dedi ona. Sende de mi öylr bişey var
Aa bu bahsetttiğin şey bana da oluyor bu aralar terledim sanıyorum çamaşır değiştiriyorum 😳

Kizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Hastaneye git istersen devam ediyosa

Ben de önceki geveden uykusuzdum zaten. Dün gece de oğlumu uyuyunca mutfak dolaplarına giriştik eşimle. Saat 3 e doğru yattık 6.30 da oğlum uyandı nasıl bir enerjiyle şu an fırtınalar estiriyor 😪😴😴

Canım bebeğin ultrasonda ileri ya da geri çıkması doğum tarihine etken değil🌸 zaten 2-3 haftaya doğması normal zamanı geliyor hayırlısıyla gelsin inşallah 💕

Sana noluyo da habire ban yiyorsun bi anlasakkk 😂 hoşgeldin canım inşallah bu son olur 💕
Hayırlısı neyse o olsun ya ama bu ağrılara vs bakarak öyle olacak gibi, eşim de "her an hazır ol bana öyle geliyor ki sen her an doğurabilirsin" diyor😂

Hadi sağlıkla kucağına al inşallahhh😍

Şimdi anneni hayal edemedim😄 tansiyonu yine çıkmasa bari🙈

Denemiştim onu kuzum. Bazı hareketler var onları yap diyenler oldu denerim dedim ama izleyince korktum yapmam 😂🤷‍♀️

Maşallah kuzum hareketleri güzelse canını sıkacak birşey olmaz üzülme 😔
Aynen insan zarar gelir diye korkuyor. Hayırlısı neyse o olsun. Benim ablamın bebeğini doktor eliyle çevirmişti doğum öncesi 🙈☺️ aslında her doktor yapmıyor çünkü bazen böyle çevirmek bebeğe zarar verebiliyormuş.

Kizlarrr 2 saattir gecmeyen adet sancisi gbi bacaklarima vuran agrilar var arada karnimada kramp tarzi sanci giriyor ne yapsam bilemedm ya dogum sancisi boyle mi basliyor onuda pek bilemiyorm dha once sanci cekmedigm icin
Bu sancı oluyor canım kontrole git bence açıklıkta var sen de

Bnm de sancı deıl aama karın cevremden bacaklara vuran hafif bı agrı var 😱🥺

X