- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
Bencede hemen doktora sor canım. Umarım bi aksilik olmazkızlar az önce hafif karnım ağrıyordu çok az miktarda çok açık kahverengi akıntı olmuş, devamı da gelmedi. bi sıkıntı olabilir mi acaba? doktoruma da soracağım birazdan
sordum da daha mesajımı görmedi heyecanla bekliyorum vallaBencede hemen doktora sor canım. Umarım bi aksilik olmaz
Bizede haber ver canımsordum da daha mesajımı görmedi heyecanla bekliyorum valla
Cumartesi randevum vardı o zaman bakarız dedi kırmızıya donerse acile gidin dedi. Ben de 5 dakkada bi tuvalete gidip bakiyorum ama devamı gelmedi şimdilik.Bizede haber ver canım
İnşallah canım bakalım bende 2 hafta beklicem şuan 27 temmuz gibi hem kese hem kalp atışı duyarız diye beklicem sağlıklı gidiyoruz bakalım 4 gün arayla 897 çıktı betam az kaldı inşallah duyarım kalbini miniğimin sende hepimiz dahil inşallah duyarızAmin dileyen isteyen herkese insallahhh.Bugün gittim baktı kalp atışını duyamadık. Ama gelişimi tutunusu güzel dedi kese boyu 22mm dedi. Tedirgin oldum açıkçası. 7 temmuzda ilk keseyi gördüğümüzde de 6mm Di boyu. Bilmiyorum Rabbım korktuklarimjzla imtihan etmesin hiç birimizi. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelir dünyaya
Umarım bi daha olmaz canımCumartesi randevum vardı o zaman bakarız dedi kırmızıya donerse acile gidin dedi. Ben de 5 dakkada bi tuvalete gidip bakiyorum ama devamı gelmedi şimdilik.
Atışlarını mıK KurkmantoluS Canım sen gittin mı doktora naptın duydum mu kalp atışlarını
Gec dollenme olablr takilmayin hic ona benmde ilk oglum hep 1 hafta onden giderdi ultrasonda emin olun onde olmasi problem oluyor dogumda 41.5 ken sezeryan oldm baska doktorn salakligi yuzune29 mayisti ama sat gore 6+6 ama 6+1 cikti ultrosn
Kuzum benimde 5+1 ken dr 4,5 haftalık demişti oluyır öyle gec döllenme sonra arayı kapatıyomus bebekler29 mayisti ama sat gore 6+6 ama 6+1 cikti ultrosn
Insallah oyledr bende surekli kusuyorm acaba gelisemedimi diye endiselendm hicbisey yiyemiyormGec dollenme olablr takilmayin hic ona benmde ilk oglum hep 1 hafta onden giderdi ultrasonda emin olun onde olmasi problem oluyor dogumda 41.5 ken sezeryan oldm baska doktorn salakligi yuzune
Insallah kuzu oyledr benmde 4+5 ken doktor tam 4+5 demisti suan boyle olunca endselendmKuzum benimde 5+1 ken dr 4,5 haftalık demişti oluyır öyle gec döllenme sonra arayı kapatıyomus bebekler
Az kalmış hadi bakalım canımAtışlarını mı
Yok kuzum cumartesi gideceğimm
Aynen kuzumAz kalmış hadi bakalım canım
Ben duydum tatlımInsallah kuzu sende guzelce duyarsin eger duymadysan
Günaydın merhabalar
Ben de Allah nasip ederse Mart annesi olacağım.henuz öğrendim.
Doktora gidip gitmeme konusunda kararsızım.cunku yeni bir gebelik olduğu için kese oluşumu kalp atışı için birkaç kez cagrilacagim.ilk çocuğumda dayanamyip hemen gittiğim için böyle olmuştubu sebeple biraz geçsin öyle gideyim demekle beraber,
Bı yandan da muayene olup varsa bı tehlike erken mudale edilir diye düşünüyorum.ayni zamanda folik asit vitamin vs için.
Siz nasıl yol izlediniz anneler ☺
Allah herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
İsteyenlere de hayırlısı ile tez vakitte nasip etsin
Merhaba kızlar,
Kalp atışı için ne zamana kadar beklemeliyiz ? 4+2 'yim henüz. Hiç doktora gitmedim.
Önerilerinizi bekliyorum.
Herkese merhaba kan testleriniz yapildi mi ? Benim tsh sinirda cikti ilac baslayabiliriz dedi doktor
Benzer durumda olan var mi ?
Kaç çıktı? 4,38 e bir ay daha bekleyelim dedi dr bana ilç vrmediHerkese merhaba kan testleriniz yapildi mi ? Benim tsh sinirda cikti ilac baslayabiliriz dedi doktor
Benzer durumda olan var mi ?
Gozun aydin seninde gercekten cok guzel.bi duyguBen duydum tatlım
Merhaba kızlar,
Kalp atışı için ne zamana kadar beklemeliyiz ? 4+2 'yim henüz. Hiç doktora gitmedim.
Önerilerinizi bekliyorum.