2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce hafif karnım ağrıyordu çok az miktarda çok açık kahverengi akıntı olmuş, devamı da gelmedi. bi sıkıntı olabilir mi acaba? doktoruma da soracağım birazdan
Bencede hemen doktora sor canım. Umarım bi aksilik olmaz

İnşallah canım bakalım bende 2 hafta beklicem şuan 27 temmuz gibi hem kese hem kalp atışı duyarız diye beklicem sağlıklı gidiyoruz bakalım 4 gün arayla 897 çıktı betam az kaldı inşallah duyarım kalbini miniğimin sende hepimiz dahil inşallah duyarız

Gec dollenme olablr takilmayin hic ona benmde ilk oglum hep 1 hafta onden giderdi ultrasonda emin olun onde olmasi problem oluyor dogumda 41.5 ken sezeryan oldm baska doktorn salakligi yuzune
Insallah oyledr bende surekli kusuyorm acaba gelisemedimi diye endiselendm hicbisey yiyemiyorm

Herkese merhaba kan testleriniz yapildi mi ? Benim tsh sinirda cikti ilac baslayabiliriz dedi doktor
Benzer durumda olan var mi ?

Hayırlı olsun öncelikle, aynen ben de ilk hamileliğimde betahcg 22 ydi hemen gitmiştim, sonra kaç kere kan verdim 3 hafta falan da gide gele beklemek zorunda kalmıştım. Bu sefer sabredip 6. haftada gittim kese bebek kalp atışı hepsini gördüm çok şükür:)

Merhaba kızlar,
Kalp atışı için ne zamana kadar beklemeliyiz ? 4+2 'yim henüz. Hiç doktora gitmedim.
Önerilerinizi bekliyorum.

6-7 civarı duyuluyor genelde

Herkese merhaba kan testleriniz yapildi mi ? Benim tsh sinirda cikti ilac baslayabiliriz dedi doktor
Benzer durumda olan var mi ?

Benim tsh yıllardır yükse, hamilelik zamanı iyice artıyor kontrollerini aksatma da gerekirse ilaç kullanırsın, ilaç kullanınca da bir sorun olmuyor

Merhaba kızlar,
Kalp atışı için ne zamana kadar beklemeliyiz ? 4+2 'yim henüz. Hiç doktora gitmedim.
Önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba ben de 4+2 yım.en az 1 hafta bekleyip öyle gitmeyi düşünüyorum.yarin aile hekimine gidip kan testi yaptırıp folik asit için danisacagim

mia__2015 teşekkür ederim ben de beklicem büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…