anladım canım sadece ilk haftalarda değil sonraki haftalarda gerekli olabiliyor yani.. kaçış yok diyorsun
her ne kadar istemesem de başıma geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım sadece ilk haftalarda değil sonraki haftalarda gerekli olabiliyor yani.. kaçış yok diyorsun
Gözün aydın kuzucummDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
Gözünaydın canım hayırlı olsunDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
6+5 günlükmüş embriyo transferine göre değil son adete göre hesaplanır dedi doktorum.
Çok küçük diye kalbini dinletmedi sadece gösterdi, 28 temmuzda randevum inşallah o gün dinleyeceğiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguları.
yok tüp değil , ama kurudu gibi konustu , teki iyi olsun da inşallah
Ayy hadi inşallah görürüzBenimde bugün randevum 16:30 da çok gerginim. İnşallah keseleri bugün bir aksilik olmadan görürüz
Teşekkür ederim canım
Geçen ay folik asit için Dr la görüştüğumde emzirdigim için hamilelik gerçekleşsin öyle başlarız demişti.
Canım gözünnn aydınn darısı başımıza inşallahDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Canım benim gözüm aydın com mutlu oldumDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Beni de ekler misin canm.Gönen neresi canım ☺
Gözünüz aydın İnş bizede nasip olurDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
İnşallah bundan sonra herşey gönlünce olur ve umarım birdaha asla böyle birşey yaşamazsın Allah sana sağlıklı evlat nasip etsin inşallaHSon durumum 1 gece ertesi gün akşama kadar kendi kendine düşmesi beklendi Dr bikac saate duser dedi. Benimki hipertopik gebelik yani hem normal hem dış gebelik. Dünyada 3 kişi bu şekilde doğum yapabilmiş rabbim sağolsun sevdiği kullarına dertler verirmiş benimkisi de öyle oldu.
Akşamüstü narkozsuz kürtaj yaptılar normal gebeliğin kesesi de aşağı kaymış zaten yüzde 99 düşecek dediler. Canımdan can gitti böyle bı acı kimse yaşamaz ins. Sonrasında da lanet olası metotraksat iğnesi vuruldu dış gebelik için bagrisimi bütün koridor duymuştur acayip can yakan bir iğne beta HCG takip ediliyor bugün yine gittim betam 32 ye kdr düşmüş
Dr 6 ay korunmasız ilişki yasakladı diğer çocuğa da ilacın etkisi olmasın diye
Hem psikolojik hem fiziksel acı çektim Allahım kimseye yasatmasin
Bende haftaya gideceğim kontrole aç gel dedi doktor tahlil yapcam dedi ne için yapılıyor merak ettim
ekliyorum tatlımBeni de ekler misin canm.
memleket: Ankara
tahmini doğum tarihi: 18 Mart
2.bebek
bu sıralar herkes dev has yakınıyorBu devlet hastaneleri ne biçim çalışıyor ya randevu bulamam diye erkenden aldığım randevu bugün hekim çalışmadığı için iptal edilmiş istediğim doktor yok yakın zamana alabileceğim bir doktor yok çok sinirliyim şu anda.
Doktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤
Çok üzüldüm benim son adet tarihine göre 5 haftalık oldu bugün tam salı günü keseyi gördük ama haftaya gene çağırdı çok korkuyorum bebek yoksa diye içinde çoookOlmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Canım Allah sabır versin sana inşallahUmarim siz yasamazsiniz canim. Bir süre kaybolmak yokolmak istiyorum sanki dünya durdu ve nefes almamaya basladim
Canımm son adet tarihime göre bugün tam 5 haftalık olduk salı günü keseyi görmüştük haftaya salıya gene randevu verdi bana ortalama 5+5 olucak salı günü sence kesenin içinde bebeği görürmüyümDoktordan dönüyoruz, çok şükür gördüm bebeğimi de pıt pıt atan kalbini de.❤