Keseyi gördük.kese ya da kalp atışını gördün mü
Hani böyle tam açık yazamıyorum ama fiziken hazır olduğumu hissettiriyor.tek belirtim ağrı ve akıntı da değil...kasıklarıma ağrı gelip gidiyor.belim bir artıyor bir azalıyor.böyle günlerin gecesinde genelde oluyorum ama inşallah dediğin gibi olur.kafam hrp orda.çok sinir oldum kendime.güne adapte olamadım.Ama biliyor musun bende testte pozitif gördüğümde adet ağrısı gibi ağrı olmuştu
Canım iyi düşünelim. Ben eğer testte pozitifi görmeseydim kesin adet oluyorum derdim. Çünkü aynı adetten önceki gibiydi ağrılarım. Belim kasığım karnım falanHani böyle tam açık yazamıyorum ama fiziken hazır olduğumu hissettiriyor.tek belirtim ağrı ve akıntı da değil...kasıklarıma ağrı gelip gidiyor.belim bir artıyor bir azalıyor.böyle günlerin gecesinde genelde oluyorum ama inşallah dediğin gibi olur.kafam hrp orda.çok sinir oldum kendime.güne adapte olamadım.
Merhaba yasadiklariniza üzüldüm umarım birdaha aynı acıyı yaşamayız. Bu durumu yaşadıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?
İnş canım sağol.konuşmak iyi geldi..kimseye de bir şey diyemiyorum.kafam konuşuyordu.Hani böyle tam açık yazamıyorum ama fiziken hazır olduğumu hissettiriyor.tek belirtim ağrı ve akıntı da değil...kasıklarıma ağrı gelip gidiyor.belim bir artıyor bir azalıyor.böyle günlerin gecesinde genelde oluyorum ama inşallah dediğin gibi olur.kafam hrp orda.çok sinir oldum kendime.güne adapte olamadım.
Umarım güzel haberler alır bizede verirsin canımİnş canım sağol.konuşmak iyi geldi..kimseye de bir şey diyemiyorum.kafam konuşuyordu.
Ben yiyemiyorum kuzum. Yesem zaten çıkıyor. Heleki hızlı yiyim anında çıkıyor2 gundur midem tuhaf biseyler yiyorum ama sonrasinda cikarsam rahatlicak gibi oluyorum cikaraiyorum 2.gebeligim ama ilkinde midem bulanmadi sizin bulantinizda boyle mi
Cnm öyle düsünme allah evladını sana bagıslasın güclü ol lütfenUmarim siz yasamazsiniz canim. Bir süre kaybolmak yokolmak istiyorum sanki dünya durdu ve nefes almamaya basladim
Canım ben sürekli açlık hissediyorum canım herşeyi istiyor .ama başına geçince midem altüst oluyor . Sadece su içmek istiyorum . Midem boşken daha fenayım ama . Sadece patates kızartması , makarna , pilav hep sağlıksız olan şeyleri yiyebiliyorum onları da bebişe zararı olur diye korkudan yemek istemiyorum . Açım yani2 gundur midem tuhaf biseyler yiyorum ama sonrasinda cikarsam rahatlicak gibi oluyorum cikaraiyorum 2.gebeligim ama ilkinde midem bulanmadi sizin bulantinizda boyle mi
Hayır sanırım şubat 16 insallahmerhaba ben de almanyadayım.. mart annesi mi olacaksınız siz de..
Kalp 7 haftada duyuluyor canım karındaKızlar merhaba bende 2021 annesi olacam inşallh bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız bende bugün tam 5+0 kesem gözüktü ama Dr 5.5 6haftalık dedi dedim reglime göre önde hocam erken döllenme mi olabilir dedi eğer 6haftaysa bebekte gözükmesi gerekmezmiydi 14gün sonra bebek ve kalp atımı için gel dedi off zaman nasıl geçsin
9. Hafta hala yok mide bulantısı olacak diye şart yok ki ne mutlu size durumun keyfini çıkarın endişe duyacağınıza. Benim de hiç bulantım olmadıBen 5+6 oldum hala bulantı yok. Bi sıkıntı mi var acaba
Yani bebeğin gözükmemesi normal mi şuan canımKalp 7 haftada duyuluyor canım karında
Kuzu varmidir yokmudur bilmiyorim ama benim bire bir adet agrisydi aynisi benim adetten bi iki gun once karnim guruldardi o bile oldu yani bu agriyi ayirman imkansız ve adetim gecene kadar iki gun o agri devam etti insallah vardirHani böyle tam açık yazamıyorum ama fiziken hazır olduğumu hissettiriyor.tek belirtim ağrı ve akıntı da değil...kasıklarıma ağrı gelip gidiyor.belim bir artıyor bir azalıyor.böyle günlerin gecesinde genelde oluyorum ama inşallah dediğin gibi olur.kafam hrp orda.çok sinir oldum kendime.güne adapte olamadım.
Bol bol dua ileKızlar merhaba bende 2021 annesi olacam inşallh bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız bende bugün tam 5+0 kesem gözüktü ama Dr 5.5 6haftalık dedi dedim reglime göre önde hocam erken döllenme mi olabilir dedi eğer 6haftaysa bebekte gözükmesi gerekmezmiydi 14gün sonra bebek ve kalp atımı için gel dedi off zaman nasıl geçsin
Az önce bir miktar kanamam oldu canım peçeteyegelecek kadar...adetim öyle düEnsiz ki...bilemiyorum.Kuzu varmidir yokmudur bilmiyorim ama benim bire bir adet agrisydi aynisi benim adetten bi iki gun once karnim guruldardi o bile oldu yani bu agriyi ayirman imkansız ve adetim gecene kadar iki gun o agri devam etti insallah vardir
Anldm kuzu hayrlisi olur insallhAz önce bir miktar kanamam oldu canım peçeteyegelecek kadar...adetim öyle düEnsiz ki...bilemiyorum.