2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ama biliyor musun bende testte pozitif gördüğümde adet ağrısı gibi ağrı olmuştu
Hani böyle tam açık yazamıyorum ama fiziken hazır olduğumu hissettiriyor.tek belirtim ağrı ve akıntı da değil...kasıklarıma ağrı gelip gidiyor.belim bir artıyor bir azalıyor.böyle günlerin gecesinde genelde oluyorum ama inşallah dediğin gibi olur.kafam hrp orda.çok sinir oldum kendime.güne adapte olamadım.

Canım iyi düşünelim. Ben eğer testte pozitifi görmeseydim kesin adet oluyorum derdim. Çünkü aynı adetten önceki gibiydi ağrılarım. Belim kasığım karnım falan

Merhaba yasadiklariniza üzüldüm umarım birdaha aynı acıyı yaşamayız. Bu durumu yaşadıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?

Ocak sonu şubat başı gibi ocak sonunda yaşadım. Şubat başında da kürtaj olmuştum. Şuan 5 haftalık gebeliğim tahminimce.
Amin inşallah. Dr um 3 ay ara dedi ama bazı dr lar 6 ay diyor. Benimde 4-5 ay geçmiş oldu

İnş canım sağol.konuşmak iyi geldi..kimseye de bir şey diyemiyorum.kafam konuşuyordu.

2 gundur midem tuhaf biseyler yiyorum ama sonrasinda cikarsam rahatlicak gibi oluyorum cikaraiyorum 2.gebeligim ama ilkinde midem bulanmadi sizin bulantinizda boyle mi

2 gundur midem tuhaf biseyler yiyorum ama sonrasinda cikarsam rahatlicak gibi oluyorum cikaraiyorum 2.gebeligim ama ilkinde midem bulanmadi sizin bulantinizda boyle mi
Ben yiyemiyorum kuzum. Yesem zaten çıkıyor. Heleki hızlı yiyim anında çıkıyor

Canım ben sürekli açlık hissediyorum canım herşeyi istiyor .ama başına geçince midem altüst oluyor . Sadece su içmek istiyorum . Midem boşken daha fenayım ama . Sadece patates kızartması , makarna , pilav hep sağlıksız olan şeyleri yiyebiliyorum onları da bebişe zararı olur diye korkudan yemek istemiyorum . Açım yani

Kızlar merhaba bende 2021 annesi olacam inşallh bebişlerinizi sağ salim kucağınıza alırsınız bende bugün tam 5+0 kesem gözüktü ama Dr 5.5 6haftalık dedi dedim reglime göre önde hocam erken döllenme mi olabilir dedi eğer 6haftaysa bebekte gözükmesi gerekmezmiydi 14gün sonra bebek ve kalp atımı için gel dedi off zaman nasıl geçsin

Kalp 7 haftada duyuluyor canım karında

Kuzu varmidir yokmudur bilmiyorim ama benim bire bir adet agrisydi aynisi benim adetten bi iki gun once karnim guruldardi o bile oldu yani bu agriyi ayirman imkansız ve adetim gecene kadar iki gun o agri devam etti insallah vardir

Bol bol dua ile

Kuzu varmidir yokmudur bilmiyorim ama benim bire bir adet agrisydi aynisi benim adetten bi iki gun once karnim guruldardi o bile oldu yani bu agriyi ayirman imkansız ve adetim gecene kadar iki gun o agri devam etti insallah vardir
Az önce bir miktar kanamam oldu canım peçeteyegelecek kadar...adetim öyle düEnsiz ki...bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…