merhaba ben de almanyadayım.. mart annesi mi olacaksınız siz de..Bu Türkiyede ki doktorlara bazen şaşıyorum. Almanyada tüm doktorlar ilk 3 ay vajinal bakıyorlar. Ve hiçbirseyde olmuyor hatta tüm detayları daha iyi görüyorlar. 6.hafta kalp atışını duyduk alttan pıt pıt atıyordu. Hala alttan bakıyorlar 27 temmuzda tekrar gidecem cinsiyeti için yine alttan bakacak. 3 ay bittikten sonra burada karından bakıyorlar. Yani hiçbişey olmuyor. Ayrıca dış gebelik en iyi alttan ve en erken alttan görülüyor. 8. Ve 9. Haftada dış gebelik olduğu anlaşılan dünya kadar kadın var sebebi karından bakılması kesenin bir türlü gözükmemesi. Ama vajinal ultrasonda daha 4. Haftada normal gebelik mi dışmı direk söylüyorlar
Amin canım Allah razı olsunRabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah
Canım kucağına almayı ve güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim.
Çok teşekkür ederim canım inşallahRabbim sağ sağlim kucağına aldırsın canım
Benim kese 4+4 te gözükmüştü değerlerim de çok iyidi 6+6 da kalp atışlarını dinlemeye gideceğim gün düşük başladı doktora gittiğimde çoğu parçaları düşürdüğümü söyledi. 1ay korun dedi çünkü hiç bir müdahale olmadı bana. Kanamam bittikten sonra tekrar kontrole gittim doktor rahmin süper gözüküyor korunmana gerek yok dedi. Bende öyle yaptım rabbim nasip etti işte.1 ay bile olmadan adet hamile kalmışsınız ne mutlu size. Sanırım diğeri kimyasal gebelikti. Çünkü düşük ardından hemen bu hamile olmanız biraz düşündürücü.,
Gönen neresi canımYaş:36
Memleket: Gönen
Tahimi doğum: 15 mart 2021
Başka bişey varmıydı?
Sarı akıntı enfeksiyon da da oluyor kuzum. Bende enfeksiyon var ve akıntım sarı dikkat et derimŞiddetli bitmeyen bel ağrım ve sarı akıntım var.sanırım adet olacağım.yine düzensiz adet görmenin sonucunu çekiyorum.bugün yarın adet olurum büyük ihtimal.sürekli oldum hissiyleyim bugün tuvalete gidip duruyorum.
Ben 5+6 oldum hala bulantı yok. Bi sıkıntı mi var acabakızlar içinizde hala bulantısı başlamayan var mı 6+ larda olduğu halde
Evet de bunu biliyorum ben.genelde oluyor öncesinde.bir de hissediyorum zaten geleceğini.sabah test yaparım umutluyum diyordum ama bugünki hissiyatım ve ağrılarım farklıSarı akıntı enfeksiyon da da oluyor kuzum. Bende enfeksiyon var ve akıntım sarı dikkat et derim
Merhaba yasadiklariniza üzüldüm umarım birdaha aynı acıyı yaşamayız. Bu durumu yaşadıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız?Canım yaşadıkların için çok üzüldüm seninle benzer bir durumu bende yaşamıştım. Olması gerekn yerde olmayan bir kese gördüler 3-4 dr da dış gebelikten şüphelendi. Beta hcg arttıkca artıyordu. Sonra metotreksat iğne oldum. Beta hcg 8000 lerden 6000 lere düşmüştü. İstenen düşüşü yakalayamamıştık. Sonra bir hafta ara ile ikinci metotreksat iğnemide oldum (ahh o iğnenin acısı) sonra gittiğimde yine düşüş olmuştu ama rahimdede kese oluşumu başlamıştı. Sonra kürtaj oldum beta hcg iyice düştü ve Rahim dışında olanda küçülmeye başladı.
Şuan tekrar hamile kaldım henüz dr a gitmedim yarın muayene olucam. Rabbim bir daha yaşatmasın
Ama biliyor musun bende testte pozitif gördüğümde adet ağrısı gibi ağrı olmuştuEvet de bunu biliyorum ben.genelde oluyor öncesinde.bir de hissediyorum zaten geleceğini.sabah test yaparım umutluyum diyordum ama bugünki hissiyatım ve ağrılarım farklı
ya çoknenteresan insan tedirgin oluyor ve ilginç bir şekilde tam hatırlamıyorum ne zaman başlamıltı ama hemen başlamdığını hatırlıyorumBen 5+6 oldum hala bulantı yok. Bi sıkıntı mi var acaba
kese ya da kalp atışını gördün müBen 5+6 oldum hala bulantı yok. Bi sıkıntı mi var acaba
Benim 6.haftda başladı ama herkeste olmazmışki bulantı kızkarBen 5+6 oldum hala bulantı yok. Bi sıkıntı mi var acaba
6 nin sonu muydu peki.Benim 6.haftda başladı ama herkeste olmazmışki bulantı kızkar
Başlangıcı kuzum6 nin sonu muydu peki.