2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun 03/07/2020 de saat 7 gibi kaset test yaptık pozitif çıktı 03/07/2020 de akşam 8 de doktora gitik kan verdim 164 çıktı 07/07/2020 de doktora gittim kese göründü 10-15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi daha gitmedim SAT 05/06/2020 idi yani 4 hafta 2 günlük iken kese bende görüldü

Merhaba kızlar. İdrar testi yaptım evde pozitif çıktı ama doktora gitmedim daha sat 11.06 karından ultrasonda bebklerinizi ilk ne zaman gördünüz. Doktora gitcem ama biraz daha beklesem mi bilemedim.
Biraz bekle canim adet gecikmesinden yaklasik 12 gun sonra gordum ben, deger 2000-4000 arası olmali demisti Dr.

Merhaba herkese 🙋‍♀️
Bende aranıza katılabilir miyim?
Eğer kısmetse bende mart annesi olucam.
Sat: ❤️8 haziran 💜
❤️11 temmuz kanda 4431💜
❤️13 temmuz karından kese görüldü💜
❤️20 temmuz'da kalp atışı için gidice💜
Sizlerle birlikte bilgi alışverişi içinde geçirmek istiyorum günlerimi.
Rabbim herkese en hayırlı en sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 🙋‍♀️🥰🤰

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun 03/07/2020 de saat 7 gibi kaset test yaptık pozitif çıktı 03/07/2020 de akşam 8 de doktora gitik kan verdim 164 çıktı 07/07/2020 de doktora gittim kese göründü 10-15 gün sonra kalp atışını duyarız dedi daha gitmedim SAT 05/06/2020 idi yani 4 hafta 2 günlük iken kese bende görüldü
Çok teşekkür ederim canım.

Merhaba herkese 🙋‍♀️
Bende aranıza katılabilir miyim?
Eğer kısmetse bende mart annesi olucam.
Sat: ❤8 haziran 💜
❤11 temmuz kanda 4431💜
❤13 temmuz karından kese görüldü💜
❤20 temmuz'da kalp atışı için gidice💜
Sizlerle birlikte bilgi alışverişi içinde geçirmek istiyorum günlerimi.
Rabbim herkese en hayırlı en sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. 🙋‍♀️🥰🤰
Hoşgeldin tatlım. Gözün aydın. Bilgileri verirsen ilk sayfaya eklerim ☺️😘

2000-4000 çok demişler değere çünkü kese göründükten 1 gün sonra benden yine testler istedi beta 1358 çıktı
Karindan ultronsonla bu aralikta goruldugunu söyledi zaten degerim 2000 oldugunda gorunmedi benim sonra tekrar baktirmadim ama üç gun sonra gördüm. Vajinal ultrason ile daha erken görünüyormus ama benim dr tercih etmedi.

Karindan ultronsonla bu aralikta goruldugunu söyledi zaten degerim 2000 oldugunda gorunmedi benim sonra tekrar baktirmadim ama üç gun sonra gördüm. Vajinal ultrason ile daha erken görünüyormus ama benim dr tercih etmedi.
Hımm anladım şimdi benimde karnımdan bakmıştı.Bana alttan bakmadılar ilk olduğu için bende pek bilmiyorum

Olmadı kızlar olmadı 7+3 bebek falan yok. Cuma kürtaj .cok üzgünüm. Rabbim sizlere yasatmasin
Canım senin adına çok üzüldüm lütfen kendini bırakma.seni çok iyi anlıyorum Bende geçen ay 15 haziranda 7 haftalık düşük yaptım çok zordu Allaha şükür 1 kızım var onla avuttum kendimi. Bak şimdi birdaha hamileyim rabbim nasip etti. O yüzden toparla kendini en kısa zamanda Allah sana sağlıklı bir bebek nasip etsin ben hep öyle dua ettim.

Kızlar nasılsınız. Bende artık aranıza katılıyorum. Burda bahsetmiştim 15 haziranda düşük yapmıştım rabbim tekrar nasip etti. Adet günü 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 510 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptırdım düzenli artış oluyor mu diye oda 1505 çıktı çok şükür. Pazartesi veya salı günü keseyi görmeye gidicem. Lütfen dualarınıza alın beni umarım sağlıklı bir gebeliğim olur

Kızlar benim bir sorum var. Benim sat 26 mayis sat a göre günüm 7+1 oluyor. Ben gebe kalmak icin ovulasyon testi yaptim ve ovulasyon gunum 9 hazirandi ve buna göre hesabim 5+1olmali. Ancak ulturosana göre 6+2 çıktı. Yani demem o ki bu ovulasyon testi yumurtami takip edemedi demekki adet bitiminde gebelik olmus çünkü. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kızlar nasılsınız. Bende artık aranıza katılıyorum. Burda bahsetmiştim 15 haziranda düşük yapmıştım rabbim tekrar nasip etti. Adet günü 1 gün geçtikten sonra kan testi yaptırdım 510 çıktı 2 gün sonra yani bugün tekrar yaptırdım düzenli artış oluyor mu diye oda 1505 çıktı çok şükür. Pazartesi veya salı günü keseyi görmeye gidicem. Lütfen dualarınıza alın beni umarım sağlıklı bir gebeliğim olur
Rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallah 😊
Canım kucağına almayı ve güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim.

Rabbim sağ sağlim kucağına aldırsın canım 🤗

Bu Türkiyede ki doktorlara bazen şaşıyorum. Almanyada tüm doktorlar ilk 3 ay vajinal bakıyorlar. Ve hiçbirseyde olmuyor hatta tüm detayları daha iyi görüyorlar. 6.hafta kalp atışını duyduk alttan pıt pıt atıyordu. Hala alttan bakıyorlar 27 temmuzda tekrar gidecem cinsiyeti için yine alttan bakacak. 3 ay bittikten sonra burada karından bakıyorlar. Yani hiçbişey olmuyor. Ayrıca dış gebelik en iyi alttan ve en erken alttan görülüyor. 8. Ve 9. Haftada dış gebelik olduğu anlaşılan dünya kadar kadın var sebebi karından bakılması kesenin bir türlü gözükmemesi. Ama vajinal ultrasonda daha 4. Haftada normal gebelik mi dışmı direk söylüyorlar

Rabbim sağ sağlim kucağına aldırsın canım 🤗
1 ay bile olmadan adet hamile kalmışsınız ne mutlu size. Sanırım diğeri kimyasal gebelikti. Çünkü düşük ardından hemen bu hamile olmanız biraz düşündürücü.,

X