2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bende hiç belirti yok sizi okudukça moralim bozuluyo korkuyorum. Kan testlerim 48 saat arayla 65,200, 535 çıktı. Bu hafta kese görüncekmiş hafta sonuna doğru giderim doktora dedim. İştahsızlık ve arada sağ kasığımda batma oluyor. O da hamile olduğumu bildiğim için hissediyor olabilirim. Tabi inş böyle sakin geçiririm diyorum da göğüs ağrım yok bulantım yok aşırı bi kasık veya belmaprımmyok. İdrara da suyu çok içtiğim için sık çıkıyorum bence

Seni en iyi anlayan benimdir.ilk gebeligimde hic belirti yasamadim yemegimi kendim yaptim balik bile kizarttim😂 belirtim.yoktu gebe hissetmiyordum tekmeler baslayinca icim rahatladi tekme attiginda icimde bir minik kuzucuk var kalbi atiyor diye sevinirdim.simdi yine belirtim yok ben mi hamileyim baskasimi belli degil😂 kafana takma hatta boyle oldugu icin sevin mide bulantisi zorlastiriyor hayati kolay degil.ceken ark.Allah yardimvisi olsun

Seni en iyi anlayan benimdir.ilk gebeligimde hic belirti yasamadim yemegimi kendim yaptim balik bile kizarttim😂 belirtim.yoktu gebe hissetmiyordum tekmeler baslayinca icim rahatladi tekme attiginda icimde bir minik kuzucuk var kalbi atiyor diye sevinirdim.simdi yine belirtim yok ben mi hamileyim baskasimi belli degil😂 kafana takma hatta boyle oldugu icin sevin mide bulantisi zorlastiriyor hayati kolay degil.ceken ark.Allah yardimvisi olsun
Amin ya gerçekten. Çok sağol. Hamile olduğumu hatırlamak için test sonuçlarımı açıp bakıyorum. İnşallah ben de duyarım o tekmeleri 🙏🏻☺️

Kaç haftadan sonra karın büyür kızlar

o biraz vücuduna göre de değişir ama 12 haftadan sonra böyle ufak bir şişlik olmuştu bende hani hamile olduğumu anlıyordum:)

Ya kızlar bende hiç belirti yok sizi okudukça moralim bozuluyo korkuyorum. Kan testlerim 48 saat arayla 65,200, 535 çıktı. Bu hafta kese görüncekmiş hafta sonuna doğru giderim doktora dedim. İştahsızlık ve arada sağ kasığımda batma oluyor. O da hamile olduğumu bildiğim için hissediyor olabilirim. Tabi inş böyle sakin geçiririm diyorum da göğüs ağrım yok bulantım yok aşırı bi kasık veya belmaprımmyok. İdrara da suyu çok içtiğim için sık çıkıyorum bence

hiç korkma bence, benim ilk hamileliğim öyleydi ama bu çok acayip midemde hep bir bulantı kusturmuyor ama hiç ağzımın tadı yok bir şey de yemek istemiyor canım, ama aç kalınca da fena oluyor ne yapsam şaşırdım

Yaaa 😔 yatağının başucunda leblebi falan tut. Kalkmadan onu ye sonra yavaşça kalk yataktan. Biyerde okumuştum acıkınca daha kötü oluyomuş mide. Kuruyemiş yemeyi dene. Ceviz çiğ badem fındık. Ben günde birer avuç yemeye çalışıyorum şuanda. Bi de dut kurusu iyi geliyo diyolar. Bunları bi deneyin isterseniz

Ya inşallah öyle sakin geçer bir şikayetim yok aslında. Benim annemde de mide bulantısı çok oluyormuş. Adet gününde başlamış hatta 3 hamileliğinde de. Bir de bir arkadaşım böyle sakin geçiriyordu bebeği kaybetti 3 aylıkken karnında. İkinci hamileliğinde mide bulantısı çok yaşadı ve sağlıklı bir şekilde doğum yaklaştı şimdi. Galiba ben bu durumdan korkuyorum. Aklıma da getirmek istemiyorum tabii.
Yok kuzu oyle dusunme herkesun hamileliği baskadir zaten mide bulantilari 5+6 basladi bende. Senin suan cok erken gogslerm falanda benun yavas yavas buyudu agridi suan agrisi gecti bende korktm bebegime bisy oldu diye ama bi belirti bitip digeri basliyo iyi dusun iyi olsun degerin cok iyi benimde ilk degerim 65 ikincisi 203 tu doktorumda cok iyi artmis dedi 48 saatte dedi suan cok sukur bi sikintisi yok bebegin

Sabahları aşırı göğüs ağrısı ile uyanıyorum sonra geçiyor, çok ayakta kalınca karnıma hafif ağrılar giriyor. Bunlar dışında hiiiç belirti yok göğüs ağrısı çok bariz belli ama karın ağrım o kadar da değil. Demem o ki arkadaşların bazıları belirtisiz hamilelik yaşamış ama ben yine de korkuyorum. 😑
Bulantıdan yakınan arkadaşlar için üzülüyorum rahatsız oluyorlar diye ama benimde bulansa en azından oralarda herşey yolunda olduğunu bilirdim diyorum. Bir insan kusmaya özenir mi yahu:halay: inşallah herşey yolundadır çok endişeliyim..

Sabahları aşırı göğüs ağrısı ile uyanıyorum sonra geçiyor, çok ayakta kalınca karnıma hafif ağrılar giriyor. Bunlar dışında hiiiç belirti yok göğüs ağrısı çok bariz belli ama karın ağrım o kadar da değil. Demem o ki arkadaşların bazıları belirtisiz hamilelik yaşamış ama ben yine de korkuyorum. 😑
Bulantıdan yakınan arkadaşlar için üzülüyorum rahatsız oluyorlar diye ama benimde bulansa en azından oralarda herşey yolunda olduğunu bilirdim diyorum. Bir insan kusmaya özenir mi yahu:halay: inşallah herşey yolundadır çok endişeliyim..
Gönderemmi bulantıdan bi kuple 😀

X