2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yaa neden şüphelenmiştin ki kuxum benim gözümden kaçmış
Canım şöyle olmuştu geçen hafta gittik doktorum kalp atışını dinletti gördük bebeği de ama kesenin içinde üst tarafta minik bir parlaklık vardı, doktor da ikizlerde böyle oluyo ama canlı değil şu an belki de kesenin zarı parlıyodur dedi ikiz ihtimali olabilir ama sen tek bebek diye düşün şimdilik birdahakine netleşir demişti

Sabahları aşırı göğüs ağrısı ile uyanıyorum sonra geçiyor, çok ayakta kalınca karnıma hafif ağrılar giriyor. Bunlar dışında hiiiç belirti yok göğüs ağrısı çok bariz belli ama karın ağrım o kadar da değil. Demem o ki arkadaşların bazıları belirtisiz hamilelik yaşamış ama ben yine de korkuyorum. 😑
Bulantıdan yakınan arkadaşlar için üzülüyorum rahatsız oluyorlar diye ama benimde bulansa en azından oralarda herşey yolunda olduğunu bilirdim diyorum. Bir insan kusmaya özenir mi yahu:halay: inşallah herşey yolundadır çok endişeliyim..
Dur senin de 3 güne başlar bulantı. Bende perşembeden beri var. Daha erken az daha bekle😄

Canım şöyle olmuştu geçen hafta gittik doktorum kalp atışını dinletti gördük bebeği de ama kesenin içinde üst tarafta minik bir parlaklık vardı, doktor da ikizlerde böyle oluyo ama canlı değil şu an belki de kesenin zarı parlıyodur dedi ikiz ihtimali olabilir ama sen tek bebek diye düşün şimdilik birdahakine netleşir demişti
Yaaa anladım canım ben görmemişim bu yorumunu ☺️

Yok sendeki ni ben almiiiim 😀
Gördün mü kimsecikler istemiyor böyle olmayı :cry:
Annemin hiç midesi bulanmazmış belkide anneme benzedim diyorum. İnşallah benzememişimdir, en azından bu konuda:halay: hayır birde daha kese falanda görmedim ya o yüzden de gerginim. Perşembe gününü heyecanla ve korkuyla bekliyorum 😑

Gördün mü kimsecikler istemiyor böyle olmayı :cry:
Annemin hiç midesi bulanmazmış belkide anneme benzedim diyorum. İnşallah benzememişimdir, en azından bu konuda:halay: hayır birde daha kese falanda görmedim ya o yüzden de gerginim. Perşembe gününü heyecanla ve korkuyla bekliyorum 😑
Benim annemde de çok bulantı olmuş kız seninkide ondandır takma kafaya

Ekliyorum canım💖
Teşekkür ederim canım

Benimde daha önce 8 haftalık kalp durması sebebi ile kürtajım var daha sonra bir kimyasalım birde bu sene başında dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama dış gebelikmi değilmiydi belli olmayan sonradan rahimde oluşan geö gebelikten bir kürtajım var.

Bende o yüzden bu gebeliğimde korkuyorum çokk.
Perşembe dr kontrolüm var benimde. Dua edin banada kızlar

Haklısın ondan olabilir. Perşembe günü bir görsem sağlıklı olduğunu, belki bu kadar takmam 😔
inşallah bebeğim 😘
Teşekkür ederim canım

Benimde daha önce 8 haftalık kalp durması sebebi ile kürtajım var daha sonra bir kimyasalım birde bu sene başında dış gebelik şüphesi ile gittiğim ama dış gebelikmi değilmiydi belli olmayan sonradan rahimde oluşan geö gebelikten bir kürtajım var.

Bende o yüzden bu gebeliğimde korkuyorum çokk.
Perşembe dr kontrolüm var benimde. Dua edin banada kızlar
Umarım bu kez sağlıklı bi şekilde meleğine kavuşursun canım🤲🤲

Sabahları aşırı göğüs ağrısı ile uyanıyorum sonra geçiyor, çok ayakta kalınca karnıma hafif ağrılar giriyor. Bunlar dışında hiiiç belirti yok göğüs ağrısı çok bariz belli ama karın ağrım o kadar da değil. Demem o ki arkadaşların bazıları belirtisiz hamilelik yaşamış ama ben yine de korkuyorum. 😑
Bulantıdan yakınan arkadaşlar için üzülüyorum rahatsız oluyorlar diye ama benimde bulansa en azından oralarda herşey yolunda olduğunu bilirdim diyorum. Bir insan kusmaya özenir mi yahu:halay: inşallah herşey yolundadır çok endişeliyim..

Bende gögüs hassasiyeti olsa onada razi olucam ama oda yok. Umarım icerde herşey yolundadir.

Yerim seni 😄 ama cidden çekilecek bisey degil ya. Ben de internete göre 6+1 im ama dr bikaç gün geriden geliyo kese demişti
Bende seni yeriiim:KK15: Yaa öyle mi demişti birkaç günden birşey olur mu ki ben bebek gelişimi 2 hafta geriden gelmediği sürece sorun yok diye duymuştum tabi ilerleyen dönemler için duydum bunu. O fark kapanır merak etme kuzum😍💕

X