- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.201
Sağol canm Rabbim hepimizin evladını bizlere bağışlasın. Bakalım bende merak ediyorum.Ya kımdı gecen bırı sankı oglus dıye sevdım demıstı senmıydın canım
Allah bagıslasın canım bakalım belirti farklı olunca cinsiyet farklı olaca mı
Ya valla bana da öyle geldi ve inanılmaz duygulandım. Duvara asmalık bir ultrason görüntüsü olmuş canım.Güzel haberlerin için maşallah öncelikle canım. Darısı bizlereUltrason görüntüsü bana da erkeği çağrıştırdı
Merhaba ben de İzmir’de yaşıyorum. Nereye ve ne kadara gidiyordunuz acaba? Çünkü hastahaneler de artık pahalı aynı paraya geliyor. İki tane hastahane değiştirdim ikisinde de doktorlar çok tatlıydı fakat hastahanede sıra bekleyip sürüneceğime özel muayenehaneye bi tık fazla verip rahat edeyim diyerek Alsancak’ta özel muayenehaneye gidiyorum.arkadaşlar merhaba, ben izmirdeyim. şimdiye kadar bebiş sahibi olmak istediğimiz dönemde tedavi amaçlı gittiğimiz doktora devam ediyorduk ama muayene ücreti oldukça pahalı. Şimdi özel bir hastanede devam etmek istiyorum. aranızda İzmirde olanlar var mı? hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var :) Tüm bebişlere ve güzel annelerine sevgiler
ben İsrael Aruh'a gidiyordum. muayene ücreti 700 TL şuan 2 hafta bir olduğu için her seferinde almıyo ama ayda bire düşünce alır sanırım. Doğum ücretini sormadım bile yüksek olur diye düşündüm. Çok iyi bir doktor. aşırı memnunum ama maddi açıdan zorlanırım. Galende feyza hanıma ilk çocuk düşünmeye başladığımızda gitmiştim ama bir kaç konuda güvenimi zedelemişti ona gitmeyi düşünmüyorum. Sizin doktorunuz kim? bir de doğumu nerede yapıyor?Merhaba ben de İzmir’de yaşıyorum. Nereye ve ne kadara gidiyordunuz acaba? Çünkü hastahaneler de artık pahalı aynı paraya geliyor. İki tane hastahane değiştirdim ikisinde de doktorlar çok tatlıydı fakat hastahanede sıra bekleyip sürüneceğime özel muayenehaneye bi tık fazla verip rahat edeyim diyerek Alsancak’ta özel muayenehaneye gidiyorum.
Öncesinde Tınaztape Galen hastahanesi manavkuyu tarafında ( muayene ücreti 120 gibi bir şey artı tahlil vs derken oluyor sana 200) Feyza hanıma gidiyordum memnundum ama dediğim gibi özel muayanahanede ilgi de özel oluyor sanki her dakika doktora ulaşabiliyorum
Bazen doz yeterli gelmiyor ben de gece yatarken 2 alıyorum öğlen 1 alıyorum buna rağmen hafif bulantı var ama az kaldı dayanİki günde prilama da bağışıklık kazandım resmen.Kusma bulantı tam gaz devam.Wala tadını cikaramiorum hamileliğinresmen sürüm sürüm Sürünüyorum.Ya hiç geçmezse
Ben Alsancakta sümeyra tatar’a gidiyorum. İnanılmaz kibar haftasonu bile beni sorunlarımda cevapsız bırakmıyor. Muayene ücreti nakitte 250 tl (bir muayene bir kontrol oluyor yani iki kere gidip bir kere ücret ödüyorsunuz) ve hiç paragöz bir doktor değil yapılması gerek testleri ben de yapıyorum ama istersen ücretsiz devlette yaptır gel ben sonucunu değerlendireyim dedi doğum fiyatını henüz sormadım ama çok uçuk değildir diye düşünüyorum. Medicana ve Atasağlık hastahanelerinde doğum yaptırıyor şimdilik biz karar vermedik. Çok tatlış çok kibardır tavsiye ederim :)ben İsrael Aruh'a gidiyordum. muayene ücreti 700 TL şuan 2 hafta bir olduğu için her seferinde almıyo ama ayda bire düşünce alır sanırım. Doğum ücretini sormadım bile yüksek olur diye düşündüm. Çok iyi bir doktor. aşırı memnunum ama maddi açıdan zorlanırım. Galende feyza hanıma ilk çocuk düşünmeye başladığımızda gitmiştim ama bir kaç konuda güvenimi zedelemişti ona gitmeyi düşünmüyorum. Sizin doktorunuz kim? bir de doğumu nerede yapıyor?
Yanlış hatırlamıyorsam hemen çıkmıyordu sonuç hatta benim ilkinde bi ay sonra gittiğimde üçlü testten önce değerlendirmişti sonuçlarımı. 1-2 hafta sonra çıkıyor olabilirYa valla bana da öyle geldi ve inanılmaz duygulandım. Duvara asmalık bir ultrason görüntüsü olmuş canım.ygmygm
Benim de cumartesi randevum var. İkili testin sonucunu hemen söylüyor mu doktor. Cahilliğimi bağışlayın girlzz
doktorunla konusrsan zofran yazar belkı ılk gebelıgımde 6 aya kadar onunla ayakat durmustum bıde acılde serum verdıklerınde toparlıyorsun bırazİki günde prilama da bağışıklık kazandım resmen.Kusma bulantı tam gaz devam.Wala tadını cikaramiorum hamileliğinresmen sürüm sürüm Sürünüyorum.Ya hiç geçmezse
Zofranın zararı var mı gebelikte günde kaç kere kullanıyordunzdoktorunla konusrsan zofran yazar belkı ılk gebelıgımde 6 aya kadar onunla ayakat durmustum bıde acılde serum verdıklerınde toparlıyorsun bıraz
Evet bendimYa kımdı gecen bırı sankı oglus dıye sevdım demıstı senmıydın canım
Allah bagıslasın canım bakalım belirti farklı olunca cinsiyet farklı olaca mı
Bak görüyomusunEvet bendimöyle çıkmıştı ağzımdan
Çok şükür canımKızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı
Canım normalde kan veriyorsun 2 güne çıkıyor birde usg ile burun ve enseye bakıyor ben kan vermedimYa valla bana da öyle geldi ve inanılmaz duygulandım. Duvara asmalık bir ultrason görüntüsü olmuş canım.ygmygm
Benim de cumartesi randevum var. İkili testin sonucunu hemen söylüyor mu doktor. Cahilliğimi bağışlayın girlzz
Kesin değil dedi ama
Canım ablam doktor onla konuştum 14-9dan sonrası yüksek dedi heyecandan yüksek çıkabiliyormuş sorun yok ondan bi şey dememiştirÇok şükür canımbenımde aynı çıktı yüksekmi doktor bişey demedi
Renkli gösteriyor mu ikili taramada. Aradan 8 yıl geçti unuttum da11+5 canım
evet kesin değil dedi çok kaptırmak istemiyorumm
kızım var canım
11+5 im canım zamanıymış
ALLAH basimizdakilere vicdan versin ne diyimGözün aydın, benim hem 2,5 yaşında çocuk, hem gebeliğe rağmen nasılsa online ders yapıyorsunuz diye izin vermediler. Kötüysem sağlık raporu alacakmışım.