- 22 Kasım 2016
- 954
- 1.444
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.241
Benım 12. Hafta 1 kilo almışım ama asıl olay şimdi başlıyor benceeeKızlar kilolar ne durumda ? Benim kaç gündür iştahım açık500 gram almışım. İlk 3 ayda kilo almak istemiyordum ama kabızlıktan mi yoksa gerçekten kilo mu bilmiyorum aldığım Sizler kilo aldınız mı
Yok kuzum bana daha tahmin yapmadı doktorum.9 haftaligiz bizSağol canım benim seninde gönlünden geçenin sağlıkla sıhhatle sana gelmesini istiyorum diliyorummmbir arkadas daha vardı therealsinner galiba kız bebiş tahmini yapmıştı doktoru
Yedim bitti 2saat sürdü maşallah ama bana kötü koku geliyo yemekler inşallah geçerSanki bir kaç arkadaş yazmıştı. Serum her halukarda daha etkili oluyor diye
Hangisi hayırlısıysa o olsun senin için de, minnoş için de
arkadaşlar merhaba, ben izmirdeyim. şimdiye kadar bebiş sahibi olmak istediğimiz dönemde tedavi amaçlı gittiğimiz doktora devam ediyorduk ama muayene ücreti oldukça pahalı. Şimdi özel bir hastanede devam etmek istiyorum. aranızda İzmirde olanlar var mı? hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var :) Tüm bebişlere ve güzel annelerine sevgiler
Çoğu hastanede öyle normal doğum mesai saati icinde olmazsa nöbetçi dr giriyor. Bülent beyde durumu bilmiyorum çünkü benim ikinci bebek de sezeryan olacağı için zaten o girecek kısmetse ama sunu biliyorum Egepol dogum alanında cok başarılı. Kuzenimin esi 5 yıl önce gece normal doğuma alındı nöbetçi dr girmesine rağmen cok memnun kalmıştı burdan. Siz gene arastirin ama Bülent beye gidip memnun olmayan yok karar sizinMerhaba, Bülent bey doğuma giriyor mu? Egepolle ilgili öyle bir şey duymuştum. Doğuma hangi doktor denk gelirse o giriyor diye ama doğru mu acaba?
Bende 1 kilo almışım. Geçen gebeligimde iki haftada iki kilo aldigim için bence iyi. Zaten yürüyüşe başlıyorum artıkBenım 12. Hafta 1 kilo almışım ama asıl olay şimdi başlıyor benceee
Ayy dedim artık vallaoffff bana kilo deme nolur geçen bayıldım dedim ya ondan sonra bir saldım bir saldım iki haftadır yenmedik şey bırakmadım hele ki o kadar dikkat ediyordumyarın da memlekete gidicem annemleree kalıcam kessin kilo alıcam kesin
Aaa öyle mi gözümden kaçmış demek kiSağol canım benim seninde gönlünden geçenin sağlıkla sıhhatle sana gelmesini istiyorum diliyorummmbir arkadas daha vardı therealsinner galiba kız bebiş tahmini yapmıştı doktoru
Çok değil aslında olması gereken bu ama bence de ilerleyen haftalarda iştahımiz tavan yapacak korkuyorumBenım 12. Hafta 1 kilo almışım ama asıl olay şimdi başlıyor benceee
Günlerimiz yakın aslında ilk 3 ayda iki kilo normal kabul ediliyor ama hamile kaldığımız kiloya da bağlı tabi kiBende 1 kilo almışım. Geçen gebeligimde iki haftada iki kilo aldigim için bence iyi. Zaten yürüyüşe başlıyorum artık
Sen kalmışsın aklımda canım kalça açısına göre birisi kız demişti kimdi acabaYok kuzum bana daha tahmin yapmadı doktorum.9 haftaligiz biz
Daha karar veremedim işteBazen net görebilmeleri icin bastırabiliyorlar canım. Genellikle idrara sıkışık istiyorlar. Ankarada hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun peki?
Kilo fena canım ya insülin direncim var normal yiyorum ama çok hızlı alıyorum 1 2 hafta dikkat edicem yoksa ilaç kullanmaya başlayacağımKızlar kilolar ne durumda ? Benim kaç gündür iştahım açık500 gram almışım. İlk 3 ayda kilo almak istemiyordum ama kabızlıktan mi yoksa gerçekten kilo mu bilmiyorum aldığım Sizler kilo aldınız mı
Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun. Bende ankaradayım malesef ben de karar veremedim. Gittiğim bi dr. var memnunum ama dr.um da hamile karnı burnunda 1-2 aya kalmaz doğurur izne ayrılır kalacam ortada. Arayış icerisindeyim o yüzden. Aklımda bi yer var ama bilemiyorum kararsizimDaha karar veremedim iştekoruda yaptım ilk doğumunu anestezi ekibi hariç memnun kaldım.
Anladım cnm hakkında hayırlısı olsun. Bende ankaradayım malesef ben de karar veremedim. Gittiğim bi dr. var memnunum ama dr.um da hamile karnı burnunda 1-2 aya kalmaz doğurur izne ayrılır kalacam ortada. Arayış icerisindeyim o yüzden. Aklımda bi yer var ama bilemiyorum kararsizim
Çok teşekkür ederim bulantım yatıştı iyiyim şükür kabadanda iğne yaptı acıyo orası bayaMaşallah cnm bebeğin iyi olmasına çok sevindimtansiyonun da yüksek değil bence doktor bişey dedi mi ama heyecandansa normal ya korkma evde sakın olduğun bir vakitte kontrol et
Maşallah canım ya çok sevindimilk cinsiyet tahmini senden sanırım çok sevindim umarım test sonucu ile de netleşir
Yaaaa yerim ben o ağzını burnunu
Merhaba eltim de hamile bayaa kötü bir ayda 4 kilo verdi . Serum alıyor şimdi çok iyi geldiğini söylüyor. Doktorunla görüşüp alabilirsin aslında çok geçmiş olsun
Çok şükür cnm masallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasınakuzum doğuma daha vakit var bebeğin duruşuna senin durumuna göre kararını verirsin
yoook ama doktor muayenesine en son gittiğimde almamışsın dedi. memleketten dönünce tartılmayı beslenme düzenime geri dön(ebil)meyi planlıyorum. bakalımAyy dedim artık vallaama rahatça yemek yemek çok güzel biseymis ya hasret kalmışım ooo memleket karistiysa içine gelsin anne yemekleri gelsin kilolar kaç kilo aldin peki baktın mı hiç
Oy oy maşallah nasıldı hareket ediyormuyduu minik kuşKızlar selam ,bugün kontrolüm vardı ,bebişimi gördüm geldimmDarısı bekleyenlere
Haftaya nipty testi yaptır dedi ,benim gittigim hastane de yapıyormuş kendi bünyesinde yapan tek hastaneymiş ,başka firmada da yaptırabilirim benzer fiyatlar zaten biraz araştıracağım bakalım.Testi yaptıranlar arasında gebelik teminatı olanlar acaba karşıladı mı sigortaları merak ettim
Balık yaği ,vitamin ve demir hapı yazdı.Bizden haberler böyle güzel anneler ve tatlı bebişleri
O testi bizde olcaz mı ki demedi amaKızlar selam ,bugün kontrolüm vardı ,bebişimi gördüm geldimmDarısı bekleyenlere
Haftaya nipty testi yaptır dedi ,benim gittigim hastane de yapıyormuş kendi bünyesinde yapan tek hastaneymiş ,başka firmada da yaptırabilirim benzer fiyatlar zaten biraz araştıracağım bakalım.Testi yaptıranlar arasında gebelik teminatı olanlar acaba karşıladı mı sigortaları merak ettim
Balık yaği ,vitamin ve demir hapı yazdı.Bizden haberler böyle güzel anneler ve tatlı bebişleri
Kızlar kilolar ne durumda ? Benim kaç gündür iştahım açık500 gram almışım. İlk 3 ayda kilo almak istemiyordum ama kabızlıktan mi yoksa gerçekten kilo mu bilmiyorum aldığım Sizler kilo aldınız mı