- 6 Şubat 2021
- 263
- 372
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.181
Yaaa çok şekeer fındık burun darısı başımızaAmin canım benim tontişimin suratına bakın teyzeleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok şekeer fındık burun darısı başımızaAmin canım benim tontişimin suratına bakın teyzeleri
Ikili taramayami girdiniz iyi de erken değil mi. Beni 12+4 de cagirdiDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükür zorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
11+5 canımYa ne kadar büyümüş maşallah kaç hafta sizin
evet kesin değil dedi çok kaptırmak istemiyorummGeliyor delikanlı saglıklı sıhatli olsunda inşallah bakalım bir hafta sonra kesınlesecek senın ne cıkacak
kızım var canımİlkının cinsiyet neydi?
11+5 im canım zamanıymışIkili taramayami girdiniz iyi de erken değil mi. Beni 12+4 de cagirdi
Oğlum varİlkının cinsiyet neydi?
Ben de ilk çocuk oncesi nasılsa cocuk olmuyor diye eşimi kediye ikna etmiştim. Ama şu an sebebini tam hatırlamasam da kadın dogumcum eğer eskiden beri evde kedi olsaydı ok ama artık almayın demişti. Risk neydi emin değilim ama paylaşmak istedim.Allahimmmm bu nasıl bı güzelliktir muhtesemmmmbiz de kedi alicakken hamile kaldım vazgeçmedik tabi alicazinşallah önümüzdeki ay.Daha önce köpeğim vardı evlenmeden önce.Simdi de kedi bakmaya karar verdik.Muhtesem hayvanlar yaaa.
Aynıymışız. Oğlum dogunca ilkokula mı yazdırsak demiştik :) Ama ikinciler çabuk doğar deniyor.Ben ilkinde çatlayacaktım sabırsızlıktan. 41. Haftada doğurdum bu da o kadar bekletirse yay doğar artık
Ya kımdı gecen bırı sankı oglus dıye sevdım demıstı senmıydın canım11+5 canım
evet kesin değil dedi çok kaptırmak istemiyorumm
kızım var canım
11+5 im canım zamanıymış
Allah bagıslasın canım bakalım belirti farklı olunca cinsiyet farklı olaca mıOğlum var
benim de aynı oluyor:) muayene bitince doktorum tekrar ölçüyor normale dönmüş oluyor:)Kızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı
Ayy resmen bebiş bu surata baaakk . Ay hadi biz de inşallahAmin canım benim tontişimin suratına bakın teyzeleri
Benim ilk doktorum Aylin Anıl Arslandı. Genel olarak iyiydi, sadece kişisel bazı nedenlerden bu gebelikte dr değiştirdim. Şimdi İrem Özyüncü. Samimi iyi bir doktor. Bence doktorun aletlerinin kalitesi önemli, bu yuzden görememiş olabilir. Bu arada bu drlarda da dogum dahil paket 8000 +Merhaba arkadaşlar bir şey danışacaktım. İkinci gebeliğimin daha ilk haftalarındayım. İlk doğumum sezaryen oldu. Dün doktora keseye bakması için muayeneye gittiğimde dikişlerime ultrason aletiyle öyle bi bastırdıki hala dikişlerim acıyor. Bastırmazsam bağırsaklarını görüyorum dedi. Ama bu kadar da bastırılı mı anlamadım ki. Normal mi bu kızlar? Lütfen yardımcı olun. Ankara ‘dayım doğru düzgün bir kadın doğumcu bulamadım. Fiyatlar da ortada en düşük 6500 dan sadece doğum başlıyor. Lütfen yardımcı olun.
Zamanında gelsinler ya ne erken ne geçAynıymışız. Oğlum dogunca ilkokula mı yazdırsak demiştik :) Ama ikinciler çabuk doğar deniyor.
maşallah , iyice belli olmuşAmin canım benim tontişimin suratına bakın teyzeleri
Gözün aydın, benim hem 2,5 yaşında çocuk, hem gebeliğe rağmen nasılsa online ders yapıyorsunuz diye izin vermediler. Kötüysem sağlık raporu alacakmışım.Zaten birkac saat sonda takili kalıyor sonra çıkarıyorlar sıkıntı yapılacak bir durum değil merak etmeyin
Kizlar yırttım şükürler olsun müdürüm hamileligimden oturu gelmesin demis. 10 yas alti cocugu olanlara esnek çalışma bile verilmedi ama hamile oldugun için esneklik sagladilar sagolsunlar yarından itibaren kısmetse evdeyim
Gözün aydın, sağlıklı çıkmış :) Cinsiyet bir süre daha heyecan konusu olur heraldeDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükür zorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
Canım maşallah ya çok güzel darısı bize inşallahAmin canım benim tontişimin suratına bakın teyzeleri
İnsan inanamıyor dimi ya bir baktığın noktacık haftalar için herşeyiyle müthiş bir bebek oluyor mucize buYaaaaa bir sonraki kontrolumde ben de göreceğim böyle bir kafacik yaaaaa ay cok guzelllllll maasallahhhhh