2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya ne kadar büyümüş maşallah kaç hafta sizin
11+5 canım😍
Geliyor delikanlı 😁 saglıklı sıhatli olsunda inşallah bakalım bir hafta sonra kesınlesecek senın ne cıkacak
evet kesin değil dedi çok kaptırmak istemiyorumm 😻😻🙈🙈
İlkının cinsiyet neydi?
kızım var canım 🥰🥰💓💓💓
Ikili taramayami girdiniz iyi de erken değil mi. Beni 12+4 de cagirdi
11+5 im canım zamanıymış 😍😍🥰

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı başınıza 🥰🥰🥰💓💓💓😚😚😚😚 ikinci kez bu duyguları yaşamak çok güzel 😍😍 tahmini doğrumu haftaya görecegız kordonla karıştırma ihtimali geldi aklıma 🙈🙈😍😍😅😅 yaa birde suratına bakınca yine babaya benzettim galiba aagaghsjdjrrk😃😃😃😃 hepinizi seviyorummm 💓

Allahimmmm bu nasıl bı güzelliktir muhtesemmmm😍😍😍biz de kedi alicakken hamile kaldım vazgeçmedik tabi alicaz😀inşallah önümüzdeki ay.Daha önce köpeğim vardı evlenmeden önce.Simdi de kedi bakmaya karar verdik.Muhtesem hayvanlar yaaa.
Ben de ilk çocuk oncesi nasılsa cocuk olmuyor diye eşimi kediye ikna etmiştim. Ama şu an sebebini tam hatırlamasam da kadın dogumcum eğer eskiden beri evde kedi olsaydı ok ama artık almayın demişti. Risk neydi emin değilim ama paylaşmak istedim.

Merhaba arkadaşlar bir şey danışacaktım. İkinci gebeliğimin daha ilk haftalarındayım. İlk doğumum sezaryen oldu. Dün doktora keseye bakması için muayeneye gittiğimde dikişlerime ultrason aletiyle öyle bi bastırdıki hala dikişlerim acıyor. Bastırmazsam bağırsaklarını görüyorum dedi. Ama bu kadar da bastırılı mı anlamadım ki. Normal mi bu kızlar? Lütfen yardımcı olun. Ankara ‘dayım doğru düzgün bir kadın doğumcu bulamadım. Fiyatlar da ortada en düşük 6500 dan sadece doğum başlıyor. Lütfen yardımcı olun.
Benim ilk doktorum Aylin Anıl Arslandı. Genel olarak iyiydi, sadece kişisel bazı nedenlerden bu gebelikte dr değiştirdim. Şimdi İrem Özyüncü. Samimi iyi bir doktor. Bence doktorun aletlerinin kalitesi önemli, bu yuzden görememiş olabilir. Bu arada bu drlarda da dogum dahil paket 8000 +

arkadaşlar merhaba, ben izmirdeyim. şimdiye kadar bebiş sahibi olmak istediğimiz dönemde tedavi amaçlı gittiğimiz doktora devam ediyorduk ama muayene ücreti oldukça pahalı. Şimdi özel bir hastanede devam etmek istiyorum. aranızda İzmirde olanlar var mı? hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var :) Tüm bebişlere ve güzel annelerine sevgiler :KK200:

Zaten birkac saat sonda takili kalıyor sonra çıkarıyorlar sıkıntı yapılacak bir durum değil merak etmeyin

Kizlar yırttım şükürler olsun müdürüm hamileligimden oturu gelmesin demis. 10 yas alti cocugu olanlara esnek çalışma bile verilmedi ama hamile oldugun için esneklik sagladilar sagolsunlar yarından itibaren kısmetse evdeyim
Gözün aydın, benim hem 2,5 yaşında çocuk, hem gebeliğe rağmen nasılsa online ders yapıyorsunuz diye izin vermediler. Kötüysem sağlık raporu alacakmışım. :63:

Doktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükür 🙏 zorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi 😄😄 ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun 🥰🥰🥰🧿🧿🧿
Gözün aydın, sağlıklı çıkmış :) Cinsiyet bir süre daha heyecan konusu olur heralde

İki günde prilama da bağışıklık kazandım resmen.Kusma bulantı tam gaz devam.Wala tadını cikaramiorum hamileliğin😢resmen sürüm sürüm Sürünüyorum.Ya hiç geçmezse😢😢

X