- 23 Mart 2021
- 167
- 193
- 32
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.161
Teşekkür ederim canım çok sağol doktor tansiyondan korktu engel olamıyorum ki sakinken ölçsün tansiyonuOluur oluuur. Engel olamadığımız heyecan ve tereddütlerden o
Bu arada oooh maşallah iyimiş herşey çok sevindim
Teşekkür ederim canım çok sağol doktor tansiyondan korktu engel olamıyorum ki sakinken ölçsün tansiyonu
Doktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürBiz de heyecanla bekliyoruz haberini
hadi gözün aydın maşallahDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
Amin canım benimhadi gözün aydın maşallahdarısı bizlere
Doktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
Amin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
anaa baya büyümüş ya bu fındıkAmin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
Benimde ilkine göre süper geçti diyebilirim. 4 ay boyunca bütün gün bulantı kusma olmuştu ve bel ağrısı çoktu şimdi o da yokAyy süper maşallah benım hala yokluyor ama çok ağır geçirmedim ilk gebeliğe göre süperim öyle diyim
Amin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
Süper ya erken tahmin de gelmişDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
Yaa maşallah nasıl büyümüş çok netAmin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
Geliyor delikanlıDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
İlkının cinsiyet neydi?Benimde ilkine göre süper geçti diyebilirim. 4 ay boyunca bütün gün bulantı kusma olmuştu ve bel ağrısı çoktu şimdi o da yok
Çok güzel maşallah cnm. Hakkında hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun inşallahDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
Yaaaa çok şükür canimm, hayirlsii olsun cok sevindim sağlıklı sihhatli olmasınaDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
benimki de aksine hep düşük çıkıyor dün 7/4ü gördüm meselaKızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı
Ayyy maşallah yüreğim pırpır etti birden ne kadar net ne kdar güzel büyümüşAmin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
Kızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı
benimki de aksine hep düşük çıkıyor dün 7/4ü gördüm meselageçmiş olsun gözün aydın
yaaa ne kadar minnoş bişey küçücük ama cidden ağzı burnu falan var çok ilginç geliyoAmin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
Yaaaaa bir sonraki kontrolumde ben de göreceğim böyle bir kafacik yaaaaa ay cok guzelllllll maasallahhhhhAmin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri