2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aa baya az kalmış ne ara geçti bunca ay çocuklu hamile olmak gerçekten yorucu ağlayıp duruyordum. ama senin son haftalarınmış az daha dayan her şey güzel olcak inşallah o güzel kokusunu çekeceksin bebeğinin
Parkta peşine koşmanda yorucu olur bence de başkası götürsün. annenle yakınsanız eşyaları da o ütülesin seni daha çok yormasınlar

Bizimkiler hep ayrıydı abimiz gece fazla uyanmıyor uyandığı zaman da baba ilgilendi mecburen. Kızım sürekli uyanıyor ben sabaha kadar emzir yatır kaldır yatır kaldır onunla ancak uğraşıyorum küçüğün gece uykuları iyiyse şimdi ayrılır bence ama değilse git gel çok zor oluyor

Maşallah abi odasına alıştı demek ki. Babasının ilgilenmesi de güzel. benim kız bana alıştığından uyanırsa beni istiyordu babası zaten top patlasa da uyanmıyor.
küçük oğlumun gece uykusu diş döneminden kötü sürekli kalkıyorum. Aynı odadayken en azından ablası kalkmıyor o konuda rahatladım.2 çocuklu annelere Allah fazladan kolaylık versin

Dolu dolu geçiyo hele çocuk varsa onunla uğraşmaktan da anlamıyor insan zamanın nasıl geçtiğini sen tabiki çok çok iyi biliyorsun geçtin bu dönemlerden herşey hazır vakit buldukça kızıma da ilgi gösteriyorum iyiysem parka da götürüyorum son gezmelerimdir diye de biryerden geri kalmıyorum 37 den gidiyoruz bu 40.haftayı bulmayacak gibi geliyor bana hayırlısı sağlıkla gelsin kolaylıkla gelsin inşallah

Sağlıcakla kolayca kucağına al inşallah senle tekrar o günlere gidiyorum ben de iyi yapıyorsun 2 çocukla parka çıkmak zor oluyor tadını çıkar kızında tek çocuk olmanın tadını çıkarmıştır artık arkadaş geliyor
Hele sen doğumdan sonra gör günler su gibi geçiyor 2 çocuk bütün günü alıyor.2sini bezlerken emzirirken uyuturken günüm bitiyordu öyle böyle 1 yaşına girdi bile darısı sana gerçi erkek çocuk çok çok zormuş cinsiyeti erkekse daha bir kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…