2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Aa baya az kalmış ne ara geçti bunca ay çocuklu hamile olmak gerçekten yorucu ağlayıp duruyordum. ama senin son haftalarınmış az daha dayan her şey güzel olcak inşallah o güzel kokusunu çekeceksin bebeğinin
Parkta peşine koşmanda yorucu olur bence de başkası götürsün. annenle yakınsanız eşyaları da o ütülesin seni daha çok yormasınlar

Bizimkiler hep ayrıydı abimiz gece fazla uyanmıyor uyandığı zaman da baba ilgilendi mecburen. Kızım sürekli uyanıyor ben sabaha kadar emzir yatır kaldır yatır kaldır onunla ancak uğraşıyorum küçüğün gece uykuları iyiyse şimdi ayrılır bence ama değilse git gel çok zor oluyor

Maşallah abi odasına alıştı demek ki. Babasının ilgilenmesi de güzel. benim kız bana alıştığından uyanırsa beni istiyordu babası zaten top patlasa da uyanmıyor.
küçük oğlumun gece uykusu diş döneminden kötü sürekli kalkıyorum. Aynı odadayken en azından ablası kalkmıyor o konuda rahatladım.2 çocuklu annelere Allah fazladan kolaylık versin

Dolu dolu geçiyo hele çocuk varsa onunla uğraşmaktan da anlamıyor insan zamanın nasıl geçtiğini sen tabiki çok çok iyi biliyorsun geçtin bu dönemlerden herşey hazır vakit buldukça kızıma da ilgi gösteriyorum iyiysem parka da götürüyorum son gezmelerimdir diye de biryerden geri kalmıyorum 37 den gidiyoruz bu 40.haftayı bulmayacak gibi geliyor bana hayırlısı sağlıkla gelsin kolaylıkla gelsin inşallah

Sağlıcakla kolayca kucağına al inşallah senle tekrar o günlere gidiyorum ben de iyi yapıyorsun 2 çocukla parka çıkmak zor oluyor tadını çıkar kızında tek çocuk olmanın tadını çıkarmıştır artık arkadaş geliyor
Hele sen doğumdan sonra gör günler su gibi geçiyor 2 çocuk bütün günü alıyor.2sini bezlerken emzirirken uyuturken günüm bitiyordu öyle böyle 1 yaşına girdi bile darısı sana gerçi erkek çocuk çok çok zormuş cinsiyeti erkekse daha bir kolay gelsin

Amin inşallah ❤ son günlerim diyorum ben de kemdi kendime artık boş zaman bulamam gibi geliyor ancak uyurum heralde boş olduğum an o günlere gelmeyi bizde de nasip etsin rabbim benim bir kız vardı iki kız olacak inşallah ama inan erkek çocuğunu hiç aratmadı bana bu güne kadar erva sağolsun

Canım minik bebek sevmek çekti ama çok zor şu 2 senede yaşlandım sağlıcakla kucağına al inşallah iki kız en güzeli çok şanslısın ben de kızım için öyle diyordum gerçek yaramazlığı görene kadar.gerçekten kız bambaşka 3ünüz kız kıza takılacaksınız güzel günler sizi bekliyor

diğer arkadaşlar neler yaptı acaba.Kasım ayı geldi doğumgünü partileri başlamıştır miniklere mutlu sağlıklı yaşlar diliyorum bebeklik ile çocukluk arasındaki dönemdeyiz kızım daha çok konuşmaya başladı sürekli okula gitmek istiyorum diyor seneye anaokuluna göndermek istiyorum ama babası küçük diyor.bir yandan 2 sene anaokulu bana da fazla geliyor bıkar gibi hissediyorum. Sizler ne zaman vereceksiniz?

Dur biraz dinlen sen yoksa bu zamanın çocukları çok farklı sürekli sıkılıyorlar onlara zaman ayırmaktan biz halsiz düşüyoruz çok şükür sağlıklı olsunlar hayırlı evlat olsunlar inşallah
Biz de dün kutladık aile arsında yine kıyamadım pasta yaptım kızıma herkesin doğum gününü kutluyoruz onunkini de kutlayalım dedim çok yoruluyorum son günlerimdeyim ama iyi oldu böyle bütün kasım bebeklerimizin doğum günleri kutlu olsun nice sağlıklı mutlu yıllarımız olsun ❤ ben de seneye 4 yaşında düşünüyorum anaokuluna vermeyi yarim gün olacak şekilde zaten oyun oynuyorlar genellikle onlara da farklı aktivite yapacakları ortam olmuş olur sosyalleşme açısından da ilkokula hazırlık olur bize de kolaylık tabiki

Nice mutlu yaşları olsun inşallah pastayı görünce mutlu olmuştur eline sağlık ben 2 çocukla zaman ayıramıyorum tv daha çok açmaya başladım azaltırız inşallah
aktivite için yollamak mantıklı aslında ama aklımda jimnastik vesaire kurslara götürmek de var. kafam karışık hepimiz için hayırlısı olsun

Kurs ta olabilir nasıl olsa orada da zaman geçirmiş olacak ama okul öncesi 1 yıl bile olsa gitmesi çok iyi olur anaokuluna orada ilkokula hazırlık gibi olmuş oluyo amin herleyin hayırlısı güzeli olsun

Bana da yardımcı olur musunuz

Oyy gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sağol canım amin inşallah
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün büyük kızın nasıl tepki verdi
Sağol canım inşallah tabi ki de beklediğimiz gibi kıskançlık var beni paylaşamıyor sürekli beni istiyo kardeşine de aşırı ilgili onu da hep öpmek tutmak istiyo biz de ilgiyi daha çok kendisine gösteriyoruz göstermesek kim bilir nasıl olur düşün yani böyle böyle alışacağız artık o da biz de alışma sürecindeyiz onu uyutunca sevebiliyoruz küçüğü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…