2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Ya ne kadar büyümüş maşallah kaç hafta sizin
11+5 canım
Geliyor delikanlı saglıklı sıhatli olsunda inşallah bakalım bir hafta sonra kesınlesecek senın ne cıkacak
evet kesin değil dedi çok kaptırmak istemiyorumm
İlkının cinsiyet neydi?
kızım var canım
Ikili taramayami girdiniz iyi de erken değil mi. Beni 12+4 de cagirdi
11+5 im canım zamanıymış

Hepinize çok çok çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için darısı başınıza ikinci kez bu duyguları yaşamak çok güzel tahmini doğrumu haftaya görecegız kordonla karıştırma ihtimali geldi aklıma yaa birde suratına bakınca yine babaya benzettim galiba aagaghsjdjrrk hepinizi seviyorummm

Ben de ilk çocuk oncesi nasılsa cocuk olmuyor diye eşimi kediye ikna etmiştim. Ama şu an sebebini tam hatırlamasam da kadın dogumcum eğer eskiden beri evde kedi olsaydı ok ama artık almayın demişti. Risk neydi emin değilim ama paylaşmak istedim.

Benim ilk doktorum Aylin Anıl Arslandı. Genel olarak iyiydi, sadece kişisel bazı nedenlerden bu gebelikte dr değiştirdim. Şimdi İrem Özyüncü. Samimi iyi bir doktor. Bence doktorun aletlerinin kalitesi önemli, bu yuzden görememiş olabilir. Bu arada bu drlarda da dogum dahil paket 8000 +

arkadaşlar merhaba, ben izmirdeyim. şimdiye kadar bebiş sahibi olmak istediğimiz dönemde tedavi amaçlı gittiğimiz doktora devam ediyorduk ama muayene ücreti oldukça pahalı. Şimdi özel bir hastanede devam etmek istiyorum. aranızda İzmirde olanlar var mı? hastane ve doktor önerisine ihtiyacım var :) Tüm bebişlere ve güzel annelerine sevgiler

Gözün aydın, benim hem 2,5 yaşında çocuk, hem gebeliğe rağmen nasılsa online ders yapıyorsunuz diye izin vermediler. Kötüysem sağlık raporu alacakmışım.

Gözün aydın, sağlıklı çıkmış :) Cinsiyet bir süre daha heyecan konusu olur heralde

İki günde prilama da bağışıklık kazandım resmen.Kusma bulantı tam gaz devam.Wala tadını cikaramiorum hamileliğinresmen sürüm sürüm Sürünüyorum.Ya hiç geçmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…