2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
İzmir de yaşıyorum. 4 kuzenim ve iki arkadaşım egepolde Bülent Turgut Ay da dogum yaptılar.hepsi cok memnun kalmıştı. Ben düşük yaşadığım gebeligimde dusuk yaptığım gun tanıştım gec kaldim yani ama o kadar pozitifti ki sukur olsun tekrar gebe kaldim ona gdyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Ücret 175 TL. Tabi biraz bekliyoruz ama degiyor ve watsaptan ulasabiliyoruz

MaşâAllah kizlar hiziniza yetisrmiyorum,tum yazilari okuyayim dedim gozum karardi :) 2-3 gundur cok kotu bas agrisi yasiyorum,haftasindanmi,havadanmi bilemedim.yarin kontrole gitcem,bakalim ,hayirlisi,cok korkuyorum,kecen hafta kese bozulmusdu diye.gece uyuya bilucemmi bakalim

merhaba bende de ilk zamanlarda hapşurunca öyle ağrı oluyordu burdaki arkadaşlar hapşurcağı zaman dizlerini kendilerine çekiyormuş bende denedim ağrı falan hissetmiyorum artık
Gerçekten çok fena ağrı girdi resmen eşimi uykudan uyandırdım bağırırken, sanırım herkese olabilen birşeymiş biraz rahatladım.

Gozun aydin oglusunu gormusunyok doktor cumaya cagirdi men her hafta sali gidiyordum.burda okudugum kadariyla her gun her gun zararli dediler diye gitmedimki 3 gun ara olarsa zarar olur,kendimi sıkdim 10 gun olacak yarin.

Z Zeyno2734 bir tavsiye daha gelmiş, değerlendirebilirsiniz bunu da :)

Gozun aydin oglusunu gormusunyok doktor cumaya cagirdi men her hafta sali gidiyordum.burda okudugum kadariyla her gun her gun zararli dediler diye gitmedimki 3 gun ara olarsa zarar olur,kendimi sıkdim 10 gun olacak yarin.
Tam net değil canım haftaya belli olcak bakalım bu haftalarda yanılma olabiliyor ama senin durumun riskliymiş kese şekli bozulması falan ihmal etme sağlıkla ilerlesin inş gebeliğin

Merhaba, Bülent bey doğuma giriyor mu? Egepolle ilgili öyle bir şey duymuştum. Doğuma hangi doktor denk gelirse o giriyor diye ama doğru mu acaba?

Evet evet hemen söyleniyor sonuçlar çıktığı an

Bulantı için serum yemek daha mı iyi olur acaba ya çok kötüyüm

Sanki bir kaç arkadaş yazmıştı. Serum her halukarda daha etkili oluyor diye

Hangisi hayırlısıysa o olsun senin için de, minnoş için de

Merhaba bende ankaradayım doc.dr. Fırat Mutluya gidiyorum özel muayenehanesi var tüm testler orda yapılıyor hastaneye sadece doğum için gidiyorsun biz çok memnun kaldık hem çok ilgili hemde kolay ulaşılabilir her msjıma geç kalmadan cevap veriyor aklımızda soru bırakmıyor

Doktorumuz aynı

Kızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı
Maşallah cnm bebeğin iyi olmasına çok sevindim tansiyonun da yüksek değil bence doktor bişey dedi mi ama heyecandansa normal ya korkma evde sakın olduğun bir vakitte kontrol et
Maşallah canım ya çok sevindim ilk cinsiyet tahmini senden sanırım çok sevindim umarım test sonucu ile de netleşir
Amin canım benim tontişimin suratına bakın teyzeleri
Yaaaa yerim ben o ağzını burnunu
Bulantı için serum yemek daha mı iyi olur acaba ya çok kötüyüm
Merhaba eltim de hamile bayaa kötü bir ayda 4 kilo verdi . Serum alıyor şimdi çok iyi geldiğini söylüyor. Doktorunla görüşüp alabilirsin aslında çok geçmiş olsun
Çok şükür cnm masallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasına kuzum doğuma daha vakit var bebeğin duruşuna senin durumuna göre kararını verirsin

Kızlar kilolar ne durumda ? Benim kaç gündür iştahım açık 500 gram almışım. İlk 3 ayda kilo almak istemiyordum ama kabızlıktan mi yoksa gerçekten kilo mu bilmiyorum aldığım Sizler kilo aldınız mı

offff bana kilo deme nolur geçen bayıldım dedim ya ondan sonra bir saldım bir saldım iki haftadır yenmedik şey bırakmadım hele ki o kadar dikkat ediyordum yarın da memlekete gidicem annemleree kalıcam kessin kilo alıcam kesin

Sağol canım benim seninde gönlünden geçenin sağlıkla sıhhatle sana gelmesini istiyorum diliyorummm bir arkadas daha vardı therealsinner galiba kız bebiş tahmini yapmıştı doktoru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…