- 13 Haziran 2011
- 12.640
- 7.664
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.221
İzmir de yaşıyorum. 4 kuzenim ve iki arkadaşım egepolde Bülent Turgut Ay da dogum yaptılar.hepsi cok memnun kalmıştı. Ben düşük yaşadığım gebeligimde dusuk yaptığım gun tanıştım gec kaldim yani ama o kadar pozitifti ki sukur olsun tekrar gebe kaldim ona gdyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Ücret 175 TL. Tabi biraz bekliyoruz ama degiyor ve watsaptan ulasabiliyoruzMerhaba ben de İzmir’de yaşıyorum. Nereye ve ne kadara gidiyordunuz acaba? Çünkü hastahaneler de artık pahalı aynı paraya geliyor. İki tane hastahane değiştirdim ikisinde de doktorlar çok tatlıydı fakat hastahanede sıra bekleyip sürüneceğime özel muayenehaneye bi tık fazla verip rahat edeyim diyerek Alsancak’ta özel muayenehaneye gidiyorum.
Öncesinde Tınaztape Galen hastahanesi manavkuyu tarafında ( muayene ücreti 120 gibi bir şey artı tahlil vs derken oluyor sana 200) Feyza hanıma gidiyordum memnundum ama dediğim gibi özel muayanahanede ilgi de özel oluyor sanki her dakika doktora ulaşabiliyorum
Benim gittiğim yerde renkli yokRenkli gösteriyor mu ikili taramada. Aradan 8 yıl geçti unuttum da
24 haftalikken ayrılıyoruz evet ama benim mudur sagolsun beni izne cikardiArkadaşlar hamilelere 24. Hafta izni uygulanmıyor muydu zaten? Bilen var mı? Yoksa iki haftalık mi sadece
Gerçekten çok fena ağrı girdi resmen eşimi uykudan uyandırdım bağırırken, sanırım herkese olabilen birşeymiş biraz rahatladım.merhaba bende de ilk zamanlarda hapşurunca öyle ağrı oluyordu burdaki arkadaşlar hapşurcağı zaman dizlerini kendilerine çekiyormuş bende denedim ağrı falan hissetmiyorum artık
Gozun aydin oglusunu gormusunDeğişkenlik gösterebiliyor bazı durumlarda.. benım son 2 kontrolde aynı şekilde artış vardı doktor ilerde görmeseydi yarın 2 Li test yapamazdık çünkü 2 Li test vaktinden önce yapılmazdoktorunuz çağırınca nasıl gitmiyorsunuz demekki takip edilmesi gereken bi durum var ben koşarak gidiyorum
Z Zeyno2734 bir tavsiye daha gelmiş, değerlendirebilirsiniz bunu da :)İzmir de yaşıyorum. 4 kuzenim ve iki arkadaşım egepolde Bülent Turgut Ay da dogum yaptılar.hepsi cok memnun kalmıştı. Ben düşük yaşadığım gebeligimde dusuk yaptığım gun tanıştım gec kaldim yani ama o kadar pozitifti ki sukur olsun tekrar gebe kaldim ona gdyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Ücret 175 TL. Tabi biraz bekliyoruz ama degiyor ve watsaptan ulasabiliyoruz
Tam net değil canım haftaya belli olcak bakalım bu haftalarda yanılma olabiliyorGozun aydin oglusunu gormusunyok doktor cumaya cagirdi men her hafta sali gidiyordum.burda okudugum kadariyla her gun her gun zararli dediler diye gitmedimki 3 gun ara olarsa zarar olur,kendimi sıkdim 10 gun olacak yarin.
Merhaba, Bülent bey doğuma giriyor mu? Egepolle ilgili öyle bir şey duymuştum. Doğuma hangi doktor denk gelirse o giriyor diye ama doğru mu acaba?İzmir de yaşıyorum. 4 kuzenim ve iki arkadaşım egepolde Bülent Turgut Ay da dogum yaptılar.hepsi cok memnun kalmıştı. Ben düşük yaşadığım gebeligimde dusuk yaptığım gun tanıştım gec kaldim yani ama o kadar pozitifti ki sukur olsun tekrar gebe kaldim ona gdyorum. Mutlaka tavsiye ederim. Ücret 175 TL. Tabi biraz bekliyoruz ama degiyor ve watsaptan ulasabiliyoruz
Ay evet bunu da araştırayım hemen
Ya valla bana da öyle geldi ve inanılmaz duygulandım. Duvara asmalık bir ultrason görüntüsü olmuş canım.ygmygm
Benim de cumartesi randevum var. İkili testin sonucunu hemen söylüyor mu doktor. Cahilliğimi bağışlayın girlzz
Bulantı için serum yemek daha mı iyi olur acaba ya çok kötüyüm
Doktordan geldim şükür iyiymişiz haftaya birdaha gideceğim . Ssvd için konuştum olumlu yaklaştı ebe desteği almak lazımmış. Doğuma yakın Eve gelip evde takip ediyormuş ebe. Eşimde sıcak bakmadı virüs zamanı eve gelmesine hoş ssvd de istemiyor riskli diye kararsız kaldım .
Merhaba bende ankaradayım doc.dr. Fırat Mutluya gidiyorum özel muayenehanesi var tüm testler orda yapılıyor hastaneye sadece doğum için gidiyorsun biz çok memnun kaldık hem çok ilgili hemde kolay ulaşılabilir her msjıma geç kalmadan cevap veriyor aklımızda soru bırakmıyorMerhaba arkadaşlar bir şey danışacaktım. İkinci gebeliğimin daha ilk haftalarındayım. İlk doğumum sezaryen oldu. Dün doktora keseye bakması için muayeneye gittiğimde dikişlerime ultrason aletiyle öyle bi bastırdıki hala dikişlerim acıyor. Bastırmazsam bağırsaklarını görüyorum dedi. Ama bu kadar da bastırılı mı anlamadım ki. Normal mi bu kızlar? Lütfen yardımcı olun. Ankara ‘dayım doğru düzgün bir kadın doğumcu bulamadım. Fiyatlar da ortada en düşük 6500 dan sadece doğum başlıyor. Lütfen yardımcı olun.
İnşallah canımSanki bir kaç arkadaş yazmıştı. Serum her halukarda daha etkili oluyor diye
Hangisi hayırlısıysa o olsun senin için de, minnoş için de
Doktorumuz aynıBen Alsancakta sümeyra tatar’a gidiyorum. İnanılmaz kibar haftasonu bile beni sorunlarımda cevapsız bırakmıyor. Muayene ücreti nakitte 250 tl (bir muayene bir kontrol oluyor yani iki kere gidip bir kere ücret ödüyorsunuz) ve hiç paragöz bir doktor değil yapılması gerek testleri ben de yapıyorum ama istersen ücretsiz devlette yaptır gel ben sonucunu değerlendireyim dedi doğum fiyatını henüz sormadım ama çok uçuk değildir diye düşünüyorum. Medicana ve Atasağlık hastahanelerinde doğum yaptırıyor şimdilik biz karar vermedik. Çok tatlış çok kibardır tavsiye ederim :)
Maşallah cnm bebeğin iyi olmasına çok sevindimKızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı
Maşallah canım ya çok sevindimDoktordan çıktım kızlar.. Burun ense ölçümleri güzel çıktı çok şükürzorla bi tahmin yapmasını istedim baktı baktı baktı erkek olabilir dedi ama daha erken yanılabilirim dedi hayırlısı olsun
Yaaaa yerim ben o ağzını burnunuAmin canım benimtontişimin suratına bakın teyzeleri
Merhaba eltim de hamile bayaa kötü bir ayda 4 kilo verdi . Serum alıyor şimdi çok iyi geldiğini söylüyor. Doktorunla görüşüp alabilirsin aslında çok geçmiş olsunBulantı için serum yemek daha mı iyi olur acaba ya çok kötüyüm
Çok şükür cnm masallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasınaDoktordan geldim şükür iyiymişiz haftaya birdaha gideceğim . Ssvd için konuştum olumlu yaklaştı ebe desteği almak lazımmış. Doğuma yakın Eve gelip evde takip ediyormuş ebe. Eşimde sıcak bakmadı virüs zamanı eve gelmesine hoş ssvd de istemiyor riskli diye kararsız kaldım .
offff bana kilo deme nolur geçen bayıldım dedim ya ondan sonra bir saldım bir saldım iki haftadır yenmedik şey bırakmadım hele ki o kadar dikkat ediyordumKızlar kilolar ne durumda ? Benim kaç gündür iştahım açık500 gram almışım. İlk 3 ayda kilo almak istemiyordum ama kabızlıktan mi yoksa gerçekten kilo mu bilmiyorum aldığım Sizler kilo aldınız mı
Sağol canım benim seninde gönlünden geçenin sağlıkla sıhhatle sana gelmesini istiyorum diliyorummmMaşallah cnm bebeğin iyi olmasına çok sevindimtansiyonun da yüksek değil bence doktor bişey dedi mi ama heyecandansa normal ya korkma evde sakın olduğun bir vakitte kontrol et
Maşallah canım ya çok sevindimilk cinsiyet tahmini senden sanırım çok sevindim umarım test sonucu ile de netleşir
Yaaaa yerim ben o ağzını burnunu
Merhaba eltim de hamile bayaa kötü bir ayda 4 kilo verdi . Serum alıyor şimdi çok iyi geldiğini söylüyor. Doktorunla görüşüp alabilirsin aslında çok geçmiş olsun
Çok şükür cnm masallah çok sevindim her şeyin yolunda olmasınakuzum doğuma daha vakit var bebeğin duruşuna senin durumuna göre kararını verirsin