- 11 Eylül 2021
- 1.597
- 1.071
- 83
İnşallah canimHakkımızda hayırlısı zamanını bekliycez inşallah yakındır bizimde güzel haberler almamız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canimHakkımızda hayırlısı zamanını bekliycez inşallah yakındır bizimde güzel haberler almamız
Kızlar 11 kasımda aşılama oldu bugün 15 Kasım . Daha önce iki kez aşılama oldum çok yoğun belirtilerim vardı kasık ağrısı + ğögüs ağrısı + gaz + kasıklarda batma , ilk defa bunlardan hiçbirini yaşamadım. Bir tane bile belirti yok . Bu durum beni biraz korkutuyor. … Bir de 3. Aşılama deneyimim çok kötü geçti. Doktor biraz gergindi çok yoğun ve kalabalıktı. Beni de çok olumsuz etkiledi, eşimin sperm değeri düşük çıktı. Onun yüzü asıldı. Eşimin yüzü asık doktor gergin hemşire öğle molasına çıkmış öyle garip bir ortamda aşılama oldum ki size anlatamam(31 Ekim regli birinci günü
1 Kasım kontrol ve 3. Aşılama başlangıcı
1. Kasım Cuma gonalf75
2/3/4/5/6 kasım gonalf75 devam
7 Kasım Perşembe kontrol günü
Allah yardımcın olsun inşallah tutmuştur kafanı dağıt moralini yüksek tutacak şeyler yapKızlar 11 kasımda aşılama oldu bugün 15 Kasım . Daha önce iki kez aşılama oldum çok yoğun belirtilerim vardı kasık ağrısı + ğögüs ağrısı + gaz + kasıklarda batma , ilk defa bunlardan hiçbirini yaşamadım. Bir tane bile belirti yok . Bu durum beni biraz korkutuyor. … Bir de 3. Aşılama deneyimim çok kötü geçti. Doktor biraz gergindi çok yoğun ve kalabalıktı. Beni de çok olumsuz etkiledi, eşimin sperm değeri düşük çıktı. Onun yüzü asıldı. Eşimin yüzü asık doktor gergin hemşire öğle molasına çıkmış öyle garip bir ortamda aşılama oldum ki size anlatamam(
İyi düşün canım iyi olsun. Belirti hissetmen için erken zaten. Ben 3. aşılamaya hamile kaldığımda hiçbir belirti hissetmemiştim yine tutmadı diye düşünüp salmıştm ama öyle olmadı sonucu. Umutsuzlaşman için hiçbir sebep yok şu an. Stres yapma ve kafanı dağıtacak şeyler yap. Olumsuz başlamış olumlu bitecek inşallah.Kızlar 11 kasımda aşılama oldu bugün 15 Kasım . Daha önce iki kez aşılama oldum çok yoğun belirtilerim vardı kasık ağrısı + ğögüs ağrısı + gaz + kasıklarda batma , ilk defa bunlardan hiçbirini yaşamadım. Bir tane bile belirti yok . Bu durum beni biraz korkutuyor. … Bir de 3. Aşılama deneyimim çok kötü geçti. Doktor biraz gergindi çok yoğun ve kalabalıktı. Beni de çok olumsuz etkiledi, eşimin sperm değeri düşük çıktı. Onun yüzü asıldı. Eşimin yüzü asık doktor gergin hemşire öğle molasına çıkmış öyle garip bir ortamda aşılama oldum ki size anlatamam(
İnşallahİyi düşün canım iyi olsun. Belirti hissetmen için erken zaten. Ben 3. aşılamaya hamile kaldığımda hiçbir belirti hissetmemiştim yine tutmadı diye düşünüp salmıştm ama öyle olmadı sonucu. Umutsuzlaşman için hiçbir sebep yok şu an. Stres yapma ve kafanı dağıtacak şeyler yap. Olumsuz başlamış olumlu bitecek inşallah.
Kız neden korkuyorsun bak rabbim sana bunu gösterdi çok sevindim hamilesin birde değerin düşük değil gayet iyi belirtin yok diye hatırlıyorum seni amaevet canım sonucum çıktı 385 şuan artış iyi görünüyor ama benim hala korkularım devam ediyor sen bence test yapma artık yarın adetin gelmezse acile git bi kan ver bak benim testler hep cok silik çıktı bıraktım yapmayı en iyisi kan vermek
Canım benim de 14. Gün 15.36 idi sonrasında 116 kadar çıktı ama düşük yaptım senin de değerin iki katı olması gerekiyor umarım güzel artışların olurSelamlar benim aşılamanın 14. Günü hcg değerim 16 çıktı. Yükselen var mıdır kimyasal diye endişeliyorum yarın tekrar kan vericem 18. Gün yarın
Hayırlı olsun hamilesin maşallah korkma için ferah tut düşüncelerin olumlu olsun olumlu ilerlesin . Geç dollenme olabilir illa çok yüksek birsey çıkması gerekmiyor ilk değerde. Önemli olan sonrasi 2 kat artmış olması. Bir kan ver sonucun çıksın bakariz değerine hep birlikte ama için ferah olsun . Bebişin sımsıkı tutunsun sana inşallahSelamlar benim aşılamanın 14. Günü hcg değerim 16 çıktı. Yükselen var mıdır kimyasal diye endişeliyorum yarın tekrar kan vericem 18. Gün yarın
Niye iki günde bir verip takip etmedin ki ben olsam heyecandan gidip yapardım mutlaka özelde falanSelamlar benim aşılamanın 14. Günü hcg değerim 16 çıktı. Yükselen var mıdır kimyasal diye endişeliyorum yarın tekrar kan vericem 18. Gün yarın
Çok teşekkürler hanımlar.. kan verdim sonuc bekliyorum. Neden vermedim çünkü 10 senedir tedavi gören biri olduğum için çok yoruldum hayırlısı diyelimNiye iki günde bir verip takip etmedin ki ben olsam heyecandan gidip yapardım mutlaka özelde falan
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkürler hanımlar.. kan verdim sonuc bekliyorum. Neden vermedim çünkü 10 senedir tedavi gören biri olduğum için çok yoruldum hayırlısı diyelim
Çok iyi çıkmış maşallah iki günde bir 2 kat arttığını düşünürsen baya iyi çıkmış maşallah Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah198 çıkmış değerim aşılamanın 18. Günü adetim 5 gün geçti. 16 hcg ilk değer sonrası 5 gün sonra bugün 198 artış sizce nasıl
Bir belirtin vs var mıydı ? Ben de adet olmayı bekliyorum hala da198 çıkmış değerim aşılamanın 18. Günü adetim 5 gün geçti. 16 hcg ilk değer sonrası 5 gün sonra bugün 198 artış sizce nasıl
canım ben en son verdiğim kandan sonra bıraktım bi sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra kontrole gidecem sen bi tekrar test yapsamıydın bak 16. gün pozitif çıkanlar varmışKızlar 1 1seyran12q Evrem17 beyons mucizelerbenibulsun siz ne durumdasınız nasılsıniz ben hala adet bekliyorum ve yarın progestan son carsamba da adet tarihim bakalım ne zaman gelecek adet
hayırlı olsun ıyı cıkmış degeriniz doktorunuza söyledınız mi degeri198 çıkmış değerim aşılamanın 18. Günü adetim 5 gün geçti. 16 hcg ilk değer sonrası 5 gün sonra bugün 198 artış sizce nasıl