Kasım 2024 3.Aşılama

canım ben en son verdiğim kandan sonra bıraktım bi sıkıntı olmazsa 2 hafta sonra kontrole gidecem sen bi tekrar test yapsamıydın bak 16. gün pozitif çıkanlar varmış
Yok canım yapmadım en son erken gebelik yaptım negatif cikti daha gidip kan vermedim test de yapmadım. Yarın progestan aksam bitecek adet olmazsam kaç güne gidip kan veririm . Adet tarihim carsamba çünkü

Merhaba arkadaslar allah hepimize hayirlisiyla tez vakitte nasip etsin bebisler insallah .Ben de aşılama yaptım 4 kasim pazartesi günü ama dehset kasiklarda agri şişlik gerginlik ve yumru tarzında birsey var aklıma takılıyor ister istemez acaba yumurtam catlamadi mi diyorum . 31 ekim persembe gunu gittiğimde solda 1 tane 12 mm sagda 2 tane 20.5 ve 18 mm lik yumurtam vardı doktor artık femara kullanma. Cuma gunu iliski olsun sonrasi iliski yok cumartesi 23.00 da ovitrelle iğne vur pazartesiye kadar iliski olmasın demisti . Pazartesi yani dün 09.10 da asilama yapıldı rahim ters olduğu için aşağıya çekip yaptı bu da biraz kanamaya neden oldu yarım saat uzandiktan sonra hastaneden çıkıp eve geldik. Dünden beri parogestan kullanıyorum gün aşırı iliski önerdi. iliski olduğu gün hap olarak iliski olmadığı gün fitil olarak kullan dedi. Sizin doktorunuz yumurtanın catlayip catlamadigini kontrol etti mi acaba sonrasında ? Bir de perşembeden pazartesiye kadar yumurtam büyümemiş midir büyümüşse asilama tutar mi çünkü ovitrelle ile 36 saat sonra çatlıyor dedi doktor ama benim zaten yeterli olgunluktaydi
Bence doktorunuza güvenin. Benim doktorumda şak diye iğne vermiyor büyükler zaten çatlar şans var onlarda ancak küçük olan yumurtayı da değerlendirmek için ayarlıyorlar. Mesela progestanı çoğu doktor fitil veriyor yanlışmış spermlere zarar verebilirmiş benim doktorum hep ağızdan aldırıyor ama seninki de mantıklı.

Bence doktorunuza güvenin. Benim doktorumda şak diye iğne vermiyor büyükler zaten çatlar şans var onlarda ancak küçük olan yumurtayı da değerlendirmek için ayarlıyorlar. Mesela progestanı çoğu doktor fitil veriyor yanlışmış spermlere zarar verebilirmiş benim doktorum hep ağızdan aldırıyor ama seninki de mantıklı.
Ama maalesef gebelik olusmadi . Evet bana progestan i iliski gunu agizdan iliski olmadığı gün fitil olarak verdirdi . iliski günü alttan sperme müdahale olmasın diye ağızdan verdi. İnşallah siz hamilesinizdir

İyiyim canım bugün hep koşturdum hastanede tüp ile ilgili bilgi almak için. Tüp bebeğe başlıcam kısmetse bu ay dinlenicem tabii. Bu aydan sonra. Sende inşallah pozitif sonuç alırsın canım🙏
Yok canim ben negatif aldım testlerde . Adet olmayı bekliyorum. Hamile değilsem eğer adet olurum inşallah . Adet olmazsam hamile değilsem kist ihtimali olur diye korkuyorum

Kızlar merhaba bende bu ay aşılama için muayene gittim çarşamba günü gonalf başladım bugün 13 ve 11 mm yumurta gördü doktor .sizce tahmini kaç güne çatlatma iğnesi olurum fikri olan var mı

Ama maalesef gebelik olusmadi . Evet bana progestan i iliski gunu agizdan iliski olmadığı gün fitil olarak verdirdi . iliski günü alttan sperme müdahale olmasın diye ağızdan verdi. İnşallah siz hamilesinizdir
Hay allah hayırlısı olsun en kısa zamanda rabbim nasip etsin. Bende bu ay aşılama deneyeceğim bakalım

Yok canim ben negatif aldım testlerde . Adet olmayı bekliyorum. Hamile değilsem eğer adet olurum inşallah . Adet olmazsam hamile değilsem kist ihtimali olur diye korkuyorum
Yaa adet olamamak çok kötü ağrısı sancısı berbat. Ama senin ağrın sancın yok yeni mi test yaptın. Belki geç tuttu senin ki. Adet olmadığın sürece hala umut var 🥰🤲🏼

X