• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2024 3.Aşılama

Hamilelik testi tekrar yapsaydın canım. Eğer kesin olumsuz çıkarsa progestanı da bırakırdın boşuna kullanmana gerek olmazdı. Adet gecikmesi yapabiliyor çünkü. Benim adetimde leke şeklinde 4 gün geldi çok şükür 3.gündeym biter birkaç güne. Bu ay kendim ovulasyon ve birkaç bitkisel kür deneyecem akışına bırakacam. 3.aşılamaya maddi manevi hazır hissetmiyorum.
canım ben önceki gebeliğimde bal tarçın çörek otu denemiştim ve gebelik oluşmuştu benimki ilerlemedi ama o kürü deneyip hamile kalan cok kişi var istersen bi dene hakkında hayırlısı olsun🙏

canım ben önceki gebeliğimde bal tarçın çörek otu denemiştim ve gebelik oluşmuştu benimki ilerlemedi ama o kürü deneyip hamile kalan cok kişi var istersen bi dene hakkında hayırlısı olsun🙏
Teşekkür ederim canım. Ona benzer bir kür tarifi buldum. Birde onları deneyeceğim ☺️ sen nasılsın. Belirtilerin yoğunlaştı mı?

Bende bekledim dedim adetim geçerse kan vereyim artık testle uğraşmayayim diye . 1 günlük ilacım kalmış sanıyordum da dün akşam bitti progestan. Artık adet gelir diye düşünüyorum bakalım. Bende bıraktım tedaviyi ben de maddi manevi yıprandım valla canim senin gibi o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcın olsun kolaylık versin inşallah. İnşallah güzel haberler verirsin bizlere 🤲🤗
İnşallah güzel haberleri en yakın zamanda veririiz neden olmasın 🥰 umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki ☺️😇 Biraz dinlenmek iyi gelecek bize. Aşılamadan sonraki süreçte hamile kalan çok duydum inşallah o mucizeyi bizde yaşarız 🙂

Teşekkür ederim canım. Ona benzer bir kür tarifi buldum. Birde onları deneyeceğim ☺️ sen nasılsın. Belirtilerin yoğunlaştı mı?
iyiyim canım sizlerede dua ediyorum inş. en kısa sürede güzel haberi verirsiniz doktorumu aradım progestana devam acil bı durum olmadıgı sürece 2 hafta sonra gel dedi artık kan verme dedi şuan sol kasık ta ara ara sızı oluyor bel agrım var arada başka bi belirtim yok 4. haftadayım canım tam olarak belirtiler ne zaman başlar

İnşallah güzel haberleri en yakın zamanda veririiz neden olmasın 🥰 umudumuzu kaybetmeyelim yeter ki ☺️😇 Biraz dinlenmek iyi gelecek bize. Aşılamadan sonraki süreçte hamile kalan çok duydum inşallah o mucizeyi bizde yaşarız 🙂
canım tedavi oldugum yerde bi bayan kontrole gelmişti hamileydi 4 aylık oda aşılama yapmış tutmamış sonraki ay dinlenmek istemiş ve o ay hamile kalmış ve gayet sağlıklı ilerliyormuş inş sizinde oyle olur

canım en son 12. gün test yapmışsın 16. güne kadar umut var bence yarın adet olmazsan ya kan ver yada kaset test yap bi bakalım olmazsa da canını sıkma bazen hiç ummadığımız zamanlarda geliyor bebişlerimiz 🙏
Bekliyorum canim olmazsan kan veririm. Belirti olmadığı için hevesim de yok açıkçası ama garanti olsun diye kan veririm

Amin inşallah canim 🤲🤗

iyiyim canım sizlerede dua ediyorum inş. en kısa sürede güzel haberi verirsiniz doktorumu aradım progestana devam acil bı durum olmadıgı sürece 2 hafta sonra gel dedi artık kan verme dedi şuan sol kasık ta ara ara sızı oluyor bel agrım var arada başka bi belirtim yok 4. haftadayım canım tam olarak belirtiler ne zaman başlar
Benim ogrendigim ilk andan hatta birinde daha öğrenmeden başlamıştı hafta ile alakası yok bence belirtilerin bünye ile alakalı ilk gebeligimde daha öğrenmeden bulantı tansiyon düşüklüğü kusma olmuştu test yaptigimda hamileydim hatta düşük bir değerdi. İkinci de göğüs hassasiyeti lekenme ve karin şişliği tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim olmamıştı. İki gebeligimde de öğrenmeden önce tansiyon düşüklüğü ile bayilmistim 🤣 sonra hamile olduğumu öğrendim 🤣

canım benimde yoktu ben kanda cıktıktan sonra belirti başladı regl agrıları bel agrısı
Kuzum bende hiçbiri yok normal zamanlardayım sanki adetten çıkmış hayatıma bakıyor gibiyim 🤣 o kadar normalim yani 🤣

Benim ogrendigim ilk andan hatta birinde daha öğrenmeden başlamıştı hafta ile alakası yok bence belirtilerin bünye ile alakalı ilk gebeligimde daha öğrenmeden bulantı tansiyon düşüklüğü kusma olmuştu test yaptigimda hamileydim hatta düşük bir değerdi. İkinci de göğüs hassasiyeti lekenme ve karin şişliği tansiyon düşüklüğü dışında bir belirtim olmamıştı. İki gebeligimde de öğrenmeden önce tansiyon düşüklüğü ile bayilmistim 🤣 sonra hamile olduğumu öğrendim 🤣
benim ilkinde de böyleydi belirti yoktu hafıf regl agrısı bel agrısı olurdu aslında o yüzden korkuyorum yıne aynı olur mu diye de yıne olumlu düşünmeye calışıyorum

benim ilkinde de böyleydi belirti yoktu hafıf regl agrısı bel agrısı olurdu aslında o yüzden korkuyorum yıne aynı olur mu diye de yıne olumlu düşünmeye calışıyorum
Gebelikte normal öyle ağrılar çünkü rahim büyüdükçe agri oluyor . Sen yine de kendini çok yormamaya çok ayakta kalmamaya özen göster agri olunca gidip uzan dinlen . Bebisin buyuyor diye agrin oluyor sevin bence buna minnak mercimek tanesi olmaya calisiyor 😍Güzel düşün hiç birsey olmayacak allahin izniyle 🤲🥰

Dayanamadım gaza geldim gittim test aldim yaptim yine negatif daha umut vermeyin ben de umut almiyorum 🤣 ne kadar insan alistirsa da bir yanı yine de üzülüyor adet gelir elbet bekleyecem
1000274252.jpg

Sonunda kuruma çizgisi olan bir test gördüm🤣 bayadir o bile çıkmıyordu testlerde 🤣bir kuruma çizgisi göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi 🤣 belki fotoda gözükmüyor olabilir ama gerçekte görünüyor 🤣 buna niye bu kadar sevindin diye düşünenler olabilir. Bayadir bu bile çıkmıyordu. Artık hiç hamile kalamayacam galiba o yüzden o bile çıkmıyor diyordum kendi kendime .Şimdi sanki az da olsa umut oldu diyebilirim ne bileyim bir gün olur diye geçiyor içimden 🤲🤗
1000274278.jpg

Sonunda kuruma çizgisi olan bir test gördüm🤣 bayadir o bile çıkmıyordu testlerde 🤣bir kuruma çizgisi göreceğime bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi 🤣 belki fotoda gözükmüyor olabilir ama gerçekte görünüyor 🤣 buna niye bu kadar sevindin diye düşünenler olabilir. Bayadir bu bile çıkmıyordu. Artık hiç hamile kalamayacam galiba o yüzden o bile çıkmıyor diyordum kendi kendime .Şimdi sanki az da olsa umut oldu diyebilirim ne bileyim bir gün olur diye geçiyor içimden 🤲🤗
Eki Görüntüle 3506398
Valla ben çok umutlanmıştım canım üzdü bu😕 hayırlısı olsun hiç ummadığımız zamanda sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏼 bugün bende komşumun kızıyla ilgili kötü haber aldım 7aylık hamileydi kordonu boynuna bağlanmış bebeği ölmüş😢 çok kötü hissettim kendimi. Kızı düşünemiyorum bile. Rabbim sağlıkla kolaylıkla hiçbir sorun yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin herşeyde var bi hayır 🤲🏼

Son düzenleme:
Valla ben çok umutlanmıştım canım üzdü bu😕 hayırlısı olsun hiç ummadığımız zamanda sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏼 bugün bende komşumun kızıyla ilgili kötü haber aldım 7aylık hamileydi kordonu boynuna bağlanmış bebeği ölmüş😢 çok kötü hissettim kendimi. Kızı düşünemiyorum bile. Rabbim sağlıkla kolaylıkla hiçbir sorun yaşamadan kucağımıza almayı nasip etsin herşeyde var bi hayır 🤲🏼
Amin amin. yazık çok üzüldüm😓 Allah sabır versin arkadaşına. Valla artık hayırlısı ne bilmiyorum ama hayırsızsa da rabbim hayırlı kılıp nasip etsin tez zamanda inşallah 🤲

Back