- 11 Ağustos 2017
- 3.123
- 6.117
-
- Konu Sahibi DusunceBulutu
- #6.141
Geçti canım çok şükür. 9. Haftada geçti bı kaç kere yokladı ama iyiyim şükürSenin geçtimi canımmm
Sonda bana da takıldı normal doğum yaptigim halde ayiktim yani hiç hissetmedim çıkarılırken de. Ben idrarımı yapamamıştım doğum sırasında o yüzden takıldıÇıkarınca uyuşukluk devam edermi acaba ne kadar kalcak ki çıkarsın wc giderim ben
İlk hamileliğimde vardı canım bende o cihazdan.ileriki haftalarda duyuluyor 17-18lerde zaten nerdeyse o haftalarda hareketleri hissetmeye başlıyoruz çok gerekli değil bence şahsi fikrim 1 2 defa kullanmıştıkBebek kalp atışını dinleyebildiğimiz bi cihaz var ya bi arkadaş daha bahsetmiş ondan mı alsam diyorum Allah yardım etsin hepimize
Fotograflar da harika olur evet ben de bir turlu cekmeye başlayamadımBen erteleyenlerdenim hatırlattığın iyi oldu canım. Kızımda 4. haftadan itibaren yazmışım şuan bu hamilelik için çok faydalı oluyor ama bu bebeğe yapamadım bir türlü bu cumartesi kontrolden sonra süslenip resim çekinip başlayayım bakalım.
Ayy süper maşallah benım hala yokluyor ama çok ağır geçirmedim ilk gebeliğe göre süperim öyle diyimGeçti canım çok şükür. 9. Haftada geçti bı kaç kere yokladı ama iyiyim şükür
Farklılık varsa erkek mi geliyor acabaAyy süper maşallah benım hala yokluyor ama çok ağır geçirmedim ilk gebeliğe göre süperim öyle diyim
hayırlısı canım meraktayız bugun gitcez ama hayatta tahmin yürütmez doktorFarklılık varsa erkek mi geliyor acababenim aynı derecede gidiyor zamanında yasadıklarımın tekrarı resmen
Ya tahmınde bulunmaması bir bakıma daha iyi erkenden söyleyıp yanılmasındahayırlısı canım meraktayız bugun gitcez ama hayatta tahmin yürütmez doktor
KİZLAAAAAR bu arada size de söyleyeyim, bugunden itibaren defter tutmaya başlıyorum. Birbirimize anlatirken hic unutmayacakmisiz gibi geliyor ama aslında yaşadığımız hissettigimiz anlari unutuyoruz. Ve defter bittiğinde, düşünsenize cocugunuz buyudugunde hediye ediyorsunuz ne guzel bir anıkontroller, neler hissettiklerim, ne yaşadıklarım, büyümesi, hepsini aklima geldikce yazacağım yapan vardir zaten de bir sebeple erteleyenler için bir vesile olmak istedim
Evet canım haftaya öğrencez inşYa tahmınde bulunmaması bir bakıma daha iyi erkenden söyleyıp yanılmasında
Evet o defterden de varİlk hamileliğimde başladım yazmaya. Hatta düşüncem şöyleydi. Kalın bir defter aldım. Önemli olay ve gelişmeleri, ilkleri hep yazacaktım, doğumdan sonra da o deftere ziyarete gelenlere yazdıracaktım anı olacaktıbikaç zaman yazdım, sonra hep boşladım. Aralar hep boş geçti. Ama aynı deftere doğumdan sonra gelen herkese yazdırdım
Üstelik yazı dilim çok iyidir ve severim de yazmayı. Onlarca günlük tutmuşluğum vardır genç kızken. Neden ilk hamileliğimde devamını getirmedim bilmiyorum. Sadece “bebeğimin günüğü ilklerim” diye bi hazır defter almıştım onu doldurdum. Onu da öneririm çok güzeldi.
İşin özü, adalet duygumdan sebep şimdi de yapmayacağım yaniAma yapın bence. Bırakmayın. Güzel anı.
Zaten birkac saat sonda takili kalıyor sonra çıkarıyorlar sıkıntı yapılacak bir durum değil merak etmeyinÇıkarınca uyuşukluk devam edermi acaba ne kadar kalcak ki çıkarsın wc giderim ben
Kizlar yırttım şükürler olsun müdürüm hamileligimden oturu gelmesin demis. 10 yas alti cocugu olanlara esnek çalışma bile verilmedi ama hamile oldugun için esneklik sagladilar sagolsunlar yarından itibaren kısmetse evdeyimKesinlikle öyle bende üniversitedeyim burda da idari personele izin verilmedi akademik personel dersini evden de verebilir denildi.
Dogru sen test sonucunda ogrenecektın :) baya az kaldı o zaman :)Evet canım haftaya öğrencez inş
Aaa kontrol mu varr, cok heyecanlıhayırlısı canım meraktayız bugun gitcez ama hayatta tahmin yürütmez doktor
Doğuma denk geldim bekliyorumAaa kontrol mu varr, cok heyecanlıyazarsın bize deee
Biz de heyecanla bekliyoruz haberiniDoğuma denk geldim bekliyorum
Kızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı