2021 Kasım Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    271
Bebek kalp atışını dinleyebildiğimiz bi cihaz var ya bi arkadaş daha bahsetmiş ondan mı alsam diyorum Allah yardım etsin hepimize
İlk hamileliğimde vardı canım bende o cihazdan.ileriki haftalarda duyuluyor 17-18lerde zaten nerdeyse o haftalarda hareketleri hissetmeye başlıyoruz çok gerekli değil bence şahsi fikrim 1 2 defa kullanmıştık

Fotograflar da harika olur evet ben de bir turlu cekmeye başlayamadım 1-2 haftaya daha bi kendimi toplarm diye düşünüyorum

İlk hamileliğimde başladım yazmaya. Hatta düşüncem şöyleydi. Kalın bir defter aldım. Önemli olay ve gelişmeleri, ilkleri hep yazacaktım, doğumdan sonra da o deftere ziyarete gelenlere yazdıracaktım anı olacaktı bikaç zaman yazdım, sonra hep boşladım. Aralar hep boş geçti. Ama aynı deftere doğumdan sonra gelen herkese yazdırdım

Üstelik yazı dilim çok iyidir ve severim de yazmayı. Onlarca günlük tutmuşluğum vardır genç kızken. Neden ilk hamileliğimde devamını getirmedim bilmiyorum. Sadece “bebeğimin günüğü ilklerim” diye bi hazır defter almıştım onu doldurdum. Onu da öneririm çok güzeldi.

İşin özü, adalet duygumdan sebep şimdi de yapmayacağım yani Ama yapın bence. Bırakmayın. Güzel anı.

Bana ilk doğumdan sonra şöyle bi hediye gelmişti. Kuzenim çok kalın beyaz bi kumaşa büyük ve çok dalı olan bi ağaç bastırmıştı yanında da 2 renk mürekkep getirmişti. Bebek için gelen aile yakınlarına parmak bastırmıştık her dala, çok tatlı bi aile ağacı olmuştu tabi sonra araya pandemi girdi yarım kaldı ağaç

Evet o defterden de var ve ben de yazmayı cok sever, ajanda ve günlük tutmaya çalışırım. Bosladigim da cok olur tabii ki. Ama genel olarak yazmak tedavi eder beni. Hatta bazen sirf rahatlamak icin yazar yazar sonra yirtip atarım, ardından ohhhh kuş gibi olurum doğumdan sonra pandemi sebebiyle pek gelen olmayacak belli ki ama düğünümdeki gibi hatıra defteri doldurmak istiyorum ben de

Çıkarınca uyuşukluk devam edermi acaba ne kadar kalcak ki çıkarsın wc giderim ben
Zaten birkac saat sonda takili kalıyor sonra çıkarıyorlar sıkıntı yapılacak bir durum değil merak etmeyin
Kesinlikle öyle bende üniversitedeyim burda da idari personele izin verilmedi akademik personel dersini evden de verebilir denildi.
Kizlar yırttım şükürler olsun müdürüm hamileligimden oturu gelmesin demis. 10 yas alti cocugu olanlara esnek çalışma bile verilmedi ama hamile oldugun için esneklik sagladilar sagolsunlar yarından itibaren kısmetse evdeyim

Kızlar şimdi geldim doktordan çok Şükür bebek iyi ama ben çok heyecanlı olduğum için tansiyonum yüksek çıkıyor var mi böyle durumda olan 13-8 çıktı

Oluur oluuur. Engel olamadığımız heyecan ve tereddütlerden o
Bu arada oooh maşallah iyimiş herşey çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…